Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.696.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koji monitor kupiti
dario76 kaže...
nixass kaže...
dario76 kaže...

Dakle, ovo je preporuka? Jer sam iz Rijeke pa nikad nisam narucivao recimo monitor preko neta.

ja ga osobno nemam al meni su ga preporučivali kad sam tražio nedavno monitor. ja sam imao malo veći budžet pa sam uzeo DELL ali da nije bilo njega, uzeo bih LG ili taj AOC (mislim da AOC ima LG panel u sebi tako da..)..

samo gledaj da naručuješ iz nekog renomiranog dućana i ne bi trebalo biti problema..

Okej. Hvala na odgovoru. Jos mi samo reci koja bi bio renomirani ducan da mogu bez problema naruciti monitor od ovih navedenih na stranici. I jos jednom hvala!

protis, futuraIT, diskont24 su sasvim ok ;)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
sidras kaže...

Kakav je DELL U2312HM za gaming?

S obzirom da ima 8ms response gray to gray vrlo je dobar i korektan pri gamingu. Overdrive riješava se ghostinga.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Sada sam saznao da nemogu dobiti DELL U2312HM vec  Fujitsu L24T-1 sta mislite o njemu i kakav je za gaming?Koje su razlike izmedu ova 2 monitora(nadam se da nisu velike)?

0 0 hvala 0
12 godina
sidras kaže...

Sada sam saznao da nemogu dobiti DELL U2312HM vec  Fujitsu L24T-1 sta mislite o njemu i kakav je za gaming?Koje su razlike izmedu ova 2 monitora(nadam se da nisu velike)?

Uzmi si ovo sa 5god jamstva i AH-IPS panelom, 2xHDMI, tanki bezel, atraktivan model Asus VX229H ili veci model AOC I2369VM

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:44 (roby27).
14 godina
neaktivan

Al bas moram ovaj uzeti ovi Fujitsu....:( 

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Da ne otvaram novu temu ; jel mogu na istome kompu koristiti CRT i LCD monitore ? 

What is dead may never die

0 0 hvala 0
17 godina
Mslv41 kaže...

Da ne otvaram novu temu ; jel mogu na istome kompu koristiti CRT i LCD monitore ? 

da, nema razloga zašto ne. grafičkoj je svejedno, ona samo šalje sliku određene "pikselaže" na izlaz, a dalje je na monitoru kako će je prikazati..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
11 godina
neaktivan

Postavio sam upit za monitor pred par dana pa mi nitko nije odgovorio. Dijagonala 22, 23. Iskljucivo za igre, budzet 1000-1400 kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 11:59 (boki1208).
12 godina
boki1208 kaže...

Postavio sam upit za monitor pred par dana pa mi nitko nije odgovorio. Dijagonala 22, 23. Iskljucivo za igre, budzet 1000-1400 kn.

AOC I2369VM ili manji ekran ali dulje jamstvo i atraktivniji dizajn Asus VX229H
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Planiram uzeti monitor vecinom za gaming , surfanje i gledanje filmova 22-24". Primjetio sam da se u ovoj temi najčešće spominje dell U2312HM...
Jel još uvijek taj monitor best buy u tom cjenovnom rangu posto planiram izdvojiti oko 1500 kn. ?
Također kasnije planiram uzet TV 32" pa slobodno neki savjet...
Jel ima smisla na Tv-u igrat BF3 online sa svim tim zakašnjenjima, input lag, response time, ili se nema smisla uopce zamarat s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Planiram uzet novi monitor, napikirao sam ova dva AOC-a ,sad koji je bolji  :http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=aoc-e2243fw2

ili ovaj http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2269VWM  ili možda eventualno bi se protegnuo do ovoga http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2267FWH molim preporuku please

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wolf-G kaže...

Planiram uzet novi monitor, napikirao sam ova dva AOC-a ,sad koji je bolji  :http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=aoc-e2243fw2

ili ovaj http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2269VWM  ili možda eventualno bi se protegnuo do ovoga http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2267FWH molim preporuku please

Prvi ima TN panel tako da idi na drugi ili treci potpuno svejedno. 

12 godina
iggor321 kaže...

Planiram uzeti monitor vecinom za gaming , surfanje i gledanje filmova 22-24". Primjetio sam da se u ovoj temi najčešće spominje dell U2312HM...
Jel još uvijek taj monitor best buy u tom cjenovnom rangu posto planiram izdvojiti oko 1500 kn. ?
Jel ima smisla na Tv-u igrat BF3 online sa svim tim zakašnjenjima, input lag, response time, ili se nema smisla uopce zamarat s tim?

Ima sada vec novijih IPS panela, ali opcenito ako ti treba dobar stalak za podesavanje ekrana ili usb hub to je dobra kupnja. 

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...
iggor321 kaže...

Ima sada vec novijih IPS panela, ali opcenito ako ti treba dobar stalak za podesavanje ekrana ili usb hub to je dobra kupnja. 

Usb i podesavanje je manje bitno... koji bi onda bio bolji i noviji od dell-a ? ovaj mozda http://www.protis.hr/products/details/asus-monitor-vx239h/72999 ? 

12 godina

Da taj je atraktivan sa 5god jamstva, AH-IPS ili mozes i ovaj jeftiniji sa DP input http://www.nabava.net/monitori__90/aoc-monitor-i2369vm-ips-led__4153181

13 godina
neaktivan

Od jeftinijih bi mozda išao na LG rađe, ima puno modela IPS, 5ms, 23" između 1300-1600 kn

12 godina

Nema potrebe kada je isti panel unutra, taj AOC ima dobar menu sa puno opcija podesavanja i jedan je od rijetkih sa puno konektora. Uz to sve ima CinemaScreen kao sto LG naziva svoje neke modele sa vrlo tankim rubom koji je u ravnini sa ekranom.

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

trebao bi pomoc oko ciscenja monitora, imam lg 23ea63 na kojem se nakupilo otisaka prstiju i slicnih stvari koje me vec jako bodu u oci, kako da ga ocistim a da ne zeznem nesto i jel postoji kakva "prevlaka za monitor" koju bi mogo stavit preko ekrana da bude ko dodatna zastita od prljanja?

ps

probao sam sa jako malo navlazenom krpom prec po ekranu i nakon toga sam primjetio da kad je tamna slika na ekranu (npr. kad mi se ucitava black ops 2) ima blago izbljedenu sliku na donjem ljevom kutu ekrana("bjelkasto", nije ko ostali dijelovi ekrana), se to moze rjesit kak i jel uzrokovano mojim brisanjem ekrana?

0 0 hvala 0
17 godina

moguće da ti to probija pozadinsko osvjetljenje na ekranu, ništa čudno i ništa opasno.. nije ništa što se sa vremenom može proširiti niti "potrgati" monitor.

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav svima!

Što kažete na Dell P2414H?

500 kn jeftiniji od U2412M, 16:9 format (meni osobno bolje jer 95% vremena provodim igrajući igre i gledajući filmove).....

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=124351

0 0 hvala 0
12 godina

Da baš gledam na Dell web situ, super je po speckama, IPS panel, usb hub, odlican stalak za podesavanje ekrana....

14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Tražim neki od 100hz-a da je oko 1500-2000kn (ako se da naći za tako male novce)

Po mogućnosti tanki rub da ima

Veličina nije bitna, iovako netražim veće od 24'

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 22:17 (lotar1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nemozes dobiti 100Hz monitor u toj cijeni, po meni ovo je novi model 16:9 i to uzmi DELL P2414H
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Nije baš da mi odgovara zbog rubova, u skoroj budućnosti namjeravam uzet još 2 ista pa da spojim eye-finity

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
14 godina
neaktivan

To je to! :)

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

hy,imam graficku msi 7850 oc i i53350 procesor trebam neki dobar monitor 22 li vise inca za igranje i uobicajenu uporabu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

da ima hdmi prikljucak naravno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Do kojeg buđeta nisi naveo? Plaćaš kešom?

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ovako imam 2000 kuna koje bi htio potrosit na kupnju da mogu gledat i tv i da mi bude monitor,naprimjer za igranje igrica.

hvala!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice