Koje monitore?

poruka: 12
|
čitano: 2.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koje monitore?

Pozdrav,

Trazim 3 monitora da spojim, moraju se moc postavit na zid!!

Cjena sva 3 da bude zajedno oko 3000-4000kn.

Sad imam grafu HD5670.

Ukoliko treba ja bi mozda mogo promjenit grafu za GTX 560.

Hvala unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koje monitore?

Treba li ti tolika površina za rad ili za igre? Jer ti za igre ni HD 5670 ni GTX 560 neće biti ni blizu dovoljni. Bolje kupi jedan kvalitetan monitor, a ostalo uloži u bolju grafičku.

13 godina
neaktivan
Pa ono ako ze bit za igre cisto malo cod4 a za rad photoshop i dreamweaver... Ma mislio sam prvo monitore pa kasnije malo neku bolju grafu.
14 godina
Za takve stvari bi ti preporučio monitore LG IPS231P ili čak možda Dell U2312HM,oba dva su po pitanju prikaza slike zaista solidni te posjeduju eIPS matrice s kojima nečeš imati skoro nikakvih problema oko vidljivosti na raznim kutovima gledišta.
17 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

Pozdrav,

Trazim 3 monitora da spojim, moraju se moc postavit na zid!!

Cjena sva 3 da bude zajedno oko 3000-4000kn.

Sad imam grafu HD5670.

Ukoliko treba ja bi mozda mogo promjenit grafu za GTX 560.

Hvala unaprijed :D

Ako misliš igrat na sva tri monitora (slagat Eyefinity) zabotavi to na HD 5670.

Drugo, GTX 560Ti ne podržava tri moitora, za to bi trebao uzet još jednu karticu.

Također ako misliš spajati tri monitora na HD 5670 imaj na umu da će ti trebati barem jedan koji ima DisplayPort ulaz. Dakle neki Dell U2312HM. Bilo bi odlično kada bi uzeo tri takva Della. IMHO tri takva pivotirana Della u Eyefiniti polju daju ogromnu radnu površinu (3240x1920)

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
13 godina
neaktivan
Koje monitore?

A kako se krecu cijene tog della i di se moze nabavit? Te dali se moze uopce mountat na zid?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CM weitE! kaže...

A kako se krecu cijene tog della i di se moze nabavit? Te dali se moze uopce mountat na zid?

Cijene monitora se kreću od 1375kn, može se mountat na zid bez ikakvog problema uz stalak.

13 godina
neaktivan
Hvala na pomoci i savjetima ^^
13 godina
neaktivan
Koje monitore?

Skraceni mi prihodi :( pa me zanimalo jel bi mogla ovaka 3 http://protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-20-aoc-e2050sda-1600x900-250-cdm2-20-000-0001-5ms-black/48922 uz sve adaptere...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje monitore?

Ne bi ti to preporučio nikako.

Radije jedan ili dva poštena monitora nego tri takva odrona.

Prvo nemaju DP pa bi trebao barem jedan aktivni DP na DVI adapter koji košta kao pola tog monitora.

Drugo nemaju podršku za pivot pa bi imao radnu površinu rezolucije 4800 x 900 piksela što je katastrofa.

Treće nemaju baš nikakvu ergonomiju.

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koje monitore?

Nedavno sam se riješio svog eyefinity setupa jer je to više marketing nego je stvar dobra u praksi..

Btw Cod4 na tri monitora ce izgledat katastrofa, par naslova radi super npr bf3. cak niti novi cod ne izgleda dobro na eyefinityu

Imaš malo dobrih naslova koji su super sa eyefinityem..

Moja HD7970 se prvenstveno mučila sa bf3 o crysisu 2 da ne pričam :(

Ono što je super radilo na eyfinityu i gdje sam se oduševio su vožnje, sve ostalo je za mene bilo dosta loše..

Uzmi si neki dobar monitor i uživaj...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:48 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koje monitore?

Rađe uzmi neki dobar monitor za 4000kn npr. da ima 27 inch. i uživat ćeš u bilo kojoj igri i svemu što češ radit na njemu! ! ! {#}

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice