Pitanje u vezi RAM

poruka: 8
|
čitano: 1.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi rama hitno

Mislim se bili nadogradio rame jer ako ih i nadogradim pa nebudem mogao opet igrati neke igre.

Isplati li se uopce nadograditi?Bili bilo dovoljno jos 1gb uz ovakav procesor i graficku(moja konf u potpisu) za dmc4 ili far cry2.

Molim vas da mi odgovorite.          HVALA.

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pitanje u vezi RAM

Hm,uz tu grafu i proc,teško da će i nadogradnja RAM-ova nešto bitnije promijenit.

U suštini hoće(za neke druge aplikacije-gledanje filmova,surf netom,....osjetno brže će se izvodit),

ali DMC4 i Farcry2 nećeš baš moći igrat....bar ne onako kako bi to želio.

I...preporuka: kupi onda 2 Gb Ram-a,a ovaj keks od 512 Mb makni iz kompa van.

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi RAM

A ako stavim Jos 2GB oce li onda 100% raditi?

Hitno!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi RAM

Mozda ces moc pokrenit ali ces u farcry 2 imat 10 fps-a max, nazalost imas preslab proc i graficku da bi ista bitnije promjenio...

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi RAM
Dinjo kaže...

A ako stavim Jos 2GB oce li onda 100% raditi?

Hitno!!!

Postoje pravila kako se nadograđuje ram. Uzmi uputstvo koje si dobio uz matičnu, odi na stranicu koja govori od stavljanju modula u slotove i koji uvjeti moraju biti ispunjeni da bi to funkcioniralo (morala bi biti u prilogu i shema postavljanja DS i SS modula i kako ih upariti). Onda odi na internetsku stranicu svoje matične ploče i probaj nači ima li gdje preporuka proizvođača koji moduli su najbolji za tvoju mbo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 19:10 (Kalea).
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi RAM

Ma bolje da si kupiš novu grafičku to ti je najbolje za igranje Cool

Ne isplati se baš kupovat RAM od 2GB

Osim ako biš ubrzao PC

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 19:13 (Lrnted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi rama hitno

Bilo bi ti dovoljno. Neovisno o tome potrebno ti je rama. Ovih 512MB sta imas za nista nije dovoljno. Ja imam 2GB pa razmišljam to poduplatOsmijeh.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
protjeran
RE: Pitanje u vezi RAM
Lrnted kaže...

Ma bolje da si kupiš novu grafičku to ti je najbolje za igranje Cool

Ne isplati se baš kupovat RAM od 2GB

Osim ako biš ubrzao PC

Novu grafu sam kupio proslo ljeto a ovaj moj comp ima tko zna koliko godina pa je utor za grafu AGP i ovo je bila "najbolja" graficka u gradu a ostale su bile za narucit a meni se nije dalo cekat pa san kupia ovu glupu jer me neki lik teže sje... i nije mi reka koliko ima MB ni nista.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice