Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.456
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Skinuo amazonov appstore, ima link ma xda, traze da registriras kreditnu kako bi skidao cak I beslplatne aplikacije, odmah obrisao
da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
mind_challenge kaže...
Skinuo amazonov appstore, ima link ma xda, traze da registriras kreditnu kako bi skidao cak I beslplatne aplikacije, odmah obrisao

Znači ništa od besplatnog angry birds Rio?{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
Ne brini Stoja, naci ce se neki apk za Angry Birds :)

Nego, nemas li ti sad iOS? :P

mind, i meni isto taj problem s Amazonom... ili ne valja Amazon pa ce to popravit, ili nece popravit, a u tom slucaju je sranje...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
Android borbeni komplet

E, ali je sada 24 sata akcija da ga se skine za badava, ne vidim onda potrebu za piratiziranjem bezveze{#} Ma to danas mi je zadnji dan sa desireom, pa rekao da malo vidim kakav je taj novi{#}

Na appstoru ako i ima lite verzija, to je fuš jer ima samo par levela i to obično neki bezveze...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jest, mozes besplatno skinut igru danas, ali ustvari ne mozes jer Amazon App store ne radi...{#} 

Nabijem ih! 

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
Šef kaže...

Jest, mozes besplatno skinut igru danas, ali ustvari ne mozes jer Amazon App store ne radi...{#} 

Nabijem ih! 

ma radi appstore, samo je stvarno glupo sto moras za besplatnu igru registrirati kreditnu... ja kad dođem doma cu ju vjerojatno registrirati i instalirati Rio. valjda mi nece nista uzeti sa kartice.

17 godina
Android borbeni komplet

Ma nema šanse da je regam...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

3 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Instalirao sam amazonov appstore, registrirao se, dao im broj kartice i kad sam htjeo skinuti angry birds rio kaže mi da appstore nije dostupan kod nas.... Tako da ne morate se trudit. Pokušao sam i sa market enablerom ga prevarit al ne ide.

I koliko sam primjetio i prvi angry birds i seasons se plaćaju $0.99 na tom appstoreu, dok su na marketu besplatni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 16:22 (dejo6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

izasla je "ispravljena" verzija {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haha pa ja sa ipmart-a skinuo Rio, radi sve.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
16 godina
Android borbeni komplet

gdje se može naći onda angry birds rio? gdje god tražim nema ga...

Steam:luka2301

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ali ipmart je trenutno off :O taman isao skinuti novu verziju Tapatalka, ne ulazi :(
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajde netko od vas koji ste uspjeli skinuti, uploadajte na neki Dropbox ili posaljite mi na mail pa cu ja uploadat :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Molio bih da I meni netko posalje
16 godina
Android borbeni komplet
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dejo6 kaže...

zar nije to ilegalno.
zašto onda stavljaš tu :P

Sir
16 godina
tonihrvat kaže...
dejo6 kaže...

zar nije to ilegalno.
zašto onda stavljaš tu :P

Pa tehnički, igra je trenutno na amazon storu besplatna(akcija 24 sata) što znači ako skinemo u tom razdoblju nismo skinuli ilegalnu verziju, već samo sa drugog izvora{#}

Uglavnom debilizam od tog amazon stora, jer kako je netko rekao hrvatska nema pristup njemu, imao karticu ili ne. Znači bilo koji program eksluzivan samo za amazon store(kao novi angry birds) neće biti legalno dostupan za skinuti/kupiti...

Stoja
15 godina
Evo jedno pitanje. Sto donosi ova nova igra Angry birds Rio?
16 godina
jurica_m kaže...
Evo jedno pitanje. Sto donosi ova nova igra Angry birds Rio?

Malo je drukčija od prijašnjih, više ne tamaniš svinje nego majmune, i ptice oslobađaš, uglavnom osvejžavajuće a opet novi leveli i novi načini uništavanja{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Ja majmune jos nisam vidio? Samo kaveze i ptice u njima :D ali bolja mi je od prijasnjih.
15 godina
Je li stavio netko link? Pisem sa moba pa i ne vidim. Ugl, jos jedno pitanje. Kak da vidim, kada surfam preko mobitela (m.bug.hr) npr. kada netko postavi link, da ga vidim. Onako plavo, kao sto vidim preko kompa? Ako ste shvatili o cemu pricam?
15 godina
neaktivan
Shvatio, ali ni ja ne vidim. Nevidim ni linkove pod Vijesti, ali ako npr pise Izvor mozete vidjeti ovdje, sve mi je u crnoj boji, ali pretpostavim da se link nalazi pod "ovdje" i mogu uci u njega. Ovako na forumu ne mogu. Ja sam Sefu poslao PM sa linkom na Megaupload da skine igru i stavi je u dropbox, ali valjda je offline. Jurica sad cu i tebi link na PM.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://db.tt/z4xiVve

Eto link na Angry Birds Rio, s Dropboxa, nema cekanja :)

Oko 12MB ima...
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Šef kaže...
http://db.tt/z4xiVve

Eto link na Angry Birds Rio, s Dropboxa, nema cekanja :)

Oko 12MB ima...

danas je link normalan
sutra je švercanje ilegalnih stvari {#}

Sir
16 godina
Android borbeni komplet

Super mi je ovaj Rio, mala promjena od svinja, opet vrlo šaroliko i zabavno, taman za ubit vrijeme pod nastavom {#}

Steam:luka2301

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Baš nešto razmišljam u zadnje vrijeme...Govori se kako android market dostiže iStore po broju aplikacija, da već ima preko 200 hiljada njih itd itd...Često koristim market pa vidim da tamo ima hrpa posve nepotrebnih aplikacija, neke niti ne funkcioniraju, nepotrebne su itd...Da li se i one računaju u taj broj s kojim se namjerava prestići iStore? Ako je to istina, onda nije pošteno..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Baš nešto razmišljam u zadnje vrijeme...Govori se kako android market dostiže iStore po broju aplikacija, da već ima preko 200 hiljada njih itd itd...Često koristim market pa vidim da tamo ima hrpa posve nepotrebnih aplikacija, neke niti ne funkcioniraju, nepotrebne su itd...Da li se i one računaju u taj broj s kojim se namjerava prestići iStore? Ako je to istina, onda nije pošteno..

računaju se, i da nije pošteno

jednako tako je nepošteno da cca 150 aplikacija koje puštaju zvuk prdeža računamo kao jednu, ali eto tako je kod Marketa i Appstorea

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 21:09 (mind_challenge).
16 godina
Pa zar istit takvih nema i u AppStoreu??? Ove nefunkcionalne ili koje ne rade, ok, to nebi trebalo ubrajat, ali kako mislis nepotrebne aplikacije??
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Nazalost se sve to zbraja... i kod Marketa i kod App Storea...

Sve one glupe teme, wallpaperi, ringtonesi, sve...

17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Pa zar istit takvih nema i u AppStoreu??? Ove nefunkcionalne ili koje ne rade, ok, to nebi trebalo ubrajat, ali kako mislis nepotrebne aplikacije??

Ne znam sada određeno, ali vidim hrpu nekih bez zvjezdica, bez ikakvih komentara, ili npr. neke ovog tipa 'sexy beach babes' , 'hot outdoor girls' i u tom stilu...Takvih ima na tisuće a takve se jednostavno ne bi smjele ubrajati pod aplikacije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice