Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.431
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

ne pratim bas ovu temu pa ne zamjerite ako je vec bilo :

zedge za android, super aplikacija za pronalazak wallpapera, ringtona i notification zvukova za android telefone.... jedino sto mi se cesto desi da se app jednostavno smrzne na par sekundi. jel se jos nekom o desava?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
GO Dev Team je napravio GO Contacts/Dialer

Dosta dobra aplikacija, besplatna, moze se koristiti i bez GO Launchera
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li tko offline riječnik hrv - eng? našao sam eng-eng ofline riječnik

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Šef kaže...

evo ja počeo koristiti, sviđa mi se

također, koristim njihov gosms, odlična aplikacija

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
O, da, GO SMS je predobra aplikacija!
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Nekako zazirem od kineskog sw ali probat ću. Jel ima smart dial?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
@cikano SlovoEd. Ali je trial pa ce ti nakon nekog vremena poceti izbacivati da je neregistrirana verzija blabla, ali ima trikova da vidis rijec koju zelis. Btw, probaj je backupat sa Titanium, pa kad pocne zezat samo vratis(ali izbrises file sa sd kartice). Rijecnik ima ogromno rijeci, ali nitko nije crackao HR verzije -.-
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina
Android borbeni komplet

Stick Cliff Diving je odlična igra,probati obavezno...u igri skačete sa stijena u more i morate izvoditi točno određene skokove i za to dobivate bodove,ako ne dobijete određeni broj bodova za skok,ne idete na sljedeći level...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Šef kaže...

steta da nema widget :)

14 godina
cikano kaže...

Momak, da probaš sa SlovoEd Croatian - English by Paragon Software, čini mi se da je to što ti tražiš!? 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
cikano kaže...

Momak, da probaš sa SlovoEd Croatian - English by Paragon Software, čini mi se da je to što ti tražiš!? 

je li ga tko instalirao? skinem ga sa marketa, downlod-am dodatak od 80-ak Mb i ne mogu pritisnuti install. Ima li tko takav problem?

17 godina
Igor666 kaže...
Šef kaže...

steta da nema widget :)

Ma zaboravi. Koji qrac se app ima spajat na kineski server!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Kineskap vlada malo spijunira :D

Kako znas? Mislim, kako to otkrijes?
14 godina
cikano kaže...
ATJLučko kaže...
cikano kaže...

je li ga tko instalirao? skinem ga sa marketa, downlod-am dodatak od 80-ak Mb i ne mogu pritisnuti install. Ima li tko takav problem?

Iskreno ne znam da li stvarno trebaš riječnik, obzirom sam koristim Google Translate by google Inc., na 58 i nešto jezika pišeš i dobiješ odgovor o/na pitane/u, primjerice, ne znaš kako se piše neka riječ, napišeš rečenicu koja ima konkretan smisao, i nakon prijevoda imaš traženu riječ. Jedin ko se radi o pravopisu i pravilnom izgovoru, e to je nešto drugo.

BTW, sam nisam instalirao aplikaciju na svoj mob, možda je do OS-a koji imaš na mobu, možda ne prolazi jednostavno, ili možda komplicirano. Svejedno, pokušat ću ga instalirati  na svoj HTC DHD, pa javim kako sam prošao, ri boda u gostima kao jučer Inter ili će biti sranje kroz gusto granje!!

Sorry na terminologiji, ali zašto moramo mi krajnji useri uopće razmišljati zašto nešto ne radi na mom mobu, to je po meni malen detalj koji treba ugladiti dewwloper aplkacije!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
cikano kaže...
ATJLučko kaže...
cikano kaže...

Iskreno ne znam da li stvarno trebaš riječnik, obzirom sam koristim Google Translate by google Inc., na 58 i nešto jezika pišeš i dobiješ odgovor o/na pitane/u, primjerice, ne znaš kako se piše neka riječ, napišeš rečenicu koja ima konkretan smisao, i nakon prijevoda imaš traženu riječ. Jedin ko se radi o pravopisu i pravilnom izgovoru, e to je nešto drugo.

BTW, sam nisam instalirao aplikaciju na svoj mob, možda je do OS-a koji imaš na mobu, možda ne prolazi jednostavno, ili možda komplicirano. Svejedno, pokušat ću ga instalirati  na svoj HTC DHD, pa javim kako sam prošao, ri boda u gostima kao jučer Inter ili će biti sranje kroz gusto granje!!

Sorry na terminologiji, ali zašto moramo mi krajnji useri uopće razmišljati zašto nešto ne radi na mom mobu, to je po meni malen detalj koji treba ugladiti dewwloper aplkacije!!!

triba mi takav offline riječnik, na brodu nema net, pa će mi koristiti.. Aj probaj, pa javi?

14 godina
Android borbeni komplet

Svima na znanje i ravnanje, instalirao sam kao štih probno Slovo Ed Deluxe riječnik by Paragon Software, Englesko/Hrvatski i Hrvatsko/Engleski, prilikom instalacije pita kuda želite instalaciju, u memoriju moba ili na SD karticu, ide kao podmazano, preporučam toplo!!! Postoje za neke riječi i opcija zvučnog kazivanja!!

P.S. napominjem, osobno imam HTC DHD 2.2.1 Froyo, ako nekom neće raditi, moguće je zbog hrpe razloga, kod mene radi bez problema.

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Svima na znanje i ravnanje, instalirao sam kao štih probno Slovo Ed Deluxe riječnik by Paragon Software, Englesko/Hrvatski i Hrvatsko/Engleski, prilikom instalacije pita kuda želite instalaciju, u memoriju moba ili na SD karticu, ide kao podmazano, preporučam toplo!!! Postoje za neke riječi i opcija zvučnog kazivanja!!

P.S. napominjem, osobno imam HTC DHD 2.2.1 Froyo, ako nekom neće raditi, moguće je zbog hrpe razloga, kod mene radi bez problema.

Ja sam si instalirao ovaj (bez audio) i sve radi super bez problema {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo sad radi i meni, ovaj put sam izostavio audio.

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

ei jeli itko probao koristiti aplikaciju "volume boost"? našao sam je na applanetu, navodno da značajno pojača zvuk, kaj je kod desire-a HD itekak dobro došlo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Ljudi može li ubuduće kada spominjete neku aplikaciju navesti i tko je autor iste.

Ovako mi se čini da ste ili lijeni ili smatrate kako se nešto, čitaj autor ili market podrazumijeva, u što čisto sumnjam!!!!!!

Android nije jedan mobitel, jedan market, pa čak niti jedan OS, svega ima bitno više od 2!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Ljudi može li ubuduće kada spominjete neku aplikaciju navesti i tko je autor iste.

Ovako mi se čini da ste ili lijeni ili smatrate kako se nešto, čitaj autor ili market podrazumijeva, u što čisto sumnjam!!!!!!

Android nije jedan mobitel, jedan market, pa čak niti jedan OS, svega ima bitno više od 2!! 

ako se referiraš na mene i moj post, neznam kaj ce ti ime autora ili navod za koji je aplikacija android... ja sam pitao dali ju je tko koristio i dali app vrijedi...

14 godina
Blade18 kaže...
ATJLučko kaže...

ako se referiraš na mene i moj post, neznam kaj ce ti ime autora ili navod za koji je aplikacija android... ja sam pitao dali ju je tko koristio i dali app vrijedi...

Ma da, išla je tebe jer si zadnji postao, ali vjeruj, ti si mi došao onako slučajno, kolateralna žrtva, ništa strašno, čuj, ipak je ovo tema borbeni komplet.

Po meni ova riječ komplet označava cijelu rečenicu koju manje više skorom niko ne piše cijelu, na kraju krajeva, žašto ja trebam tražiti po svim aplikacijama, marketima i autore ako možeš reći ta aplikacija, njegova, na tom marketu, čas posla, malo muke i manje problema.

BTW, ovdje kod mene tako sijeva i grmi, kako je kod vas ljudi vrijeme?? ž

P.S. mogao sam i kroz PP, ali ovako je javno, uz malecku ispriku, bez ljutnje, drugi su me tijekom ovih dana isprovocirali svojim odnosom kao u jednadžbi s jednom nepoznanicom ali bez ostalih 4 poznata faktora. To tako jednostavno ne bu islo.{#} 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako vec niste, probajte Thumb Keyboard!

Meni se cini jako dobra zasad  :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

a nema veze, nego da sam preporučio aplikaciju onda bi naveo sve kaj smatram bitnim, a ovak sam samo pital dali možda tko koristi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
Kineskap vlada malo spijunira :D

Kako znas? Mislim, kako to otkrijes?

Možeš to otkriti sa jednim krasnim alatom, zahtjeva rootan mob. Baziran je na wireshark-u, popularnom network traffic snifferu sa linuxa, postoji i windows verzija (http://www.wireshark.org/)

Alat se zove shark for root: https://market.android.com/details?id=lv.n3o.shark&feature=search_result

Ako instaliraš instaliraj i shark reader: https://market.android.com/details?id=lv.n3o.sharkreader&feature=search_result

Dakle, pokreneš shark i on promatra mrežni promet i zapisuje u svoj log file. Taj file možeš pročitati sa shark readerom ili na win/lin računalu sa wiresharkom, te raditi analizu prometa.

Da li explicitno go dialer šalje kakve podatke kosookima il ne neznam, jer izbjegavam kineski sw. Dovoljno je da ameri imaju sve moje podatke, nek si share-aju {#}

16 godina
neaktivan
Neznam sto bi oni od mojih podataka kad nema nista pametnog... :D

Enivej, poslao sam im mail i oni su odgovorili:
" First of all Thank you for using GO contacts.In the networking software behavior is used in upgrading prompt,So you can rest assured. Thanks again for using GO contacts."
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li kakav program koji bi putem wifi signala odredio iz kojeg smjera dolazi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

WiFi Radar! Tocno to ti radi! 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Hvala.Probat cu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

imam htc desire, nije rootan, dakle sa originalnim updateanim Rom-om.

i skinem ja zedge sa marketa(sluzbenog) da namjestim tonove zvona...

ali sad mi svako malo bez razloga izmjeni zvuk zvona ili poruke.

lud sam od toga jer vise neznam jeli mi stigo mail, poruka ili me neko zove...

jeli se nekome drugome nesto slicno dogadalo??

Hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice