Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.496
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet

Evo maloprije sam pricao sa frendom i najedanput mi se samo prekine veza!?

Nazovem opet frenda i nakon cca. 30sec mi se prekine veza?

Nakon malo razisljanja sjetim se da je mozda do onih postavka (moderate; 30,35,40), sad sam stavio na System default i svoje postavke 24,26,28.

Sta vi mislite:

5 to je do postavka
6 nije do postavka
2 mob ti je banana
13 alieni prekidaju vezu
1 nemam pojma
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Najgora stvar je kad si namjestiš alarm za jutro i ubiješ taj task/aplikaciju sa npr takvim programom...e jbg onda

takvi programi imaju i negativnih posljedica

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 21:05 (Kordy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
@Sef zapravo prve 3 su najvaznije, pogotovo 2. i 3. 1. je system :), kad ostane 6mb RAMa slijedi reboot xD. 2. i 3. bi trebale biti sto manje jer su to music.apk, browser.apk i slicno, a ostale sto vece, jer empty app(ne koristi se dulje vrijeme) treba biti izgasena sto prije ;). Trenutno ne koristim AMO, jer sam na Froyo-u. Koristio sam ga kad sam bio na GB, jer imam 256mb RAMa, a GB je dosta zahtjevan za Milestone po tom pitanju.

Pa da, jesu bitne, i zato ih ne diram...

One ispod određuju aplikacije nebitne za system i njih se može dirati...

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Advance task kiler je meni najbolji task kiler.Ima na applanetu pro sto je ok.Ne ubija alarm ko sto netko ima problema sa drugima.Ubija nepotrebne porcese i nikad mi nije zakazo za sad.

https://market.android.com/details?id=com.rechild.advancedtaskkillerpro&feature=search_result

16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Evo maloprije sam pricao sa frendom i najedanput mi se samo prekine veza!?

Nazovem opet frenda i nakon cca. 30sec mi se prekine veza?

Nakon malo razisljanja sjetim se da je mozda do onih postavka (moderate; 30,35,40), sad sam stavio na System default i svoje postavke 24,26,28.

Sta vi mislite:

Meni nikad problema s tim... Vidi dalje, možda ipak i jest do toga...

Probaj sam sebi namjestit postavke.

15 godina
Kordy kaže...

Najgora stvar je kad si namjestiš alarm za jutro i ubiješ taj task/aplikaciju sa npr takvim programom...e jbg onda

takvi programi imaju i negativnih posljedica

a ja se čudim što mi nikad alarmi ne zvone..

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hvala na članku!

iako su meni task menageri tu i tamo korisni u slučaju (kao što se tu i tamo desi) da eplikacija ne reagira ili ne radi dobro (najčešće browser) i onda ga ugasim i kada krene ispočetka dobro radi

dakle i dalje ima svojih primjena

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja neznam cemu opce koristite task managere?

to je jedino potrebno kada npr neka app zasteka i onda je ugasis, ovako se app same zatvaraju po potrebi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Probajte SwipePad aplikaciju, omogucava vam brzo pokretanje i izmjenu aplikacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Iduce sedmice (ili ove mozda cak) ocekujte update za Angry Birds Rio :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

Ja neznam cemu opce koristite task managere?

to je jedino potrebno kada npr neka app zasteka i onda je ugasis, ovako se app same zatvaraju po potrebi.

ako imaš uređaj sa malo RAM-a , potreban ti je task manager 0-24

15 godina
protjeran
Šef kaže...
Probajte SwipePad aplikaciju, omogucava vam brzo pokretanje i izmjenu aplikacija

probao ali mi steka na herou... :( inace je dosta dobra

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

moze li preporuka neke lijepe , pregledne aplikacije za net.hr mail, s time da mi dode obavijest na mob o primitku maila ? =)

0 0 hvala 0
16 godina
fakEEE kaže...

moze li preporuka neke lijepe , pregledne aplikacije za net.hr mail, s time da mi dode obavijest na mob o primitku maila ? =)

K9 mail ili Enchanced email

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
fakEEE kaže...

a kod inst. izaberem POP3, IMAP ili Exchange ?

16 godina
fakEEE kaže...
mind_challenge kaže...
fakEEE kaže...

a kod inst. izaberem POP3, IMAP ili Exchange ?

Eh da, moraš znati koje su adrese njihovog pop3 servera koje upisuješ u postavke, googlaj malo

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Te postavke možeš pronaći u postavkama na net.hr-ovom freemailu. :)

EDIT: i ako imaš Desire/Sense... možeš i u Senseovom Mail programu namjestiti više mail accountova, pa i net.hr-ove... ja sam ih imao nekoliko ukupno (freemail, gmail...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 1:01 (trap).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nemam desire imam LG GT540 :/

a da znam pronac na netu bih nasao, ali neznam..google mi nis ne izbacuje a na net.hr neznam di da provjerim :/

pa pitam ako neko koristi od net.hr mail pa da mi kaze kako je sredio..hvala! :)

0 0 hvala 0
16 godina

Izabereš POP3 i upišeš ove "postavke":

Incoming mail server (POP3) - pop.net.hr

Outgoing mail server (SMTP) - mail.iskon.hr

User name i password isti kao i onaj s kojim se prijavljuješ na webmail.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koristi li tko Beautiful Widgets? Ja imam problem, ne mogu downloadati nove skinove... uvijek mi se FC-a. Imao sam prije instalirene BW pa mi je od prije ostalo nešto skinova, sada nikako skinuti. Odem na download i FC.

0 0 hvala 0
16 godina

Kod mene sve radi, skida bez problema.

16 godina
odjavljen
trap kaže...

Koristi li tko Beautiful Widgets? Ja imam problem, ne mogu downloadati nove skinove... uvijek mi se FC-a. Imao sam prije instalirene BW pa mi je od prije ostalo nešto skinova, sada nikako skinuti. Odem na download i FC.

joj i meni je to bilo.... nisam skuzio zasto se to dogadja. onda sam instalirao fancy widgets.. isti K

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
trap kaže...

joj i meni je to bilo.... nisam skuzio zasto se to dogadja. onda sam instalirao fancy widgets.. isti K

A imao sam i FW, ali BW ima više opcija... čini mi se. Iako u globalu je ista stvar. A vidjet ću, isprobat neke stvari, pa instalirati FW ako ništa drugo.

15 godina
neaktivan
Nemoj ih skidati iz aplikacije, imas na internetu skin packove (google "beautiful widgets superclock skin"), samo ih skines, otpakiras i ubacis na SD. I bit ce ti pod installed skins.
15 godina
Android borbeni komplet
obavezno probati igre Death Worm, Dragon Hunter i iRunner. sve 3 igre su besplatne na marketu i odlične su.najviše mi se sviđa Death Worm,danas sam tu igru igrao preko 2 sata i zaista je odlična i zarazna,ali i ove druge dvije su odlčne igre,obavezno probajte.
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina

@djigibao

Evo i meni se dešava isto već dva-tri dana, šugavi Tele2. Kolega je primjetio isto. Nazovem, ili netko neme nazove, desetak sekundi i puf... puče linija! Ljudi već misle da im namjerno prekidam :)

Sry što nije citirano!

Prodajem zjake...povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 21:19 (CrnaBitanga).
15 godina
neaktivan
@njofra piratluk je zabranjen na forumu, procitaj pravila ako nisi...

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Kako se zove ova aplikacija za sat i za datum, i ima li je na hrvatsko jeziku?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 22:05 (jurica_m).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
@njofra piratluk je zabranjen na forumu, procitaj pravila ako nisi...

Nije pirtaluk nego samo fileovi s mog acc-a koje želim podijeliti s vama i ništa više... Onda bi i OVO bio piratluk, zar ne?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Kako se zove ova aplikacija za sat i za datum, i ima li je na hrvatsko jeziku?

Minimalistic text ja mislim :D

http://vgm.tv/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice