Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.442.118
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Android aplikacije, igre i problemi
nedIm kaže...

@UltimateGroup, imam isti mob i isti problem kao ti. Koristim PCFighterov rom sa najnovijim

v4 Ziceovim updateom i custom cache za arm v6 mobitele, ali nakon sekunde crnog ekrana baca

na homescreen.

Igra sa custom cacheom, na OC-anom mobu sa swapom je igriva, na YT ima par videa.

Sad čitam na 4pda da još ljudi ima problema, pa ako nađem rješenje, postaću ovdje.

Ha.. iskombinovat cemo nesto.

Sipa
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

kada sam bio na tabletu odjednom je zaštekao nije bio osjetljiv na dodir bio sam ga resetirao ali ne pomaže pomozi!!!!!!!!!!!!!!!!!11

domagoj bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Domy1999 kaže...

kada sam bio na tabletu odjednom je zaštekao nije bio osjetljiv na dodir bio sam ga resetirao ali ne pomaže pomozi!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Model tableta i pravac na google.

Traži hard reset.

Sipa
13 godina
neaktivan

nemogu u niša ući vidim samo početak {#}

domagoj bojko
13 godina
neaktivan

ovak imam samsung galaxy 3 molim mišljenja o kameri, meni se po noći slika nedopada, po danu još nisam ni probao....pa me zanima jel se može nekak namjestit da bude ljepa slika......

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
deus-ex resolution kaže...

ovak imam samsung galaxy 3 molim mišljenja o kameri, meni se po noći slika nedopada, po danu još nisam ni probao....pa me zanima jel se može nekak namjestit da bude ljepa slika......

Camera>> settings, MODE >> night.

Sipa
13 godina
neaktivan
UltimateGroup47 kaže...

stvarno si me prosvjetlio.....rekao sam da mi nije baš neka slika kad slikam po noći, i u sobi s svjetlom nije baš nešto....nije slika uredu.....kao da ima snijeg sita.....nekuži se baš ali kad bolje pogledaš kuži se.....ali htjeo bih čistiju sliku, kad sam imao sony ericson g502 i k800i bila je bolja slika ovo nije baš nešto....kad se slika po noći sutra ču vidjet kako izgleda slika po danu.....mislio sam da ima neko rješenje da se izoštri slika, da bude ljepša, možda ima neki program ili nešto.....

a još me jedno zanima, kad instaliravam aplikacije ili igre onda mi koristi memoriju od moba dali se može nekako to prebacit, da koristi memorijsku.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:30 (deus-ex resolution).
13 godina
protjeran
UltimateGroup47 kaže...

stvarno si me prosvjetlio.....rekao sam da mi nije baš neka slika kad slikam po noći, i u sobi s svjetlom nije baš nešto....nije slika uredu.....kao da ima snijeg sita.....nekuži se baš ali kad bolje pogledaš kuži se.....ali htjeo bih čistiju sliku, kad sam imao sony ericson g502 i k800i bila je bolja slika ovo nije baš nešto....kad se slika po noći sutra ču vidjet kako izgleda slika po danu.....mislio sam da ima neko rješenje da se izoštri slika, da bude ljepša, možda ima neki program ili nešto.....

a još me jedno zanima, kad instaliravam aplikacije ili igre onda mi koristi memoriju od moba dali se može nekako to prebacit, da koristi memorijsku.....

Imas bezveznu kameru na mobu, sta ocekivat od 3mp. {#}{#}{#}{#}

Koristi Link2sd za prebacivanje na MEMO.

Sipa
14 godina
neaktivan

jesi ti neki fail troller ili samo uzivas bit bezobrazan?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
13 godina
neaktivan

ja ozbiljn pitam jel se može kak poboljša kamera.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Staljin kaže...

Čovjek pokušava pomoći, a ti radiš tu offtopic bez ikakve pomoći! Mislim da Galaxy 3 ima sličnu kameru k'o mi na LG GT540 od 3MP koja je veoma očajna kada treba slikati u mraku.

@deus-ex resolution SE ima odlične kamere, imao sam K800i i C902 i znam o čemu govorim, ali ovi smartmobiteli imaju niskorazredne kamere. Evo i slika od preksinoć u mraku.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 9:31 (Najbrži).
16 godina

ja ozbiljn pitam jel se može kak poboljša kamera.....

moze mijenjanjem lib fileova, no to treba dev napravit pa da flashas

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
UltimateGroup47 kaže...
UltimateGroup47 kaže...

Imas bezveznu kameru na mobu, sta ocekivat od 3mp. {#}{#}{#}{#}

Koristi Link2sd za prebacivanje na MEMO.

šta se onda desi ako se skine memorijska.....

13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Staljin kaže...

Čovjek pokušava pomoći, a ti radiš tu offtopic bez ikakve pomoći! Mislim da Galaxy 3 ima sličnu kameru k'o mi na LG GT540 od 3MP koja je veoma očajna kada treba slikati u mraku.

@deus-ex resolution SE ima odlične kamere, imao sam K800i i C902 i znam o čemu govorim, ali ovi smartmobiteli imaju niskorazredne kamere. Evo i slika od preksinoć u mraku.  

e baš tak je i moja slika.....

17 godina

Ne radi.

13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ne radi.

nerade onda te aplikacije.....a ako budem mjenjao memorijsku......želio bi za jedno mj. dana kupit novu od 8 gb.......jel onda prije mjenjanja memo. trebam izbrisat aplikacije ili šta.....

15 godina
neaktivan

Moj problem ima veze s trajanjem baterije. Imam Galaxy S2, nije rootan i nemam to namjeru ni raditi. Tamo gdje mogu vidjeti na sta mi baterija najvise trosi uvijek je na 1. mjestu Display. Imam tamni zaslon, svjetlina je stavljena na minimum, ekran se gasi za 15 sekundi, vec sam sve onako napravila sta ljudi preporucaju za stednju bateriju. Ali velim, ekran mi i dalje trosi jako puno. Jucer sam si instalirala Juice Defender ali uopce ne razumijem kako to cudo radi odnosno kako ga podesiti. Citam po raznoraznim forumima da ta aplikacija niti ne produljuje zivot baterije, neki pak vele da da.

Mene zanima zasto mi display trosi toliko puno (60 posto baterije) bez obzira sto je sve stavljeno na najmanje, stvarno je taman i da li mi uopce preporucate taj juice defender ili mozda ima nesto bolje?

Thx

Npr. baterija mi radi 5 sati a jos imam samo 46%. Zaslon je pojeo 44%,OS 14%, android sustav 9% itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 9:45 (bionda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a ako budem mjenjao memorijsku..

Prekopiraj sve sa te mem. kartice na drugu. Trebalo bi raditi i tada. Ja imam od 8GB i skoro je full puna.

13 godina
neaktivan

daj ljudi molim vas možete mi preporućit neki program s kojim mogu instaliranu aplikaciju prebacit na sd card, i može usput i video gdje pokazuje kako se s tim radi......ali da je aplikacija besplatna....hvala.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

daj ljudi molim vas možete mi preporućit neki program s kojim mogu instaliranu aplikaciju prebacit na sd card, i može usput i video gdje pokazuje kako se s tim radi......ali da je aplikacija besplatna....hvala.....

App 2 SD ,ja koristim,lako češ se snači :) 

Zagorje u srcu
17 godina

Ako imaš neki custom ROM, odi u Postavke >> Aplikacije >> odabereš aplikaciju i imaš opciju "Premjesti na SD karticu"

13 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

App 2 SD ,ja koristim,lako češ se snači :) 

evo otišao sam na androidovu stranicu i naravno registriran sam e sad napisao sam app 2 sd i on meni izbaci stisnem install i onda se pojavi onaj prozočić di opet moram stisnut instal a ta tipka je siva nemrem je stisnut

13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ako imaš neki custom ROM, odi u Postavke >> Aplikacije >> odabereš aplikaciju i imaš opciju "Premjesti na SD karticu"

custom rom je neki program ili šta, nemrem nač, možeš li poslat link......kad odem na aplikacije nemam tu opciju premjesti na sd....

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 10:59 (deus-ex resolution).
14 godina
ne mozes sve aplikacije premijestati, vec samo one koje ti os ili developer dozvoli. ROM je nesto sasvim drugo, to nije aplikacija. Pa samo u trazilicu Marketa napisi app2sd i izbaci ti hrpu rezultata. Instaliras, pokrenes i premjestis sto se da premjestiti
17 godina

custom rom je neki program ili šta

Custom ROM je neslužbeni ROM koji su napravili nezavisni developeri. Npr. ja imam verziju 2.3.7 GB na LG GT540 kojemu je službena najnovija verzija 2.1 eclair. Kao npr. imaš novi auto, ali nisi zadovoljan s time što si dobio i stavljaš druge "aftermark" dijelove kako bi dobio na jačini/izgledu. Ipak instaliraj APP2SD ako nisi zahtjevniji korisnik.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 15:58 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

kao šte več neki znaju da imam samsung galaxy 3 i5800, pa bi htjeo još pitat kako mogu nadogradit os, imam verziju 2,1 ja bi htjeo stavit zadnju verziju sad nezz jel 2.3 ili 2.4, jel možete da mi objasnite kako i šta se dešava s datotekama u njemu, jel se sve briše ili.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

custom rom je neki program ili šta

Custom ROM je neslužbeni ROM koji su napravili nezavisni developeri. Npr. ja imam verziju 2.3.7 GB na LG GT540 kojemu je službena najnovija verzija 2.1 eclair. Kao npr. imaš novi auto, ali nisi zadovoljan s time što si dobio i stavljaš druge "aftermark" dijelove kako bi dobio na jačini/izgledu. Ipak instaliraj APP2SD ako nisi zahtjevniji korisnik.

neče mi to uopče, nemrem stisnut install.....sivo je neče da pozeleni.....

13 godina
neaktivan
Hej ljudi, fkt mi treba taj program da si prebacivam programe na sd.....
17 godina

Stavi root i custom ROM i uživaj kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
UltimateGroup47 kaže...
Mitsuoka kaže...
UltimateGroup47 kaže...

LG GT 540, Android Cyanogemnod 2.3.7 pcf v5, instalirao sp 1,2,3,4, i ZICE update.

Pokrenem gta III(skidao gtaIII1.1apk, 1.0.apk, hvgaGTAIIIapk, GTAIII1.2apk, skinuo data - adreno 205, adreno 200, hvga, NIŠTA.

Udje u igru i automatski me izbaci, ponekad ide i dalje, ali tako i u svakoj, izbaci me iz igre bez razloga. Ma koji ROM bio..

U nekim igrama kao sto je NOVA se cuje samo zvuk dok mogu tipkati po ekranu i cujem odabir itd, slike nema u vecini igara.. iako skinem HVGA.

Ima li iko rjesenje?

Koliko znam taj uređaj nema GPU, tako da teško...

Pod 1. IMA GPU, Adreno 200 !

Pod 2. Telefon uopce nije spor, oc na 900Mhz.. cak bolje vrti igre nego neki ostali...

Pod 3. To je medium - end device!

Pod 4. Prestanite s tim slab, spor, dobar, los, ako ima nacina da pomognete napisite, samo me zivcirate ovakvim postupcima {#}.

dokaz da je medium end, + gpu

http://andropediaapps.blogspot.com/2011/12/grand-theft-auto-iii-more-devices.html

Jesi ti glup ili se samo praviš?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice