iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 952.715
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
nix0 kaže...
Luca kaže...
nix0 kaže...
http://support.apple.com/kb/TS3694 - Pogledaj ovdje šta ti piše pod greskom 9 pa probaj tako..

Za vrjeme restora mobitel se ugasi jer se ne puni. Kako da to rješim i dali uopće mogu?

Jesi ga probao staviti na normalan punjac??..Probaj prilikom restorea prikopcati iPhone u neki drugi USB prikljucak na kompu..

Mjenjao sam usb-e,  a punjač mi je original od četvorke. Uzeo sam original od 3g pa ništa. Jučer se pojavila crvena baterija na ekranu ali više ni to.

16 godina
Stolnik kaže...
Imam i ja ali sam slucajno pobrisao jedan folder s iFile-a, pa bi te zamolio bi mi ga mogao stavit na internet da si ga ja skinem i stavim di je bio? Znaci otvori iFile odi u usr ( predzadnja mapa ) i kad udes u usr prva mapa ti je bin pa bi mogao cijelu mapu upload-ati? Puno hvala! Lp

Poslao sam ti link na PM.

BMW Power
13 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Mali OT

Imam jedan iphone 3gs kojeg bi htio upgrejdat na 5.1.1 na itunesu, ali me muci dali ce mi ostati svi kontakti nakon upgrejda ili ce se izbrisati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:24 (Zin8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Mali OT

Imam jedan iphone 3g kojeg bi htio upgrejdat na 5.1.1 na itunesu, ali me muci dali ce mi ostati svi kontakti nakon upgrejda ili ce se izbrisati?

3g sigurno nećeš upgrade-at na itunes-u na  5.1.1, napravi backup pa će sve ostati.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...
Zin8 kaže...

Mali OT

Imam jedan iphone 3g kojeg bi htio upgrejdat na 5.1.1 na itunesu, ali me muci dali ce mi ostati svi kontakti nakon upgrejda ili ce se izbrisati?

3g sigurno nećeš upgrade-at na itunes-u na  5.1.1, napravi backup pa će sve ostati.

zaboravio dodati s.3gs model je :)

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iphone 3gs( ios 4.2.1 i napravljen jb) na kojemu imam problema sa baterijom. Napunim ga do 100% obavim dva razgovora i mob mi se ugasi. Ako ga stavim na punjač ponovno se upali i pokaže da ima baterije 80%. Dal je moguće da se to događa radi jb ili mu je baterija jednostavno otišla?

Jel itko imao sličnih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dRoID kaže...

Imam iphone 3gs( ios 4.2.1 i napravljen jb) na kojemu imam problema sa baterijom. Napunim ga do 100% obavim dva razgovora i mob mi se ugasi. Ako ga stavim na punjač ponovno se upali i pokaže da ima baterije 80%. Dal je moguće da se to događa radi jb ili mu je baterija jednostavno otišla?

Nema tu veze verzija i JB, promijeni bateriju, a moglo bi biti i da je dock otišel...

13 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Sve je moguce..Ako si instalirao neke programe iz Cydie nedavno moguce je da ga oni gase , a mozda sam jailbreak ima nekih bugg-ova koji gase iPhone..Moze biti i da je kontakt baterije oslabio pa se uređaj gasi zbog toga..

13 godina
neaktivan
David87 kaže...
dRoID kaže...

Nema tu veze verzija i JB, promijeni bateriju, a moglo bi biti i da je dock otišel...

Di mogu kupiti bateriju? Jel je sam mogu prominiti?

Nevirujem da je dock otišao jer mi se nikad ne gasi kada je mob na punjenju.

16 godina
iPhone Jailbreak

Situacija: 

iPhone 4

verzija OS: 5.1.1 (9B206)

kupljen u USA, AT&T 12.0

model MC 136 LL

baseband: 05.16.05

Pitanje: 

Može li se napraviti unlock i staviti vip kartica?

EDIT:

Saznao sam da preko njuškala nude trajno otključavanje sa AT%T za 600 kn oO

Druga je opcija da se može otključati sa GEVEY karticom (svaki put kada se iPhone ugasi mora se ponovno raditi proces unlocka). Imate li iskustva sa tim? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 13:00 (Tomo Yoda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji je baseband?
robimarko@gmail.com
16 godina
iPhone Jailbreak

Baseband: 05.16.05

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Onda nemožeš preko ultrasnowa
robimarko@gmail.com
16 godina
iPhone Jailbreak

Sada mi je osoba koja je kupila mobitel javila da je mobitel kupljen otključan! {#}

Mobitel svejedno nema signala. 

Što znači da je najvjerojatnije problem u VIP sim kartici. 

Javim jel bila stvar u tome. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da li mi netko može preporučiti par dobrih tema za SBsettings u notification centru?
Što god skinem izgleda užasno, a na internetu je hrpa odvratnih prijedloga.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Slash 666 kaže...

Da li mi netko može preporučiti par dobrih tema za SBsettings u notification centru?
Što god skinem izgleda užasno, a na internetu je hrpa odvratnih prijedloga.

Ovu dolje ja koristim. Sviđa mi se a i cijela tema na mobu mi je Elite pro HD pa se uklapa.

BMW Power
15 godina
neaktivan

Hvala na prijedlogu, al ovakve teme mi ne pašu. Bolje su mi elegantnije teme, nešto u stilu serious HD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 13:06 (Slash 666).
14 godina
iPhone Jailbreak

Da li je netko isprobao OC iPhone 4 na 1Ghz? Zanima me dali se osjete tih 200 Mhz više ili nema nikakve razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
David87 kaže...

Da li je netko isprobao OC iPhone 4 na 1Ghz? Zanima me dali se osjete tih 200 Mhz više ili nema nikakve razlike?

Ja se nebih s time igrao. Vjerojatno se jako grije.
14 godina
iPhone Jailbreak

Ma ni ja neću niš prčkat, bolje da radi kak radi nego da mi vrisne. Pitam tek tolko da vidim da li ima kakvog pomaka u brzini, jer u odnosu na 3GS sa tih 600 na 800 je dosta brži, a pošto na dosta aplikacija imam lagg, mislio sam da bi riješio taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Na kojim aplikacijama imaš lag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone Jailbreak

Facebook, Skyfire... uglavnom kod skrolanja i naravno kod nekih malo zahtjvnijih igrica. No ne smeta mi to tak, čisto me zanimalo ako je neko napravil OC dal se osjeti kakva razlika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ma to je do aplikacije, ne do mobitela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Facebook app šteka i na 4S tako da je to do app.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

To štekanje je do aplikacije definitivno. Ja ne bih dirao takt procesora jer se mobitel više zagrijava, baterija se brže prazni a i tko zna koliko dugo bi mobitel općenito doživio s višim taktom.

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da li se iphone 4, ios 5.1.1, baseband 04.12.01 može napraviti unlock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Ovo su ti podržani BB preko Gevey SIM

1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, 4.10.01

pogledaj preko njuškala tvorničko otključavanje, al je jako skupo

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 14:33 (Flying Dutchman).
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

evo info koji se iphone sa kojim basebandom može otključati:

http://www.omizio.com/tutrial/iphone-unlock-wizard-kako-otkljucati-iphone/

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Mislim da sam ne mozes napraviti unlock..Otkljucati ga moze samo operater kod kojeg je mobitel kupljen..

16 godina
neaktivan
David87 kaže...

Koliko ja znam ne postoji nikakav tweak, software, mod, kojime se dade overclockati bilo koji iPhone, bilo je nesto za 3gs sa prebacivanjem ili renejmanjem nekog "power saving" filea ali to se naposlijetku pokazalo laznim, a oni koji "osjete" time performanse.....Placebo :)

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice