sve je to isto ^^
sve je to isto ^^
e vidiš moga bi to uzet, al onda moran uzet i vga jedan, jer san bacija ga negdi
sad san neki listić uplatija pa bi mogla upast neka parica :P
evo i mog kutka ,i da raspored zvucnika nije kakav bi trebo bit jer neam mjesta ali meni ok ,i naravno zenin stolic s laptopom na dr strani sobe :)
di ti pospremiš noge kad ideš sjest za komp? ili imaš neke XXL ruke :)
ispod printera ,haha
Evo i mog deska jučer lega i ja radili novi raspored sobe,sad je sve na svom mjestu.Neke slike su užasne kvalitete slikano lumiom 610,jedino što bode oči je grijalica tulava,drugi stol su moj siemens s BCD2000 to je kad dođe ekipa pa malo razbacimo nekakvog housea nešto mixamo i zezamo se,glavni settup za svirke vani nije spojen u sobi(neželim da nešto prosipamo opet pa da ode sve u vječna lovišta),nije nešto posebno no meni se sviđa.2 woofera na 1 kutiji to je katastrofa(znam) i sama kutija izgleda katastrofa nikako da uhvatim vremena i napravim poštenu kutiju za woofer.Razglasno pojačalo mi nije spojeno(trebam ga popraviti).
EDIT
U kutiji od mačije hrane je trafo od miksete koja mi je na PCu.
za ove racunare i kofgiracije mi nemamo para ko prvo a kao drugi stoceti to i kad bi imo neko tele bi ti doslo i ukralo i ovi sto posjeduju ovo sigurno nemaju svoje zivote i samo vise po racunarima tako da je ovo pussy smoke :D
postoji li tema na forumu tipa "najbolji desk", u kojoj se postaju slike abnormalno dobro slozenih kutkova, naravno takvih nema ili ima par komada u hrv. znaci ne nasih nego opcenito slike iz svijeta? ja nemogu naci, ako postoji molim nekoga da linka
Ja tu samo vidim abnormalnu kolicinu BF3 fanboy deskova.
postoji li tema na forumu tipa "najbolji desk", u kojoj se postaju slike abnormalno dobro slozenih kutkova, naravno takvih nema ili ima par komada u hrv. znaci ne nasih nego opcenito slike iz svijeta? ja nemogu naci, ako postoji molim nekoga da linka
Ja tu samo vidim abnormalnu kolicinu BF3 fanboy deskova.
zato kaj sam sve ove slike uzo sa battlefield stranice na facebooku :D
almire
malo prominija raspored
uredno , jednostavno i lipo :)
Ovaj plavi desk je super. Ja bi volio imati 3 monitora ali za to treba imati i super hardwer, jer treba igrati glatko na toj rezoluciji. Sutra stavljam i ja svoj desk mislim da nisam nikada a sada ima novih sitnica.
malo prominija raspored
A na čemu sjediš?
Uredno, lijep. Sviđa mi se.
Možda je jedan od Stan Lee- evih
malo prominija raspored
A na čemu sjediš?
Uredno, lijep. Sviđa mi se.
posto je stolica na kola, pa kako sam se odgurnija od stola, tu je livo nevidi se xD
tnx :)
Boca od pana
Boca od pana
Ima ih još
prva liga je ovo
al kako ?
Brener, boca, zagrij i razvuci.
Kakva je ono kaciga? :P Šta voziš? :D
Lijep desk!
stigla daska za stol
sad preostaje napravit konstrukciju još..