Evo, hoću instalirat ubuntu 9.10 preko wubija. (neda mi se zaje*avat sa particijama)
Nakon instalacije iz windowsa, pojavi se u trialbootu sa win7 i osx. Odaberem ubuntu i iste sekunde dobim error:
PANIC: early exception 0e rip 10:ffffffff80226a93 error 0 cr2 ffffffffff5fc0f0
Ok, idem probat pokrenut ubuntu u Verbose mode...izlistava nekakve komande i nakon par min instalacija pocne. Sve se ljepo instalira, ali nakon restarta opet isti error samo što ovaj put nemogu odabrat verbose mode -.-
Neznam u cem je problem. Ubuntu 8.04 je bez problema radil preko wubija
Wubi - problemi
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.481
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je u wubi-u.
idem probat nac 8.04, lako se to updejta
EDIT: 8.04 radi :S
Ma taj wubi je shit, stalno neki problemi s njim, rađe se malo zaje**** razdvajanjem particije, nego da te wubi zaje**** cjelo vrijeme...
stavio ubuntu 8.04 prek wubija, radi bez problema :)
neznam zasto nece 9.10....al ok je i ovaj
evo da ne otvarm novu temu, imam sljedeči problem:
imao sam mint unutar wubi-a, mint je nešta zaštekao i odlučio ga reinstalirat, uninstalirao sam wubi iz win, pobrisao sve što je od njeg ostalo, ali kad ga ponovo instaliram i idem u taj mint dođe mi black screen sa jednom crticom na početku i očitava ga ( pošto screen skoro neprimjetno titra ) ali ne želi se mint pokrenuti, pa tako ni ubuntu, ni kubuntu, ništa više u wubi mi ne radi
može li tko pomoči ?
Tako je i mene wubi zafrkavao to je do njega, najbolje ga je maketi i instalirat linux na posebnu particiju.
A i kad radi ne radi brzo kao inače jer je na ntfs file systemu (windowsovom), umjesto na ext3 ili 4 koji je za linux.