Evo mog čoška
Vaš Desk
- poruka: 4.838
- |
- čitano: 2.168.780
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ja mislio da to ima veze sa aferom Index
Evo jos koje fotke mog pc coska sa dodanim plavim svjetlom u nocnom izdanju!!!
Ako ikad budes prodavo ovu bestiju javi mi
evo i mog kutka u noćnom izdanju
evo i mog kutka u noćnom izdanju
Pregledavajući priložene fotografije, primijetio sam da vas većina ima uglavnom neergonomske uvjete, barem za moje pojmove. Ovi minijaturni stolovi su mi noćna mora. Imao sam jednom prije takav i to je stvarno bio užas - monitor na povišenom, ona polica na izvlačenje, za tipkovnicu i miš, ruka visi u zraku.... Koma. Otkad sam nabavio veliki radni stol i ergonomski stolac, preporodio sam se. Kakva su vaša iskustva, jel imate bolove u leđima/vratu i sl.? Ili ste se jednostavno naviknuli?
Ja na svom imam dosta mjesta........ A i ec sam se privikao..... Ali mi ponestane prostora kada si ukljucim volan i te gluposti.... hahahah
Ja na svom imam dosta mjesta........ A i ec sam se privikao..... Ali mi ponestane prostora kada si ukljucim volan i te gluposti.... hahahah
Nije...... Ruka mi skroz do lakta na stolu........... I noge nogu slobodno ispruzi........... :D
mozda izgleda malo, ali imam dosta mjesta....... Za moje potreba dovoljno.... ;)
Na poslu sam pa nemrem slikat svoj kutak, budem kad doma dođem.
Ali ovo je orginalna tema.
Gledam baš pa vidim da večina ima dost male stolove, tastatura na stolu, itd.Ploča za izvlačenje za tastaturu je po meni, a must.Direktorski stolac isto, stol širine barem 120 a dubine barem 60.Tako da stane na njega i kučište, a ne da po podu jede prašinu.A ovi light show ugođaji su sranje, pa kako da čovjek spava uz komp kraj tog blještavila.
I nije da vrijeđam, ali dosta vas ima u kompjuterskom kutku ugođaj a la svinjac, ili kroz kuču mi prošla Sava.Pa daj malo počistite prije fotografiranja, gledam da vidim ima li ko bolji raspored od mene na stolu, ali kako, kad prvo u oči bodu žice i, ili pepeljare.
Hebote.Nekim slikama još samo fali razbarušeni i neobrijani tip, u piđami isflekanoj ostacima hrane i pive.
trop bas ti je fora komp...sva sreca daq ga nevidim svaki dan..hh
Zakon tema, odmah dok dođem doma slikam svoj čušpajz....
Evo, uz slike i malo pojašnjenje Philipsov LCD je spojen na grafulju preko HDMI kabela, pa se igre vecinom igraju na vreći /za sjedenje/ i gljedanjem u taj veliki ekran. Blago meni :)
Pregledavajući priložene fotografije, primijetio sam da vas većina ima uglavnom neergonomske uvjete, barem za moje pojmove. Ovi minijaturni stolovi su mi noćna mora. Imao sam jednom prije takav i to je stvarno bio užas - monitor na povišenom, ona polica na izvlačenje, za tipkovnicu i miš, ruka visi u zraku.... Koma. Otkad sam nabavio veliki radni stol i ergonomski stolac, preporodio sam se. Kakva su vaša iskustva, jel imate bolove u leđima/vratu i sl.? Ili ste se jednostavno naviknuli?
Evo nekoliko slika i od mene...
@LUXX - koje ti je ono vodeno hlađenje, gdje je kupljeno i koliko je plaćeno.
@zoka - vidim li ja to CoolerMaster Cosmos.
@dado2202
Jbg patim od toga da sve bude uredno i u milimetar složeno, čak sam i sto razmjeravao da nadjem centar... priznajem bolestan sam
@Mayales
Da Cosmos je...