Kingston USB problem

poruka: 10
|
čitano: 3.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kingston USB problem

Imam Kingston DataTraveler 100 G2 - 8GB

Kad ga ukopčam u komp. prepozna ga,instalira ali kad ga pokušam otvoriti piše "Umetnite disk u pogon".

Nije ga moguće formatirati.

Evo kako izgleda u svojstvima http://prntscr.com/20ls4u

Pokušavo sam mnogo toga al nisam uspio ništa.

Zanima me ima li kakve šanse da se popravi ili je "gotov".

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Kingston USB problem

ja mislim da si ga " iscupao" a nisi isao desni klick na njega ono da izbacis mozda je spalilo sta par puta mi se tako desilo :P 

16 godina
neaktivan
Johnny_Callhan kaže...

ja mislim da si ga " iscupao" a nisi isao desni klick na njega ono da izbacis mozda je spalilo sta par puta mi se tako desilo :P 

Ja nikad u životu nisam napravio taj "safely remove hardware" i nikad mi se niti jedan USB nije pokvario.. 

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
15 godina
neaktivan
Kingston USB problem

Dobro. Eto, sad ti se dogodilo. Pa ubuduće nemoj ići po pravilima. 

Pokreni safe mode pa vidi ima li što drugačije. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

USB je korišten u automobilu za slušanje muzike i samo je od jednom prestao radit.

@turbojc Isto je i u safe modu

15 godina
neaktivan
Kingston USB problem

Jesi probao u druge hubove? Ako imaš glazbe, jesi probao staviti u auto pa vidjeti je li radi? 
Jesi probao safe eject, pa onda ponovno ubaci u računalo?
Formatiranje još uvijek ne radi?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kingston USB problem

I meni se to isto dogodilo s transcendovim. Ušteko išteko barem 10 puta u 20 sekundi. I eto ti ga na.

Popravio sam ga pomoću njihovog recovery softwera, no formatiranje je umom slučaju bilo nužno.

Evo ti link ali sam 90% siguran da ti neće radit jer ti je kingsoft.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kingston USB problem

Live boot bilo koje distre linuxa (u slučaju da ju nemaš instaliranu) i pogledaj dali ga možeš formatirat na linuxu.. Vjerojatno ćeš moći. {#}

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

da ne otvaram novu temu, može mi netko reć gdje kupiti najjeftiniji USB memory stick 2.0 od 16 GB kompatibilan s windows 7. volio bih da ima i 5 godina jamstvo, našao sam neke u elipsu, ali ništa ispod 89 kn. hvala.

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
16 godina
Kingston USB problem

Da vas pitam, pošto nisam naša prikladnu temu... a da bezveze ne otvaram novu temu... jel valja ovo ?

http://www.kingston.com/us/support/technical/products?model=dtr400, tj. jel kvalitetno.. važno mi je da se nekvari i to

Only God Can Judge Me
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 16:19 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice