Fracral Design Arc Midi watercooled

poruka: 5
|
čitano: 2.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fractal Arc Midi watercooled

Iako već imaju neke slike na forumu, ovdje ću staviti koju sliku više i napisati nešto :)

Nakon dugo odvagivanja pala je odluka da će ovo kućište biti podloga za vodeno. Presudio je ovaj mesh gore jer u kućište treba stati i triple radijator :)

Konfiguracija: Intel 2500K, Gigabyte Z68X-UD3P-B3, 2x4Gb Kingston, Gainward GTX550Ti, 2 diska, Corsair TX850 V2, Fractal Design Arc Midi, Thermalright Silver Arrow

Par slika kako je to izgledalo na početku:

WaterCooled
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potom sam promjenio napajanje sa Seasonic X560 jer sam se totalno razočarao u TX850 jer je bio preebučan za mene i moj pojam tihog. Isto tako prodana je GTX550(kliktao vent), i prodan Silver Arrow jer će ustupit mjesto vodenom :)

WaterCooled
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I tako, konačno je stiglo i vodeno na red. Kupljeno je na forumu kod nas, tako da sam prošao dosta povoljno {#}

setup: EK Supreme blok, Swiftech 360mm radijator, Laing D5 Vario pumpa, Swiftech MCRES rezervoar.

Ovako nekako to sada izgleda, al uskoro će biti update. Grafa će isto pod vodu ići vrlo vjerojatno.

Slobodno komentirajte, kudite, pitajte. Otvoren sam za prijedloge.

@mod Nadam se da sam postao u dobru sekciju foruma. tnx

WaterCooled
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 18:07 (Pupo).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

predobro :D

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas sam gledao to kučište i sviđa mi se,ali bočna stranica dok je zatvorena dosta vibrira,ne djeluje mi čvrsto.Interesira me da li to može smetati kad  komp radi šta se tiče vibracija ili ne. Kupio bi ga ali sam se tu malo razočarao s obzirom na njegovu težinu.Pozdrav.A ovo šta si ti složio je odlično

alen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice