iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.393
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Na koju mrezu je mob zakljucan, sve mi se cini da je bio otkljucan ultrasn0wom, sto je prakticki prevara ako to nije naglaseno, postoji rjesenje, ali ni u kojem slucaju prakticno ako je vec na 6.1.3, tj. ili cete ga palit prek kompa ili imat neki 5.x software.

Inace skini TinyUmbrellu i provjeri koji SHSH blobove imas za taj mob

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: iPhone Jailbreak
Mojpismonosa kaže...

Na koju mrezu je mob zakljucan, sve mi se cini da je bio otkljucan ultrasn0wom, sto je prakticki prevara ako to nije naglaseno, postoji rjesenje, ali ni u kojem slucaju prakticno ako je vec na 6.1.3, tj. ili cete ga palit prek kompa ili imat neki 5.x software.

Hm ne znam na koju je mrežu zaključan,našao sam neki tutorijal  da probam sa ovim http://absinthejailbreak.com/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1/,,nije problem da se vrati na 5.1.1

dejanceeeeeeeeee
16 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Ovako, kupio sam iPhone 4S jučer. On je na 5.1 iOSu. Kako da ga updateam na 6.1.2, budući da ne želim na 6.1.3 jer na njemu nema jailbreak za iPhone 4S?

OFF Topic: Jel zna tko koliko košta cijena sim kartice za Vip? Tražim već pol sata po njihovoj stranici, nigdje ne piše.

Puno hvala!

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mojpismonosa kaže...

Imam ove SHSH blobove I phone(4.1) 8B117,,I phone(6.0.1)0A523,,I phone10B146(6.1.2)

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:09 (dejan1471).
16 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak
Itko?
D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Hm ne znam na koju je mrežu zaključan,našao sam neki tutorijal   da probam sa ovim  http://absinthejailbreak.com/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1/,,nije problem da se vrati na 5.1.1

Taj tutorijal vazi *iskljucivo* ako imas SHSH blobove za 5.1.1 (ili neki 5.x)!!! Drugacije nikako

Axlus kaže...

Ovako, kupio sam iPhone 4S jučer. On je na 5.1 iOSu. Kako da ga updateam na 6.1.2, budući da ne želim na 6.1.3 jer na njemu nema jailbreak za iPhone 4S?

OFF Topic: Jel zna tko koliko košta cijena sim kartice za Vip? Tražim već pol sata po njihovoj stranici, nigdje ne piše.

Puno hvala!

http://www.vipnet.hr/postani-vipme-korisnik

4S je nemoguce  updateati ukoliko to ne radis na posljednji (u trenutku pisanja 6.1.3) software

Preporucam jailbreak s absinthe 2.0 na tom iOSu kojem si sad, dok ne izade novi Jailbreak (bar 3,4 mjeseca)

dejan1471 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Imam ove SHSH blobove I phone(4.1) 8B117,,I phone(6.0.1)0A523,,I phone10B146(6.1.2)

Cime su spremljeni ti blobovi? Spremi ove 6.1.2 lokalno i provjeri ih jesu li valjani sa Redsn0wom, 99% da nisu (jer su bili spremljeni Cydiom)

Jedino ako se zelis vracat na 4.1, a na tom ti pol aplikacija ne radi

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
15 godina
iPhone Jailbreak

U pravu si imam samo blobove od 6.0.1,,sve drugo je spremljeno Cydiom,može li se sa tim što napraviti?

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Vrati na 6.0.1, i jailbreakaj

Za downgrade ti treba TinyUmbrella, Redsn0w, iTunes, 6.0.1 IPSW 

Mozda neces trebat sve, ali preporucam ovu  metodu, s tim da se ti ne vracas

na iOS5, vec raniju verziju iOS6, sto i ne radi neku razliku samo pazi da skines sve dobro

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Mojpismonosa kaže...

Vrati na 6.0.1, i jailbreakaj

Za downgrade ti treba TinyUmbrella, Redsn0w, iTunes, 6.0.1 IPSW 

Mozda neces trebat sve, ali preporucam ovu  metodu, s tim da se ti ne vracas

na iOS5, vec raniju verziju iOS6, sto i ne radi neku razliku samo pazi da skines sve dobro

Kako da stavim na i tunes firmware koji sam napravio,nije u mene i tunes isti 

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan

molim? Mislis na blob stitching?

EDIT: ukoliko mislis na drugaciju verziju iTunesa, to nema nikakve veze nit igra ikakvu ulogu, vjerojatno si stavio iTunes 11 koji izgleda novo ali isto sranje drugo pakovanje, sve funkcije su iste, shift + restore isto isto

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 17:00 (Mojpismonosa).
15 godina
Mojpismonosa kaže...

EDIT: ukoliko mislis na drugaciju verziju iTunesa, to nema nikakve veze nit igra ikakvu ulogu, vjerojatno si stavio iTunes 11 koji izgleda novo ali isto sranje drugo pakovanje, sve funkcije su iste, shift + restore isto isto

Nisam znao za to shiht restore ali sam našao samo mi nakon toga non stop ponavlja greške 1602 1601 i 3904,tražio sam po netu ali non stop ih samo izbacuje

dejanceeeeeeeeee
14 godina
dejan1471 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Nisam znao za to shiht restore ali sam našao samo mi nakon toga non stop ponavlja greške 1602 1601 i 3904,tražio sam po netu ali non stop ih samo izbacuje

Skini iReb, programcic rjesava sve 16xx probleme...a za 3194 trebas u hosts dodat il obrisat ne sjecam se sad tocno adrese...proguglaj malo

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Stolnik kaže...
dejan1471 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Skini iReb, programcic rjesava sve 16xx probleme...a za 3194 trebas u hosts dodat il obrisat ne sjecam se sad tocno adrese...proguglaj malo

Skinuo sam iReb i pokušao ali neće a za ovo drugo ne znam trebam li izbrisat ili napisat,

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

dodati: 74.208.10.249 gs.apple.com

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
iPhone Jailbreak

Uspjeo sam hvala mnogo

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Iphone Jailbreak

Ja sam koristio Redsn0w i Whited00r na 2 iPhonea.

16 godina
neaktivan
Re: Iphone Jailbreak
Teo17 kaže...

Ja sam koristio Redsn0w i Whited00r na 2 iPhonea.

O cemu ti? Ne razumijem svrhu tvog posta...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 11:50 (Mojpismonosa).
12 godina
odjavljen
12 godina
odjavljen

OFF TOPIC: oko 20 kuna.

http://www.vipnet.hr/postani-vipme-korisnik 

16 godina
neaktivan
prestani spamati! Vec sam covjeku odgovorio na pitanja skup s vipovom karticom, i to prije nekoliko dana!
14 godina
iPhone Jailbreak

Mogu restoreati ajfon bez da instaliram najnoviju verziju (6.1.3)?

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Mila majko!!

Koji iPhone?

S kojim OSom?

Imas Blobove?

Je li jailbreakan?

Spremao blobove Cydiom?

Koji baseband?

Razlog zasto bi to radio?

Zelis li jailbreakati?

Je li softverski ili hardverski (gevey) otkljucan?

Ne mozes tako uletiti u temu, nemamo kristalnu kuglu, pomoc svakako mozemo, ali reci brate malo vise, odgovor uvelike ovisi

o pitanjima gore, sto vise informacija das to bolje

EDIT: ako je taj 4S iz "Moj PC", moramo znat na koji FW/SW se to odnosi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 23:27 (Mojpismonosa).
14 godina
Mojpismonosa kaže...
Toxic1337 kaže...

Mila majko!!

Koji iPhone? 4S

S kojim OSom? 6.1.2

Imas Blobove? Možda. Neznam kaj je to?

Je li jailbreakan? Da.

Spremao blobove Cydiom? Vidi 3. odg.

Koji baseband? 3.4.02

Razlog zasto bi to radio? U zadnje vrijeme su mi se app počele random rušiti.

Zelis li jailbreakati? Vidi 4. odg.

Je li softverski ili hardverski (gevey) otkljucan? Opet neznam, al kupljen je u Hrvatskoj i u njemu je T-Mobile kartica.

Ne mozes tako uletiti u temu, nemamo kristalnu kuglu, pomoc svakako mozemo, ali reci brate malo vise, odgovor uvelike ovisi

o pitanjima gore, sto vise informacija das to bolje

EDIT: ako je taj 4S iz "Moj PC", moramo znat na koji FW/SW se to odnosi...

Evo ispunio sam ti sve, mada mislim da sam našao u čemu je bio problem. Mislim da je Auxo zauzimao previse RAM-a pa su se app rušile. 

Al tnx na pomoći.

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Evo ispunio sam ti sve, mada mislim da sam našao u čemu je bio problem. Mislim da je Auxo zauzimao previse RAM-a pa su se app rušile.

Al tnx na pomoći.

Nije problem u RAM memoriji (ako imas preko 50MB free nikako nije problem u tom) vec je Auxo opcenito

jedna sistemski vrlo netolerantan tweak (logicno). Sto bi znacilo da je osjetljiv i na tweakove, pa cim je

nesto krivo on ce se rusit

BTW, 99.99% problema s Jailbreakom se rijesava micanjem Mobile Substrate-a, cime vracate vecinu toga

na stock (jest da ce maknut sve tweakove, ali ce funkcionirat isto kao restore!), nema potrebe za restoranjem

17 godina
iPhone Jailbreak

pitanjce jedno. dosao sam s androida na iphone 4s.

i imam jedan iritantan problem. a on glasi da kad iskljucim zvuk, nakon nekog vremena ga zaboravim ukljuciti, jer sam naviknut da mi u status baru bude zvucnik prekrizen.

dali postoji kakav app/tweak (iphone je jailbrejkan) da kad iskljucim zvuk da mi se gore pojavi taj simbol.

tnx

EDIT: nađoh. Tweak: Muteicon

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 11:48 (Lord_Marko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

pitanjce jedno. dosao sam s androida na iphone 4s.

i imam jedan iritantan problem. a on glasi da kad iskljucim zvuk, nakon nekog vremena ga zaboravim ukljuciti, jer sam naviknut da mi u status baru bude zvucnik prekrizen.

dali postoji kakav app/tweak (iphone je jailbrejkan) da kad iskljucim zvuk da mi se gore pojavi taj simbol.

tnx

EDIT: nađoh. Tweak: Muteicon

u Cydiji u search upiši MuteIcon

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
iPhone Jailbreak
Jel zna tko temu koja promjeni boju User interface-a? Znaci kad odem u Settings da bude sve crno ili u muziku...moze i sivo, Hvala!
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iP4 koji je jailbrekan i sad ga prodajem, zanima me što trebam napravit da se obrišu svi moji privatni podaci, a da jailbreak ostane.

Ako se moraju obrisat aplikacije nije problem, samo bih htio da onom kome prodam da ostane Siri.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da se priključim temi...

Imam 3GS (proizveden u 49. tj. 2012)

Buraz napravio jailbreak - kaže pomoću redsn0w-a i unlock napravio

I sve je fino radilo prvih 5,6 dana, nakon toga iphone prestao primati bilo koju karticu.

Softver 6.0 (10A403)

Baseband 05.16.07

Da li se to može srediti? i kako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Reci burazu da napravi restore na isti 6.0 ako ima blobove, ako nema neka izbrise mobile substrate iz cydie (pa ako radi lako ponovo instaliras). Takoder ako tad ne radi neka otkljuca s ultrasniw s baseband upgradeom na 6.15.0 pa njegov downgrade na 5.13.04 s redsnowom, jer ultrasn0w nije kompatibilan s BB kojeg imas na mobu (sigurno nije unlockan). Probaj prvo ultrasn0w maknut pa restart i vidit radi li na home operatoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice