Znači monitor za doma, za gluposti, igranje, itd.
HP ZR2240w ili Dell U2312HM
Hvala i pozdrav!
Znači monitor za doma, za gluposti, igranje, itd.
HP ZR2240w ili Dell U2312HM
Hvala i pozdrav!
Po mome mišljenju, dell je bolji..
Može ali neću jer mi ne "paše" njegova rezolucija ...
Uzeo sam na kraju ZR2240w, nisam htjeo Dell jer nema HDMI
Uživaj u novome monitoru!
P.S. Da si uzeo onaj koji sam ti predložio imao bi i FullHD rezoluciju i još malo više :)
E, ljudi, imam jedno pitanje, planiram kupiti veći monitor pa me zanima jel ima kakve veze veća rezolucija sa postavkama u igrama, dal ću trebat smanjivat grafiku?
E, ljudi, imam jedno pitanje, planiram kupiti veći monitor pa me zanima jel ima kakve veze veća rezolucija sa postavkama u igrama, dal ću trebat smanjivat grafiku?
Veća rezolucija = veće opterećenje za grafičku.
Ili će grafička moći 'podnjeti' veću rezoluciju i trenutne postavke, ili ćeš morati igrati sa smanjenim postavkama ili smanjenom rezolucijom!
neznam za HP ali dell ima očajan glow......meni je sad žao šta sam neki dan uzeo 2312hm - sigurno nebi da sam znao za toliki glow
neznam za HP ali dell ima očajan glow......meni je sad žao šta sam neki dan uzeo 2312hm - sigurno nebi da sam znao za toliki glow
prodaj ga i kupi si ovaj asus kakav ja imam vjeruj mi neces pozalit niti lipe :(
jedino ti se mozda dizajn ne svida..
Može ali neću jer mi ne "paše" njegova rezolucija ...
Uzeo sam na kraju ZR2240w, nisam htjeo Dell jer nema HDMI
Tebi ne paše 1920x1200 !?
Aj molim te objasni zašto ti je bolje 1920x1080 i znaš li zašto se sve teže pronalaze monitori s 1920x1200 i zašto su ih proizvođači panela maltene prestali proizvoditi ?
Prije sam imao PC sa 2 x GTX 570 i da sam ga ća ...
Sada imam Notebook sa ATI 5850 grafikom i BF3 na 1920x1080 mi radi na knap a da imam 1920x1200 bi jedva išlo... dobro je ovo sada, HR2240w mi je OK
A tko kaže da u igri ne možeš smanjitit rezoluciju?
LG IPS matrica i jeftiniji je.