Ovako da vam opišem situaciju imama pc sljedeće konfiguracije: MB ASUS K8V-XSE AMD SOCKET 754, PROCESOR AMD ATHLON, DDR KINGSTON 400 512 MB, GRAFIČKA NIDIA 6600. nabavio sam ddr Transcend 400 1Gb * 2 kom dimm 3-3-3 i provjerio po forumima svi su mi odgovorili da to odgovara i da samo izvadim stari ddr i ubacim ovaj novi.
To sam i napravio i kada sam pokrenuo računalo prvi put sve normalno radi samo što se monitor ne uključuje kao da grafička nema funkciju, isključim računalo iskopčam struju malo promigam oko kablova, grafičke, pokrenem računalo i sada se pali monitor međutim dalje od početne slike ne ide (stalno stoji ona slika gdje piše koja je matična ploča i da ako pritisnem Del da ću ući u BIOS), pritisnem tipku DEL nemogu ući u BIOS postavke. Ništa isključim računalo izvadim jedan ddr tako da je unutra ostao samo onaj od 1gb sada računalo se podiže uđem u my computers i piše mi ddr 250 mb kako je to moguće. Ništa i od toga izvadim i taj ddr i vratim svoj stari i sad ponovo problem kada upalim računalo ništa od slike vraćamo se na početak pokušavao sam sve otkopčao sve ponovo vratio međutim nigdje ništa računalo radi ali monitor je u stand by stanju.
MOLIM POMOZITE OVO PIŠEM S POSLA JER MI JE RAČUNALO KUĆI U KVARU A JAKO MI JE BITNO.
IZNESITE SVOJE PRIJEDLOGE...
HVALA VAM VELIKA UNAPRIJED...