Veliki problemi s DDR memorijom

poruka: 7
|
čitano: 2.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Veliki problemi s DDR memorijom POMOĆ

Ovako da vam opišem situaciju imama pc sljedeće konfiguracije: MB ASUS K8V-XSE AMD SOCKET 754, PROCESOR AMD ATHLON, DDR KINGSTON 400 512 MB, GRAFIČKA NIDIA 6600. nabavio sam ddr Transcend 400 1Gb * 2 kom dimm 3-3-3 i provjerio po forumima svi su mi odgovorili da to odgovara i da samo izvadim stari ddr i ubacim ovaj novi.

To sam i napravio i kada sam pokrenuo računalo prvi put sve normalno radi samo što se monitor ne uključuje kao da grafička nema funkciju, isključim računalo iskopčam struju malo promigam oko kablova, grafičke, pokrenem računalo i sada se pali monitor međutim dalje od početne slike ne ide (stalno stoji ona slika gdje piše koja je matična ploča i da ako pritisnem Del da ću ući u BIOS), pritisnem tipku DEL nemogu ući u BIOS postavke. Ništa isključim računalo izvadim jedan ddr tako da je unutra ostao samo onaj od 1gb sada računalo se podiže uđem u my computers i piše mi ddr 250 mb kako je to moguće. Ništa i od toga izvadim i taj ddr i vratim svoj stari i sad ponovo problem kada upalim računalo ništa od slike vraćamo se na početak pokušavao sam  sve otkopčao sve ponovo vratio međutim nigdje ništa računalo radi ali monitor je u stand by stanju.

MOLIM POMOZITE OVO PIŠEM S POSLA JER MI JE RAČUNALO KUĆI U KVARU A JAKO MI JE BITNO.

IZNESITE SVOJE PRIJEDLOGE...

HVALA VAM VELIKA UNAPRIJED...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Veliki problemi s DDR memorijom POMOĆ

Imam isti takav problem, pa ako si ga resio ili neko zna resenje molim vas pomozite!

hitno mi je!!!

17 godina

otiđite u bios i nađite postavku koja vam vraća tvorničke postavke - možda to pomogne

Treba li operirati i vaše računalo?
15 godina
neaktivan
Veliki problemi s DDR memorijom

problem je bio sam ram memorijom. Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vecer trebam pomoć ovako Imam pc amd athalon 2500 xp do sada je imao 512mb rama kupio sam jos 512 medutim pc nece ucitava memoriju znaci imam 3 utora na maticnoj ploci na 2 utora su dva ddr od 256mb i zelim staviti na ovaj treci utor ddr od 512 mb pc nece ucita ...molim za pomoc u cemu je problem ddr je inace ispravan i testiran na drugom racunalu..{#}

13 godina
neaktivan

Moze biti puno toga. Moze biti da ne mogu sva tri utora biti aktivna, moze biti da ove dvije prijasnje memorije nisu kompatibilne s novim modulom, bez obzira sto je on ispravan.

Postaj TOCAN NAZIV maticne ploce i sve serijske brojeve sa starih modula kao i sa ovog novog ... Onda ce ti vec netko reci da li je u kompatibilnosti problem ili ne ...

11 godina
neaktivan

Dobro fala a neznam rame su sve iste a kad izvadim jednu iz tog utora gdje ova nova ne funkcionira i stavim ovu drugu koja je bila pokraj nje u utoru ta funkcionira sad neznam napravit cu kako ste rekli..hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice