HyperX Blu vs Genesis razlika ?

poruka: 6
|
čitano: 2.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me koja je razlika između Blu i Genesis verzije te memorije ? Gledam po netu i ne mogu niti jednu naći osim boje i izgleda heatsinka ! Dakle memorija sa istim latencijama i deklariranim brzinama. Da li netko zna koja se memorija koristi na njima(Samsung, Hynix ili neka treća ?). Jel se to meni čini ili oni prodaju istu memoriju samo s drugim hladnjacima pa ih više naplate ? Ako itko nešto više zna, svaka pomoć je dobrodošla   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 1:38 (Master Z).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: HyperX Blu vs Genesis razlika ?

U boji heatspreadera...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina

Tako se čini...evo poslo sam Kingstonu mail, baš me zanima šta će mi odgovoriti  {#}

17 godina

"Dear Mr. XXXXXX, thank you for your email. Regarding the question about the difference between two lines of HyperX memories, Blu and Genesis are aimed at different markets Blu is an entry-level product aimed at entry level-gamers, it is available in DDR2 and DDR3 (single and dual channel) at a good price point. Genesis is available in DDR3 only and offers higher speeds (up to 2400MHz) and capacities (up to 32GB with the quad channel kit). It offers greater thermal performance etc and is available in dual, triple and quad channel kits. It is aimed at gamers, enthusiasts."

Opet ništa konkretno...

14 godina

Kao da je važno što je na njima, od čega su napravljeni...Sve je to isto, slično.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HyperX Genesis

HyperX Genesis ddr3 2X2GB Kit 1600MHz bi mjenjao za ddr2 od 2GB OD 800 MHz

mk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: