Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.678.810
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Evo ga. Sad treba instalirati sve aplikacije s spiska My Apps.

Mozda se i ubijem.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Mentalist kaže...

Evo ga. Sad treba instalirati sve aplikacije s spiska My Apps.

Mozda se i ubijem.

Inače ne znam da li imaš root-an mob ili ne, ali kad treba raditi backup, pa open natrag restore cijelog moba, sa svim postavkama, kontaktima, podacima pojedinih aplikacija, ja to radim sa titanium backup-om. Sve u jednom kliku(backup), pa opet kasnije klik za restore. Jedini "problem" je da mob mora biti "root-an".

Čak sam i kupio aplikaciju, isplati se za tu lovu, jer je stvarno super jednostavna i pouzdana.

P.S. Nekad zna "odvojiti" aplikacije sa marketa-a, ali imaš opciju da ih opet spoji itd. Stvarno moćna aplikacija.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

još nešto bih vas zamolio: da mi date neki lijepu, dobru, lagano za skužit i tak.... ::: navigaciju za mob imam sam. galaxy 3 i5800......

ali da naravno ima cijelu hr....ili neku drugu zemlju da ima aliii da mi onda date da skine za njega nadogradnju da ima hr, ili cijelu europu....

HVALA

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 16:13 (deus-ex resolution).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dado2202 kaže...

Na kraju sam skontao da to i nije neki posao.

Otisao sam preko PC-a na Market i usao u My Apps. Poklikao sam na sve Install i ostavio mobitel da sam obavi posao.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan
deus-ex resolution kaže...

još nešto bih vas zamolio: da mi date neki lijepu, dobru, lagano za skužit i tak.... ::: navigaciju za mob imam sam. galaxy 3 i5800......

ali da naravno ima cijelu hr....ili neku drugu zemlju da ima aliii da mi onda date da skine za njega nadogradnju da ima hr, ili cijelu europu....

HVALA

dajte molim vasi još bi htjeo da si nabavim igricu NEON ZONE skidaosam prko interneta neke ali mi neče instalirat neezzz zakaj možda zato kaj je to možda za tablete a ne za mobitele....mako znate di se može skinut besplatno tu igricu da mi date link.....bio bi vam zahvalan do groba i u grobu....{#}

17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ja sam se registrovao na tektrak i jedna funkcija mi ne radi...Ne mogu ukljuciti wi fi ( koristiti opciju Remote WI-FI Enabling) niti zakljucati telefon ako mi WI-FI na telefonu nije ukljucen...

Evo jedno pitanje.

Da li WI-FI mora biti ukljucen da bi radile one funkcije sa njihove stranice?

trebaš imati uključeni podatkovni promet da možeš sa njihove stranice upravljati mobitelom.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina

HVALA

dajte molim vasi još bi htjeo da si nabavim igricu NEON ZONE skidaosam prko interneta neke ali mi neče instalirat neezzz zakaj možda zato kaj je to možda za tablete a ne za mobitele....mako znate di se može skinut besplatno tu igricu da mi date link.....bio bi vam zahvalan do groba i u grobu....{#}

warez nije dozvoljen {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Intelovac123 kaže...

Ja sam se registrovao na tektrak i jedna funkcija mi ne radi...Ne mogu ukljuciti wi fi ( koristiti opciju Remote WI-FI Enabling) niti zakljucati telefon ako mi WI-FI na telefonu nije ukljucen...

Evo jedno pitanje.

trebaš imati uključeni podatkovni promet da možeš sa njihove stranice upravljati mobitelom.

Mislim da to treba za sve opcije osim za opciju LOCATE zato sto mi to radi bez WI-FI..

Ali imaju opciju Remote WI-FI koja ukljucuje WI-FI na telefonu ali ni ona ne radi bez WI-FI ON :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina

NeĆĆĆe ti instalirati zato što je za tablete a ne za mobitele? Probaj na PC instalirat igru za neku konzolu, pa javi što se desilo...

Inače - piratluk je na ovom forumu ZABRANJEN...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
Android borbeni komplet
Meni je dobra app phonelocator. Nije nikakva registracija potrebna i iskljucivo je protiv kradje moba, nema antivirusa i sl.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
jura kaže...
Intelovac123 kaže...

Evo jedno pitanje.

Mislim da to treba za sve opcije osim za opciju LOCATE zato sto mi to radi bez WI-FI..

Ali imaju opciju Remote WI-FI koja ukljucuje WI-FI na telefonu ali ni ona ne radi bez WI-FI ON :D

ne znam kak kod tebe,ali kod mene sve uredno radi..ja mogu uključiti wi-fi kad mi je podatkovni promet uključen,u biti sve mi radi.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
iako nije striktno vezano za android app, imam pitanjce..
posto trazim alternativu jer mi je previse dati 300kn za livedock za xperiu da li ovo
znaci usb kabel ima napajanje plus i minus i data plus i minus i ja bi napajanje spojio na punjac od mobitela, a data bi spojio na mobitel i onda bi u taj kabel zastekao usb stik i da li bi to onda radilo?teoretski bi trebalo jer bi napajanje dobivalo od punjaca, a data bi citao mob?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka_cro kaže...
...ja bi napajanje spojio na punjac od mobitela, a data bi spojio na mobitel i onda bi u taj kabel zastekao usb stik...

Ako sam te dobro skužio, spojio bi prvo punjač u mobitel i u taj punjač USB kabl? To sam ja radio na svome C902 i radilo je bez problema. Pogledaj sliku:

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 8:30 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
tako nekako, ja bi znaci u xperiu ustekao usb kabel i onda bi taj kabel rastrgal i za napajanje bi spojio punjac, a ovi sto su ostali data plus i minus bi spojio na zenski usb u koji bi onda ustekao stik i da li bi onda mobitel prepoznao taj stik?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka_cro kaže...

Ne.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
kaj?zakaj ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
tako nekako, ja bi znaci u xperiu ustekao usb kabel i onda bi taj kabel rastrgal i za napajanje bi spojio punjac, a ovi sto su ostali data plus i minus bi spojio na zenski usb u koji bi onda ustekao stik i da li bi onda mobitel prepoznao taj stik?

nekužim zakaj bi ti sad usb stik kopčao na mob , pa uzmi si čovječe memorijsku i onda si mjenjaj jednu pa drugu.....nekužim.....di si ti vidio da se na mob prikopčava usb stik, pa to nemaju ni tableti kamoli mobitel....

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

nekužim zakaj bi ti sad usb stik kopčao na mob , pa uzmi si čovječe memorijsku i onda si mjenjaj jednu pa drugu.....nekužim.....di si ti vidio da se na mob prikopčava usb stik, pa to nemaju ni tableti kamoli mobitel....

lol, odakle pa si ti?
jesi kad cuo za USB On-the-go support?
ima svaka nokia, a i svaki noviji andorid telefon bi trebao podrzavati.
pogledaj ovdje sto pise pod usb http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-4134.php

dakle tu mozes spojiti tipkovnicu, mis, usb, gamepad.

postoji za kupiti i orginal livedock za to ali kosta 300kn zato pitam ako mogu doma nesto iskemijati.
evo pogledaj i ovo, za ovo treba imati custom rom koji podrzava to 

14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
luka_cro kaže...

lol, odakle pa si ti?
pogledaj ovdje sto pise pod usb http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-4134.php

dakle tu mozes spojiti tipkovnicu, mis, usb, gamepad.

postoji za kupiti i orginal livedock za to ali kosta 300kn zato pitam ako mogu doma nesto iskemijati.
evo pogledaj i ovo, za ovo treba imati custom rom koji podrzava to 

a da to fkt nisam znao....di se ti kabeli mogu nabavit.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 15:04 (deus-ex resolution).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

lol, odakle pa si ti?

Ja imam ustb OTG za SGSII i funkcionira,al ZABORAVI izradu takvog nečega u kućnoj radinosti,ako nema na eBayu ništa od toga. Mobitel mora podržavati to,imati drivere za to i nema svaka Nokia ni novi androidi to.

Ukratko,ako možeš naći na ebayu OK,ako ne,zaboravi.

Sve je ovo zapravo jedan veliki {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
luka_cro kaže...

lol, odakle pa si ti?

Ja imam ustb OTG za SGSII i funkcionira,al ZABORAVI izradu takvog nečega u kućnoj radinosti,ako nema na eBayu ništa od toga. Mobitel mora podržavati to,imati drivere za to i nema svaka Nokia ni novi androidi to.

Ukratko,ako možeš naći na ebayu OK,ako ne,zaboravi.

Sve je ovo zapravo jedan veliki {#}

ma mene to vec dugo muci.

zasto da zaboravim izradu?

pa sto je livedock zapravo?

obican zenski usb sa napajanjem 5V.

znaci to je isti klinac kao da ja doma napravim?

kuzite? 

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Br 1.Jesi siguran da tvoj mobitel i tvoja verzija androida to podržavaju? Jer npr. ako staviš Cynogenmod na SGSII izgubit ćeš mogućnost OTGa jer Cynogenmod nema drivere za to.

Be 2.Ajde napravi onda i pokaži nam svima kak radi. Jer ti neće radit. Ja sam sebi kupio za SGSII na ebayu za 2 $,i kažem ti,ako ti mob to podržava trebao bi moći nać to na ebayu.

Br 3.Otvori radije novu temu za ovo jer se ova zove Android borbeni komplet i totalno nema veza sa stvojim pitanjima.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Br 1.Jesi siguran da tvoj mobitel i tvoja verzija androida to podržavaju? Jer npr. ako staviš Cynogenmod na SGSII izgubit ćeš mogućnost OTGa jer Cynogenmod nema drivere za to.

Be 2.Ajde napravi onda i pokaži nam svima kak radi. Jer ti neće radit. Ja sam sebi kupio za SGSII na ebayu za 2 $,i kažem ti,ako ti mob to podržava trebao bi moći nać to na ebayu.

Br 3.Otvori radije novu temu za ovo jer se ova zove Android borbeni komplet i totalno nema veza sa stvojim pitanjima.

sad upravo spajam to, ako podrzava livedock podrzavat ce i ovo.

sorry na off topic.

EDIT. probao sam sad to i ne radi, neznam, valjda SE je tako slozio da radi samo sa livedock iako citam po forumima da ljudima radi sa obicnim otg kablom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 17:11 (luka_cro).
13 godina
protjeran
Android borbeni komplet
Ima li neki NDS emulator za androida? Ako je vazno, imam rootani Nexus S s ICS-om
Funnyjunk <3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da još nešto pitam dali ima neki program za android da štedi bateriju dodatno....nije bitno jel se plača ili ne.....samo da je dobar.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da još nešto pitam dali ima neki program za android da štedi bateriju dodatno....nije bitno jel se plača ili ne.....samo da je dobar.....

Koja legenda

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Koja legenda

nema veze našao sam program....

15 godina

nema veze našao sam program....

Kak se zove program? Podijeli s nama.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

{#}

Evo moj blog/web stranica Androidu, ima čak i forum. Pa bih vas molio da ga posjetite. LINK

ON TOPIC: Probajte aplikaciju Smartphone Pro. Meni je zadatke tipa (ugasi zvuk, iskljuci/ukljiuci WIFI i GPS) svela na sami minimum,jer ova aplikacija ama izvršava zadatke koje joj se daju i to po(GPS kordinatama, vremenu,bateriji...). Preporučam!!

Link 2

A za one koji čitaju s mobitela evo i QR kod

Hello! I am Android
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 17:54 (jameshook).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
jameshook kaže...
A za one koji čitaju s mobitela evo i QR kod

LOL. QR je beskoristan ako se čita s mobitela...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice