Sad sam na applanetu pronašao jedan zanimljiv rpg. Zove se Zenonia. Meni je odlična.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna netko kakav MMO i da nije baš zahtjevan?
4 alata u jednom
Kompas
GPS
Akcelerometar
I onaj sto mjeri magnetsko polje :)
A sve to izgleda prelijepo i jednostavno za uporabu!
;)

Pocket Legends

Pocket Legends
Prebacio sam ga preko kompa jer mi ga na Marketu nije prikazivalo, al je prejaka igra za Galaxy i7500, pokazuje mi se Force close uvijek
EDIT: Daj mi preporuči još neke igre il neke zabavne aplikacije ak ti nije problem :))
EDIT2: Gdje mogu nabaviti ovakav sat pls help netko
Potvrđujem korisnost funkcionalnost i lijep seting aplikacije Ulysse Gizmos (BTW ima u postavkama i drugi skin), jaaaaakooo dobro!
Skini Applanet
Posjeti ipmart ili mobilism forum
Želite dašak WP7 na svom Androidu?
Metro UI je tu za vas!
Odličan je, čak ima svoj notification bar, pa se slaže sam sa sobom, možete ga podešavati i prilagođavati,...
Kakav sat?
Meni dolazi stalno ovakva stranica (slika)
Kakav sat?
Meni dolazi stalno ovakva stranica (slika)
i meni...
valjda je to takav sat. nije mi bas besto, btw.
@sef - osim daska, vise ne bih htio :) jos je u beti i bugovit povremeno ali za isprobat se moze.
Zove se TV Shows Stream
Mozete gledati valjda svaku seriju na mobitelu. Sve je jako jednostavno i radi super (osim ponekad problema sa streamanjem, ali ima nekoliko servera za stream za odabrati, pa 1 mora radit).
Na Marketu imate Lite s 12 serija za isprobavanje, a znate-vec-gdje imate i punu verziju.

Zove se TV Shows Stream
Mozete gledati valjda svaku seriju na mobitelu. Sve je jako jednostavno i radi super (osim ponekad problema sa streamanjem, ali ima nekoliko servera za stream za odabrati, pa 1 mora radit).
Na Marketu imate Lite s 12 serija za isprobavanje, a znate-vec-gdje imate i punu verziju.
treba flash za stream. Da li je moguć staviti flash na lg sa adroidom 2.3?
Pogledaj na Marketu imas li Flash.
Ili, nek ti netko tko ima taj LG pomogne...

Zove se TV Shows Stream
haha ti možda vidiš moje skinute aplikacije?
ujutro sam skinuo i metro ui i tv shows stream :)
metro ui mi je ok za isprobati, na tv shows streamu sam gledao simpsone 20 minuta i kasnije nema šanse da se spojim na bilo koji server.
Nema flasha za Optimus i neće ga nikada ni biti. Kažu rusi zbog procesora,
ali ne shaćam zašto kad Legend ima isti proc i podržava flash!
Zove se TV Shows Stream
haha ti možda vidiš moje skinute aplikacije?
ujutro sam skinuo i metro ui i tv shows stream :)
metro ui mi je ok za isprobati, na tv shows streamu sam gledao simpsone 20 minuta i kasnije nema šanse da se spojim na bilo koji server.
Koje jutro? Ja sam sinoc skinuo...
Meni TV Shows radi dobro, pogledao danas epizodu Housea i epizodu TBBT

Ne znam do čega je, i meni sad pokaziva te znakove, mislio sam na ovaj sat iz Sensea
jel netko možda ima problema s Beautiful Widget. Ja ne mogu skinuti skinove za sat ili vrijeme. :(
jel netko možda ima problema s Beautiful Widget. Ja ne mogu skinuti skinove za sat ili vrijeme. :(
Ne mogu ni ja od kada sam napravio zadnji (ili predzadnji) update. Pretpostavljam da nije baš najbolje skrekana verzija...
Paper Toss od ljudi koji su napravili NinJump je predobra igra :D
Ne mogu ni ja od kada sam napravio zadnji (ili predzadnji) update. Pretpostavljam da nije baš najbolje skrekana verzija...
Meni sve radi bez problema. Imam original verziju.
Meni sve radi bez problema. Imam original verziju.
I ja, sa applaneta