Pitanja u vezi RAMA

poruka: 6
|
čitano: 1.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanja u vezi RAMA

Imam 1gb DDR2 kingston memoriju 533 mhz u kompu. Matična mi podržava 533/677 mhz. E sad,namjeravam kupiti još 2gb DDR2 kingmax memoriju od 667mhz.

Moja pitanja su:

1.Dali će memorija raditi ispravno ako stavim u matičnu 1gb +2gb (čuo sam da to nije dobro ako je neparno)

2.Dali će sve bit ok ak je jedna od kingstona a jedna od kingmaxa?

3.Mogu li staviti zajedno memorije različitih taktova? Stara je 533mhz a nova bi bila 677mhz.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pitanja u vezi RAMA
Zagy15 kaže...

Imam 1gb DDR2 kingston memoriju 533 mhz u kompu. Matična mi podržava 533/677 mhz. E sad,namjeravam kupiti još 2gb DDR2 kingmax memoriju od 667mhz.

Moja pitanja su:

1.Dali će memorija raditi ispravno ako stavim u matičnu 1gb +2gb (čuo sam da to nije dobro ako je neparno)

2.Dali će sve bit ok ak je jedna od kingstona a jedna od kingmaxa?

3.Mogu li staviti zajedno memorije različitih taktova? Stara je 533mhz a nova bi bila 677mhz.

Hvala

Ako stavis rame iste kolicine u 2 istobojna slota onda ce radit u dual channelu i onda ce ti bit malkice brze a ako stavis rame od 667 mhz i jednu od 533 onda ce se ove jace spustit na 533 a to bas i nie dobro,radit ce ti u slabijoj brzini...Mozes ti stavit 1gb + 2 gb al nece onda radit u dualu al to nit nije toliko bitno...

Ako su razlicite firme onda moras vidjet dal ce radit jer nekad ti nezele zajedno radit pa se komp nece bootat.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ako stavis rame iste kolicine u 2 istobojna slota onda ce radit u dual channelu i onda ce ti bit malkice brze a ako stavis rame od 667 mhz i jednu od 533 onda ce se ove jace spustit na 533 a to bas i nie dobro,radit ce ti u slabijoj brzini...Mozes ti stavit 1gb + 2 gb al nece onda radit u dualu al to nit nije toliko bitno...

Ako su razlicite firme onda moras vidjet dal ce radit jer nekad ti nezele zajedno radit pa se komp nece bootat.

ma bitno mi je da radi sve ispravno,nek se i spuste onda taktovi memorije od 667mhz na 533. Ionako nigdje nemogu nać memoriju s taktom od 533mhz a 667mhz kingmax je jeftinija od one sa taktom od 800mhz.

A ovo za firme budem vidio,možda će mi dat da zamjenim ak nebudu radile zajedno.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A opet, meni kingmax-i (800 i 1066)  nisu tili radit skupa. Tako da ... ako nemaš sriće, nemaš sriće.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina
Pitanja u vezi RAMA

ma izvadi taj modul na 533 mhz i ostavi ovaj od 2 gb na 667 mhz to ti je dovoljno,ma u biti 533 i 667 mhz i nema razlike u brzini ne osjeti se

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

ma izvadi taj modul na 533 mhz i ostavi ovaj od 2 gb na 667 mhz to ti je dovoljno,ma u biti 533 i 667 mhz i nema razlike u brzini ne osjeti se

a to mi je bacanje novaca onda ak bacim modul od 533. zapravo sad sam saznao da mi matična podržava proširenje samo do 2gb tak da ću morat uzet 1gb.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice