Zdravo !
Ovako imam neku novu mrezu u blizini, ima enkripciju, i nemogu nikako se zakacit za nju, na Win, a Linuxa neam !
Pa sad bil se moglo hakovat WPA sa Linux (aircrackom) ! ?
2 | 1 |
---|---|
1 | 2 |
1 | 3 |
0 | 4 |
5 | 5 |
Zdravo !
Ovako imam neku novu mrezu u blizini, ima enkripciju, i nemogu nikako se zakacit za nju, na Win, a Linuxa neam !
Pa sad bil se moglo hakovat WPA sa Linux (aircrackom) ! ?
2 | 1 |
---|---|
1 | 2 |
1 | 3 |
0 | 4 |
5 | 5 |
WPA nije tako lako probiti kao što ti misliš. Treba mnogo vremena i jako dobar riječnik za to jer se uglavnom radi preko napada riječnikom.
da vas pitam kad se neko spaja na moj router,postoji li mogucnost il nacin da konfigurira da se ne vidi pod local network devices na stranici od routera?Pitam zato jer sam početkom 2010 imao jedan bizaran problem.Naime pod local netwok devices mi je se pojavio neki nepoznati uređaj.Resetirao sam ruter i ponovo se spojio i on je opet bio tu.Promjenio sam wpa lozinku no nista nebi utjecalo.Marku rutera se ne sjecam znam samo da je oni crni thomson sta je t-com djelio u 2009 godini.Brzina interneta bi mi padala i "jelo" bi mi promet.Zvao sam t-com no nisu su htjeli pomoci.Poslao sam im na kraju e-mail,te me je nakon toga nazvao tehničar i pitao me koji je ip od toga uređaja.Interni ip od routera je bio 192.168.1.1 moga kompjutera 192.168.1.2 a od toga uredjaja 10.99.64.1 .Kad sam mu rekao tehničar je odgovorio da je to njihov uredjaj odnosno server od t-coma.Pitao sam ga zasto to sluzi.Kazao mi je da sluzi za nadzor.Router je pokazivao da se uređaj spaja preko unknown connection.Rekao mi da su to počeli postavljati od nove godine.Ja se izvikao na njega kakvi nadzor!Nek mi se riješi to!Nakon jednog dana eto njega sa novim routerom kod mene (thomson 782i).Prišteka on to i sve radi normalno ne vidim vise taj uređaj.No sada me muči to kakve uređaje za špijuniranje postavlja t-com.Dali je netko tko radi tamo upoznat možda sa situacijom??
Djeco na spavanje i vi i hakiranje. (crakiranje)