Dell U2312HM je loš zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 16.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dell U2312HM je loš?
Lazarus Long kaže...
tin_95 kaže...

Evo skupio sam neke pare i taman imam dovoljno za U2312Hm, na forumu sam uvijek citao sve dobro o njemu i da se isplati njega uzet ali sad mi frend tvrdi da mu je slika nikakva zbog 16:9 omjera, tj. da je slika presiroka i da on to zna jer mu frend ima isti takav -.-

ja mu bas ne vjerujem ali eto zelim jos jednom provjeriti prije kupnje...

Puno hvala na odgovoru
:)

Tvoj frend nema pojma o cemu prica. Kupi ovaj monitor a ako imas para jos bolji izbor je U2412M

Ovi monitori nemaju premca sto se tice cijene i kvalitete prikaza. Ovu poruku upravo pisem sa U2412

Oba modela imaju IPS matricu koja je superiorna u svemu nad TN matricama. Tvoje oci ce ti reci "hvala"

Po kvaliteti prikaza je superioran, no input lag je vrlo osjetan te kao takav nije namjenjen igračima, barem što se tiče FPS naslova i simulacija vožnji.Općenita boljka IPS matrica.

13 godina
Dell U2312HM je loš

Nisam primjetio,a samo taj tip igara i igram,na NFS nisam primjetio nikakve anomalije u prikazu,ni bilo kakva kasnjenja.Prije sam imao T220 s 2ms i nikakve razlike nema(bar vidljive golim okom)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 18:18 (error_666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Po kvaliteti prikaza je superioran, no input lag je vrlo osjetan te kao takav nije namjenjen igračima, barem što se tiče FPS naslova i simulacija vožnji.Općenita boljka IPS matrica.

Jel se to još uvijek vuče ta neka teza o input lagu po internetu? A sve redom od ekipe koja monitor nije niti vidjela uživo... Evo ja ću ti iz prve ruke reći, imam dva monitora jedan kraj drugog, jedan je Dell, doduše 2412 model ali nvm... drugi AOC, nije IPS, ugl. niti na jednom nisam primijetio nikakav lag, nikada. Igram svašta, uključujući i žanrove koje si naveo. Nemoj širiti dezinformacije koje si očito pročitao negdje!

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 18:25 (Minoza).
14 godina
Branimir82 kaže...

Ovo s lagom je iz vlastitog iskustva ili...?

Ja osobno na 2412 to nisam nimalo primjetio ali možda je vrijeme za kontrolu vida po ovome što si napisao.

17 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Pricas svasta. Citaj malo po netu i najzad kupi ovaj monitor ako si spreman imati kvalitetan prikaz.

Tiby kaže...

Ja osobno na 2412 to nisam nimalo primjetio ali možda je vrijeme za kontrolu vida po ovome što si napisao.

I ja ga imam i nema ni L od laga. Svaki dan 2-3 sata min. u FSX i rad u Acrobat i Photoshop/Lightroom

Monotor nije najbolji na svijetu. Da nema nesporazuma! Monotor je najbolji u svom cijenovnom rangu i iza sebe ostavlja konkurenciju sto se tice opremljenosti (razna podesavanja, USB hub, DVI, VGA i display port...)

Inace koristi LG matricu tek da se zna :)

14 godina
Dell U2312HM je loš

@autoru teme: svašta majka rađa {#}

@autoru teme: kao što su ti drugi rekli, slobodno kupi.
Osobna preporuka.
Preporodio sam se s IPS-matricom, a lagg nisam primjetio ni u CoD-u, ni u BF3, ni u Gridu.
Tek toliko.

Naslov teme {#} 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dell U2312HM je loš

autore,tvoji frendovi ili nisu normalni ili nisu normalni! {#}

ja imam monitor par dana i mogu reč da boljeg nemožete kupit u ovom cjenovnom rangu!

2 0 hvala 0
15 godina
Branimir82 kaže...
Lazarus Long kaže...
tin_95 kaže...

Evo skupio sam neke pare i taman imam dovoljno za U2312Hm, na forumu sam uvijek citao sve dobro o njemu i da se isplati njega uzet ali sad mi frend tvrdi da mu je slika nikakva zbog 16:9 omjera, tj. da je slika presiroka i da on to zna jer mu frend ima isti takav -.-

ja mu bas ne vjerujem ali eto zelim jos jednom provjeriti prije kupnje...

Puno hvala na odgovoru
:)

Tvoj frend nema pojma o cemu prica. Kupi ovaj monitor a ako imas para jos bolji izbor je U2412M

Ovi monitori nemaju premca sto se tice cijene i kvalitete prikaza. Ovu poruku upravo pisem sa U2412

Oba modela imaju IPS matricu koja je superiorna u svemu nad TN matricama. Tvoje oci ce ti reci "hvala"

Input lag je osjetan? {#}

Dosta forumskih pravila mi nije jasno ali najviše me bode u oči što se ne kažnjava širenje dezinformacija. Jer ovaj post gore može dovest do toga da momak svoje teško zarađene pare (hopefully) baci na škovace od 6 bitne TN matrice zato šta piše "2ms" odaziv. Odnosno zato šta ovaj general piše da ekran ima osjetan input lag. Na u2412m i u2311h sam odigrao 500h bf3 i još toliko svakakvih kampanja. I taj ekran je savršen za gaming (izuzet hc cod2 /quake live/counter strike) igračima. Nadrealno ugodan za oči i ima izvrsnu reprodukciju boja s obzirom na svoju koju košta. I natjerat momka na forumu da kupi TN-a pored ovoga, govoreći mu kako ekran ima osjetan input lag? Bi trebalo odmah kažnjavat crvenim.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Dosta forumskih pravila mi nije jasno ali najviše me bode u oči što se ne kažnjava širenje dezinformacija. ********

Bi trebalo odmah kažnjavat crvenim.

Zato se ovo zove forum. Da se suzbiju dezinformacije i ..... kaznjava trolanje!

Trebao sam zakljucati temu nakon prvih 3-4 komentara gdje starter vidi da, ipak, njegov frend nije u pravu. Svaka daljna rasprava je suvisna u vezi kvalitete i laga(!) na ovom monitoru.

IPS matrice su u svemu superiornije nad TN matricama. Ama bas u svemu i kada sledeci put procitam bedastoce tipa "ima prevelik lag" dajem crveni u najmanju ruku zato sto smatram da je to ipak...trolanje!

@Ostali

Kada sledeci put kupujete PC zajedno sa monitorom stedite na komponente ali, za ime Boga, nemojte stedjeti na monitoru. Sve se lako nadogradi i promjeni ali monitor ne. Kada shvatite da vam monitor ne valja onda vam preostaje da ga poklonite ili prodate za male novce.

Isto tako pripazite na podesavanje po visini, nagibu i zakretanju posto cijeli zivot necete raditi na istom birou ili stolu pa da vam ne treba ta podesavanja.

Isto tako smatram da je ova tema iscrpljena i zakljucavam je!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 11:48 (Lazarus Long).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice