Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.265.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Neznam šta se toliko zapeli, i drugi su objavljivali sobe i stanove pa nikom ništa. Stvarno mi nije jasno zašto je sada drugačije. Dečko je samo htio pokazat kako je uredio svoj životni prostor. Većina vas još živi kod roditelja i ide u školu, a pojam stanarina vam je vjerojatno nepoznat.

Meni je stan baš OK, uvijek dobro dođe da je veći, ali onda i više košta, a i treba više čistit (znam iz prve ruke {#} )

Moj PC  
18 4 hvala 0
17 godina
Vaš Desk

Idemo offtopic... ali bitno da smo vidjeli mjesto na kojem fuka (krevet) {#}

12 0 hvala 1
14 godina
Vaš Desk

- Da sam se ja javio prvi, dobio bi najviše TDa 100%. :)

- Sreća što TD ne može rušit status. :)

- Čovjek je malo krivo možda shvatio temu. :)

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 14:40 (Valentin17).

0 13 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i moje

Stipe
Moj PC  
13 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo danas završio redizajn starog stola, kompa još nema...čekaju se pare, ali zamislite Fractal R4 u desnom kutu {#} 

Moj PC  
31 7 hvala 3
14 godina
Re: Vaš Desk
nex987 kaže...

evo danas završio redizajn starog stola, kompa još nema...čekaju se pare, ali zamislite Fractal R4 u desnom kutu {#} 

Pohvale za cable management {#}

WordPress ❤
16 godina
Vaš Desk

ma vraga,nije nis spojeno,vidi uticnice slobodne :D

šala,nice look{#}

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 22:26 (DaNiTo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
nex987 kaže...

Bubimirov kutak {#}

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
15 godina
Vaš Desk

Pala bomba u računalni kutak.

(nismo svi pedantni, a i malo dijete napada po svim frontovima)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 17:47 (Punti).

7 16 hvala 0
11 godina
neaktivan
Punti kaže...

Auu... Burazeru, što je ovo ? {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
Punti kaže...

Kakva je ovo stolica, DIY?

Zdravi i veseli bili :)
12 godina
Punti kaže...

Kako možeš gledat sav taj nered?

15 godina
Vaš Desk

Stolica je red & blue chair, a nered... htio sam pokazati svakodnevni kutak a ne apoteku ;)

http://www.terraingallery.org/Anthony-Romeo-Chair.html

pre*ebeno udobna stolica

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 21:26 (Punti).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Punti kaže...

Stolica je red & blue chair, a nered... htio sam pokazati svakodnevni kutak a ne apoteku ;)

http://www.terraingallery.org/Anthony-Romeo-Chair.html

pre*ebeno udobna stolica

Meni na prvi pogled ne izgleda udobno. Nisam nikad sjedio u takvoj, ali ako ti kažeš da je udobna {#}

Ja čekam bolje dane da si naručim DxRacer baš tu narančastu jer mi se paše u sobu i uz kučište 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

26 kg stolica :O

Sutra sređujem stan pa vas počastim kojoj slikom :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

3 0 hvala 1
14 godina
nex987 kaže...

Ima potencijala. {#}

OriginalEXE kaže...
nex987 kaže...

Pohvale za cable management {#}

Zanima me našta će ličiti kad dođe sva sila kabela od kućišta, periferije itd.
Ali za sada obećava {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Beki.Aleksei kaže...

Na fotografijama mozete videti jedan mali ugodan stancic u kom zivimo cura i ja. Odlucili smo da svoj zivot malo unapredimo i napravimo po nasim merama. Stolove, ormare i garderobere radile su po meri najvece srpske firme. Nedostaje puno toga trenutno tu ali otom potom. Znam da nije uobicajno da se fotografise celi stan ali voleo bih kada zavrsim sve sto sam zamislio da ponovo "okacim" fotografije pa da uporedimo zajedno. Na slikama se ne vidi ozvucenje, ne vide se laptopovi i jos gomila stvari koje smo uneli tek nakon fotografisanja. Pozdrav svima :) 

nadam se da ste i luster kupili.....ne vidi se nista xD

Haha, nasmejali me vasi komentari drugari :D Morao sam malo da pokusam da promenim ovu temu jer sam detaljno gledao i skoro sam naisao na neki stan bela kozna garnitura prelep stancic i odusevio sam kako izgleda i pozeleo sam da vidim kako je na dalje sredjen. 
Neko je spomenuo stanarinu i odlazak u skolu. Ja sam 19godisnjak, zavrsavam srednju Elektrotehnicku skolu samo ne za racunare vec dijagnostiku na vozilima, privatno se bavim fotografijom. Stan su kupili zajednicke porodice (obitelji) njeni i moji ovaj stan, ima 60m2 na koje sam jako ponosan, jer su moji, za pocetak.
Neko je spomenuo luster, cura zapela pa kupila neke Japanske od papira, okrugle pa ko da se ne vidi nista :D
Hteo sam da se svi malo nasmejemo, a moj desk dobicete koliko sutra kako masina izgleda jer je tek prebacena u kutak :) Svako dobro pozdrav iz komsiluka ! :)  

13 godina

Živio..! {#}

12 godina
neaktivan
Vaš Desk

Eo moj trenutni desk. Ako netko ima ideju kako poboljsati slobodno se javite,pogotovo sto se tice kablova :)

Moj PC  
19 0 hvala 0
13 godina

@killuminati

Da mogao bih malo te kablove posložiti{#}

Lijep...desk :)

12 godina
neaktivan
darijoman kaže...

@killuminati

Da mogao bih malo te kablove posložiti{#}

Lijep...desk :)

da si vidio kako je bilo prije,uzas sada dok sjedim za kompom se nevidi nista osim hdmia i bas ubada u oci a ne mogu ga nikako tutnit da se ne vidi zbog ulaza na TVu.

11 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Živio..! {#}

Zivi bili sretni ostali ! Ziveli {#} 

15 godina
Vaš Desk

kako te sluze tipkovnica i maus? planiram ih uzeti...

nema čćšđž, jel? sa HR jezikom tipkovnice u windowsu, te tipke rade, samo sta ne pise na njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

kako te sluze tipkovnica i maus? planiram ih uzeti...

nema čćšđž, jel? sa HR jezikom tipkovnice u windowsu, te tipke rade, samo sta ne pise na njima?

S tipkovnicom sam prezadovoljan,nema hrv slova ali meni osobno ne smeta,nikad ih nisam ni koristio,jedino me nervira polozaj "Z" i "Y" tipke malo mi se cudno naviknut,a i tipke po zvuku podsjecaju na mehanicku tipkovnicu sto je pomeni jos jedan plus.

A mis ima 2000dpi meni zasad dovoljno,jedino sto je na misu RMB I LMB dosta glasan(ako imas headset neces ni opazit) i nema dodatnih tipki koje mozes programirat,u ruci lezi udobno i na prednjoj lijevoj i desnoj gornjoj polovici ima gumu za bolji grip sto je korisno ako igras neki fps.

Sve u svemu ja sam zadovoljan s oboje,za tu cjenu ovo je po meni najbolje sto mozes dobit. Preporucujem svakako ako ti ne smeta nedostatak slova i glasnoca tipki,al sve to zanemaris cim pocnes koristit jer djeluje super udobno i kvalitetno.

15 godina
Vaš Desk

dakle

QWERTY...

ZXCV...

da li mozes u wordu tipkati čćšđž ako stisnes :; i te simbole sta su umjesto njih na tipkama? ako ti je tipkovnica u settingsu na HR? trebat ce mi za sluzbene dokumente i slicno, a kao sta vidis i ja ne koristim te znakove...jedino ce taj problem malo biti za Z i Y, ali tako je i na mobu, pa nece biti toliko velik problem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dakle

QWERTY...

ZXCV...

da li mozes u wordu tipkati čćšđž ako stisnes :; i te simbole sta su umjesto njih na tipkama? ako ti je tipkovnica u settingsu na HR? trebat ce mi za sluzbene dokumente i slicno, a kao sta vidis i ja ne koristim te znakove...jedino ce taj problem malo biti za Z i Y, ali tako je i na mobu, pa nece biti toliko velik problem :D

Mozes tipkat ćčđšž samo nije oznaceno slovima nego simbolima... a sto se tice Z i Y... na tipkovnici "Z" je Y u wordu a "Y" Z tako da to nije problem sto se tice tipkanja nego samo ako te nervira raspored..znaci ako ni navikao na hrv tipkovnicu nije problem jer to ti se automatski prebaci. eo slika jer ne znam kak bi bolje objasnio haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 16:17 (Killuminati).
11 godina
neaktivan
stipezorica kaže...

Evo i moje

Jel to z5 ili?

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Ja vam prije par dana obećao slike, pa nisam ništa stavio.

34 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ja vam prije par dana obećao slike, pa nisam ništa stavio.

jesi zadovoljan s pojačalom?to je 92' godište,ak se ne varam?ja imam nešto slično samo su mi zvučnici bezveze(sony str gx290 i sansui 40w x2)

fra Krsto Narkoman
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Tako je, 92. godište i zasad mi je čisto ok. U zgradi sam, tako da se ne pojačava iznad 40%.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice