Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.448.769
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi

Tražim štopericu za Android koja ima opciju da mi signalizira svako određeno vrijeme. Evo primjer, znaći pustim štopericu i ona zapišti recimo svakih 30 sekundi, ali nastavi brojati naravno. Da li se netko susreo sa nečim takvim možda ?

Samsung Galaxy SIII mini :)
12 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

poštovanje gospodo...imam jedan problem,zanima me dal postoji program preko kojeg bi ja iz videa mogao izdvojiti samo zvuk pa ga prebaciti kao takva samog u music folder ili gdje već samo da nije više video neg zvuk jel...hvala,lp

0 0 hvala 0
16 godina

s obzirom da sam pitao ovdje, a nitko ne odgovara, moram pitati i ovdje jer mi je hitno

"kupio sam danas y300, ali nisam ga jos ni upalio jer me zanima jedna stvar

ovo mi je prvi android uređaj i ako se ne varam moram imati valjan google račun da bi mobitel mogao normalno funkcionirati, jel? s obzirom da jedan prijatelj vec ima android na kojem je zapravo moj google račun (duga priča zašto je, al nema veze). ugl, kad se logiram preko kompa vidim da je zasad jedan mobitel kao spojen sa mojim računom. kako ih mogu kao odspojiti? to se baš mora preko uređaja, jel?

i druga stvar, vidim sad koje je aplikacije on instalirao. ako ih uklonim iz mojeg google playa, oće li se one deinstalirati i sa njegovog mobitela?

jednostavnije mi je napraviti novi račun, ali mi je jedino krivo što mi je trenutni račun ima youtube kanal, pa bi morao imati dva računa, a to mi se ne da."

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
14 godina
jurluk kaže...

s obzirom da sam pitao ovdje, a nitko ne odgovara, moram pitati i ovdje jer mi je hitno

ovo mi je prvi android uređaj i ako se ne varam moram imati valjan google račun da bi mobitel mogao normalno funkcionirati, jel? s obzirom da jedan prijatelj vec ima android na kojem je zapravo moj google račun (duga priča zašto je, al nema veze). ugl, kad se logiram preko kompa vidim da je zasad jedan mobitel kao spojen sa mojim računom. kako ih mogu kao odspojiti? to se baš mora preko uređaja, jel?

i druga stvar, vidim sad koje je aplikacije on instalirao. ako ih uklonim iz mojeg google playa, oće li se one deinstalirati i sa njegovog mobitela?

jednostavnije mi je napraviti novi račun, ali mi je jedino krivo što mi je trenutni račun ima youtube kanal, pa bi morao imati dva računa, a to mi se ne da."

Ovo je moje iskustvo, doduše sa oba dva moja moba a moj google account!

Kako sam prije imao HTC DHD, račun sam prijavio prvo na njega, dok ga nisam "posijao", a kada sam kupio drugi novi mob, isti sam prijavio na već postojeći moj google account i sve mi je bilo sonkronizirano, što na kraju balade tebi želim kazati slijedjeće;

Ad1; ( moje razmišljanje ) kada bi spojio neki drugi uređaj na google account, samo bi pri dowload-anju imao ponudu u prozorčiću na koji mob od ta dva želiš instalirati nešto, s tim detaljem, ako nešto nije kompatibilno sa onim drugim, zbog recimo detalja da mob A radi na OS-u do 2.x.x a drugi radi od 4.x.x,

Ad2; SVE APLIKACIJE koje si jednom download-ao na bilo koji uređaj, zauvijek ostaju na "Moje Aplikacije" - "Sve", gdje možete i ti i tvoj prijatelj povući pa opet deinstalirati yxz broj puta.

Ad3; račun možeš učiniti novi, ali za to stvarno nema realnog smisla, bar po ovakvom problemu, obzirom ako je tvoj prijatelj je tako veliki prijatelj, niti YT nije problem u cijeloj priči {#} !!!!  

ATJ Lučko
16 godina
goranbm kaže...

Tražim štopericu za Android koja ima opciju da mi signalizira svako određeno vrijeme. Evo primjer, znaći pustim štopericu i ona zapišti recimo svakih 30 sekundi, ali nastavi brojati naravno. Da li se netko susreo sa nečim takvim možda ?

Ova ti govori u određenim intervalima

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
goranbm kaže...

Ova ti govori u određenim intervalima

Ok, hvala, evo budem isprobao :)

EDIT: Jesi koristio pa da mozda znas kako se namjesti to za određene intervale ?

Samsung Galaxy SIII mini :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 10:14 (goranbm).
15 godina
jurluk kaže...

Ja mislim da će se aplikacije na mobu obrisati ako ih obrišeš s google playa jer apk na google play računu i na uređaju moraju biti usklađeni(Screen shot google playa imaš dolje, te link)

A odjaviti moraš preko uređaja

Iako možeš imati više uređaja na jednom google acc pa ti ne bi trebalo smetati 

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 16:11 (Top Bugovac).
13 godina
neaktivan

JA mislim da je 95% populacije na bug forumu ovo igralo prije 15tak godina (jbte tako puno vremena proslo)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badlogic.androidgames.tank1990

Uzivajte!!!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
12 0 hvala 9
14 godina
chaselol kaže...

JA mislim da je 95% populacije na bug forumu ovo igralo prije 15tak godina (jbte tako puno vremena proslo)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badlogic.androidgames.tank1990

Uzivajte!!!

thank you {#}

jaoo kad se sjetim s 4-6 godina to roko s burazima ahha :) pa kad smo radili mape i oko nase kraljice stavili zid jaoo ta dobra stara vremena

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan

dajte pomoć...

Imam prestigio 4055 i danas mi se odspojio od kućne mreže i neće mi da mi se spoji ...Uredno mi pronađe moju mrežu i idem se spojit pise fail to autenticate...znam da je to najvjerojatnije do pogrešne šifre i idem onda utipkat šifru međutim jednostavno neće pa neće i sad što mi savjetujete ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

dajte pomoć...

Imam prestigio 4055 i danas mi se odspojio od kućne mreže i neće mi da mi se spoji ...Uredno mi pronađe moju mrežu i idem se spojit pise fail to autenticate...znam da je to najvjerojatnije do pogrešne šifre i idem onda utipkat šifru međutim jednostavno neće pa neće i sad što mi savjetujete ???

Probaj resetirati modem, aako neće niti tada factory reset ali ti briše sve aplikacije koje si instalao i dr stavke. Napravi backup sa Titanium apk sve što trebaš i factory reset.

Poželjno je stisnuti HVALA
14 godina
neaktivan

Imao sam App na mobitelu s kojom preko WiFi veze spojim na kompjuter i instalira mi se program, pa preko kompjutere vidim sve poruke i kontakte koji su mi na mobitelu. 
Možda netko zna kako se zove ta aplikacija? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Imao sam App na mobitelu s kojom preko WiFi veze spojim na kompjuter i instalira mi se program, pa preko kompjutere vidim sve poruke i kontakte koji su mi na mobitelu. 

airdroid ?

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
14 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Liverpool1892 kaže...

airdroid ?

Nisam 100% siguran ali pokušat ću s njom, ako radi isti posao, onda je to-to :) Javim

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

AirDroid

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan

Imam HTC one x i imam problem sa facebook app. Kad odem online stižu mi sve poruke koje mi je netko pisao dok me nije bilo al problem je što stižu jedna po jedna. Tako ako mi je netko poslao 30 poruka, 30 puta će zasvirati notifkacija. U zadnje vrijeme mi se to počelo pojavljivati i na tabletu. DAl je netko imao sličan problem te kako to rješit? Jer bas vadi živce

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Keklja kaže...

Imam HTC one x i imam problem sa facebook app. Kad odem online stižu mi sve poruke koje mi je netko pisao dok me nije bilo al problem je što stižu jedna po jedna. Tako ako mi je netko poslao 30 poruka, 30 puta će zasvirati notifkacija. U zadnje vrijeme mi se to počelo pojavljivati i na tabletu. DAl je netko imao sličan problem te kako to rješit? Jer bas vadi živce

nema veze sa mobitelom, tako je svugdje... nazalost ta aplikacija je zesce smece.

13 godina
neaktivan

Bok, imam jedan problem na xperii Z
Spojim se na wi-fi i na vpn ko i inace ali mi ne radi internet.
Dodje error: ova web stranica ima petlju za preusmjeravanje iliti This web page has a redirect loop

sad ako neko zna kako to rijesit neka mi pomogne ocajan sam sve sam probao :D

btw. ne radi nijedan app koji koristi internet

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

momci, problem je ovaj

stavio sam novi album na mobitel i prvo ga nije našlo. skenirao sam muziku s ugrađenim skenerom u playeru i našlo je. kad je njega skeniralo, drugi album je izgubio gotovo sve pjesme, ostala je samo jedna.

sve su na kartici, ali ih ne detektira. pokušao sam remount sd kartice, skeniranje s appovima, ugrađenim skenerom...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lovro2209 kaže...

Dodje error: ova web stranica ima petlju za preusmjeravanje iliti This web page has a redirect loop

Probaj ugasiti wifi na mobitelu, resetovati modem pa opet upaliti wifi

13 godina
neaktivan
picikato kaže...
Lovro2209 kaže...

Probaj ugasiti wifi na mobitelu, resetovati modem pa opet upaliti wifi

A probao sam i to.
Ako neko zna molim vaaas

12 godina
neaktivan

Treba mi sljedeća aplikacija, ako takva postoji.
Uslovi su da je besplatna i da ne treba rootan android.
Znači da li je moguće djeliti sliku mog telefona preko wifi-a na tv.
Znači nešto kao AirDroid, da instaliram neku aplikaciju na mobitel ona mi kaže neku IP adresu i preko te IP adrese pristupam slici svog telefona.
Znači ne datotekama i slikama, nego npr. kad igram igricu da je prikazje na tv-u.
Da li postoji nešto tako ali da mobitel ne mora biti rootan?
Hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
picikato kaže...

Treba mi sljedeća aplikacija, ako takva postoji.
Uslovi su da je besplatna i da ne treba rootan android.
Znači da li je moguće djeliti sliku mog telefona preko wifi-a na tv.
Znači nešto kao AirDroid, da instaliram neku aplikaciju na mobitel ona mi kaže neku IP adresu i preko te IP adrese pristupam slici svog telefona.
Znači ne datotekama i slikama, nego npr. kad igram igricu da je prikazje na tv-u.
Da li postoji nešto tako ali da mobitel ne mora biti rootan?
Hvala 

svaki noviji mobitel to moze po defaultu..pa cak i stariji, ali da bas nije neki žnj...

koji mob je u pitanju ? kao drugo TV bi morao imati wireless. ako nema, onda mozes spojiti sa MHL adapterom, znaci preko HDMI-a.

13 godina
neaktivan

dok skidam igru prek kompa za mob ima normalno apk file i cache...sad me zanima kam tocno taj cache ide ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 18:15 (Fero).
13 godina
neaktivan

Noobovsko pitanja čovjeka koji ima svoj 1 android..Što je to custom rom? I što značit rootat mob i gubili se pritom garancija hvala i čitao sam nešto o tome ali ipak bih volio pitat vas kolege forumaše vama više vjerujem po pitanju znanja nego random xyz stranicama)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Noobovsko pitanja čovjeka koji ima svoj 1 android..Što je to custom rom? I što značit rootat mob i gubili se pritom garancija hvala i čitao sam nešto o tome ali ipak bih volio pitat vas kolege forumaše vama više vjerujem po pitanju znanja nego random xyz stranicama)...

Neću ti ništa reći o romovima, jer postoje drugi iskusniji forumaši koji bi ti mogli pomoći u tome.

Rootanjem najvjerojatnije gubiš garanciju, ali sve ovisi o mobitelu. Rootati mob znači dobiti pristup root folderu što može biti neobuhvatno za neke naprednije aplikacije.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan
jaxx55 kaže...

dok skidam igru prek kompa za mob ima normalno apk file i cache...sad me zanima kam tocno taj cache ide ???

daj neko! hitno mi je!!!

14 godina
jaxx55 kaže...
jaxx55 kaže...

daj neko! hitno mi je!!!

od kud ti cache ? daj primjer... instaliras samo .apk, ne postoji cache, to se poslije u mobitelu napravi.

13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
jaxx55 kaže...
jaxx55 kaže...

daj neko! hitno mi je!!!

od kud ti cache ? daj primjer... instaliras samo .apk, ne postoji cache, to se poslije u mobitelu napravi.

Mislim da misli na neku igru koja se skine iz neke stranice a zauzima recimo 500mb pa imas 3mb apk recimo i 497mb cache.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice