Kupovina Dell u2311h BiH

poruka: 11
|
čitano: 2.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupovina Dell u2311h BiH

Pozdrav,

imam ovaj monitor, i preporučio sam ga frendu pošto i on želi novi monitor. Bio je kod mene i svidio mu se pravo. Sad nastaje problem. Ne mogu naći ni nijednu prodavnicu u BiH gdje bi se mogao kupiti ovaj monitor. Ako neko zna gdje se može kupiti ovaj monitor u BiH neka se javi.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupovina Dell u2311h BiH

Pretražio sam svaku stranicu za koju znam i tog monitora, nažalost 98% nema u BiH {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kupovina Dell u2311h BiH

Mislim da se ne proizvodi više. Sada ima u2311HM sa led osvjetljenjem mislim. Malo lošiji od prethodnika, ali i dalje jako dobar monitor.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Mislim da se ne proizvodi više. Sada ima u2311HM sa led osvjetljenjem mislim. Malo lošiji od prethodnika, ali i dalje jako dobar monitor.

pa gdje mogu njega kupit?

17 godina

Za BIH ne bi znao. U Hrv ga ima u ADM-u recimo.

I da, napisao sam krivo - model je U2312HM. Ima i jeftiniji (manji) U2212HM, samo ne znam kakav je. Pogle malo po netu šta kažu za njega.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
To da je losiji od prethodnika nemora biti istina posto u nekim recenzijama kazu da je novi bolji a u drugima stariji! Uglavnom skoro pa isti monitori oba super kvalitetna!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Kupovina Dell u2311h BiH

znam i ja da su kvalitetni, zanima me gdje se mogu kupiti u BiH

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...

znam i ja da su kvalitetni, zanima me gdje se mogu kupiti u BiH

Disti to moze nabaviti, oni su zastupnik Dell-a za BiH.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:37 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
Al za veleprodaju
14 godina
neaktivan
Kupovina Dell u2311h BiH

Evo poslali su mi poruku da je taj monitor 611KM + PDV = 714KM prevedeno u kn to je 2750 kn. Poslao sad im mail da se nisu sta zahebali, jer nema šanse da je to njegova cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...

Evo poslali su mi poruku da je taj monitor 611KM + PDV = 714KM prevedeno u kn to je 2750 kn. Poslao sad im mail da se nisu sta zahebali, jer nema šanse da je to njegova cijena.

Jeli mozes nabavati u Srbiji? Tamo je 336KM.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice