Pozdrav, jel mi moze netko objasniti kako da prebacim pjesme na dotičnu petu jabuku... mučim se već danima i ne mogu prebacit... tolko su razhebali taj itunes i to prebacivanje smrdljivo i opcenito taj apple je sugava marka. molim help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo zapamti da kad je riječ o sinkronizaciji onda će se sve od trenutne glazbe na telefonu izbrisati...
File - Add to Library je opcenito...
(file - preferences - general - import settings)
Pa napisao sam ti korake...

Popravio sam tako što sam prvotno obrisao iTunes 12 pa sam instalirao iTunes 11.2 i tamo u medijateci sam prebacujem pjesme zatim odem na 'Na ovom iPhoneu' i syncam i evo sve radi, hvala na pomoci
Popravio sam tako što sam prvotno obrisao iTunes 12 pa sam instalirao iTunes 11.2 i tamo u medijateci sam prebacujem pjesme zatim odem na 'Na ovom iPhoneu' i syncam i evo sve radi, hvala na pomoci
Ajd neka si riješio..Koje komplikacije radi prebacivanja pjesama..
Copy-paste ftw
Ajd neka si riješio..Koje komplikacije radi prebacivanja pjesama..
Copy-paste ftw
Ma strašno... Ne mogu vjerovati da je problem bio u verziji iTunesa nema sta nisam probao na mobitelu, a u stvari nije problem bio u njemu vec u kompu tj verziji iTunesa...