Dakle imam komp pod moj PC godinu i dva mjeseca.Ploča je Gigabyte P55-UD3 a ram Corsair.Sve je bilo u redu osim jednog malog problema.Stalno dobivam Memory_Managment ili Bugcode-USB BSOD.Prvo sam milsio da je do USB Wirelessa ali sad ga više ne koristim i problem se nastavlja.To mi se događa samo kad sam na internetu i uz to imam upaljen Utorrent i Winamp(nekad kad kliknem neki link,nekad kad otvaram stranicu),i samo onda.Testirao sam RAM sa Memtestom i ne javlja greške.Danas sam malo mijenjao slotove Ramu i došao do nečega.
Kada su mi rami u 1. i 3. slotu(kao što su bili dosada),radi sve.Kada su u 2. i 4. slotu uopće ne diže sistem.Kada su u 1. i 4.,prvi prepoznaje, 4. ne.Tako isto i za 2. i 3. slot,.2. da,3. ne.Ali kada su u 1. i 2.,tj.3. i 4. onda sve radi ali naravno ne u Dual Channelu.
Znam da je dug post ali ako netko možda zna rješenje bio bi jako zahvalan.Ja sumnjam da mi ne rade Plavi slotovi(2. i 4.) ali nije mi jasno zašto onda rade kad nisu u Dual channel modu?
I još nešto:Channel B Misc Timing Control u BIOSU,pod Round Trip Latency piše 48,a pod Channel A piše 46,da li to mora biti tako?