Winrar benchmark Wine vs Win

poruka: 7
|
čitano: 1.923
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Drustvo, probao sam nesto nakon cega sam ostao nemalo iznenadjen. Pokrenio sam winrar pod wineom i pokazao je bolji rez nego u svom nativnom okruzju. Kad bi mogao jos netko potvrditi tko ima dual boot...
    Dakle Winrar, tools meni, "benchmark and hardware test". Napisite samo koji procesor i brzinu rama ostalo nema veze. A i da vidimo koliko su snazni vasi strojevi.

Laptop hp6715s, sempron 3600+, DDR2 667Mhz
Vista x64: 425
Ubuntu 8.10: 450

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A zašto pokrećeš winrar u wineu? Winrar ima native na Linuxu. A za rezultat, hah šta se može. :) Isto tako i firefox u wineu ponekad ima bolje rezultate nego native na Linuxu. :D

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Winrar benchmark Wine vs Win
Tux Slave kaže...

A zašto pokrećeš winrar u wineu? Winrar ima native na Linuxu. A za rezultat, hah šta se može. :) Isto tako i firefox u wineu ponekad ima bolje rezultate nego native na Linuxu. :D

Paa, znam da ima native ali vidim da ima samo bez GUIa i on nema u sebi benchmark. Sve na netu je u raru, ako znas koji dobar GUI za rar koji podrzava split, password i te napredne opcije za rar, reci :) Za gnome.
16 godina
neaktivan
bnaci kaže...
 Paa, znam da ima native ali vidim da ima samo bez GUIa i on nema u sebi benchmark. Sve na netu je u raru, ako znas koji dobar GUI za rar koji podrzava split, password i te napredne opcije za rar, reci :) Za gnome.
Ako imas RAR podrsku instaliranu mogao bi probati koristiti probaj s FileRoller-om ili sto vec sada dolazi s gnome-om
ali nekako sumjam jer RAR zatvoren algoritam pa pretpostavljam da podrzava samo otvaranje, otpakiranje (sam probao nisam pa mozda i moze stvarati)
svakako mozes koristiti i 7zip preko FileRoller-a, podrzava sve navedeno a 7z format je sve popularniji.
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
protjeran
drnde kaže...
bnaci kaže...
Ako imas RAR podrsku instaliranu mogao bi probati koristiti probaj s FileRoller-om ili sto vec sada dolazi s gnome-om
ali nekako sumjam jer RAR zatvoren algoritam pa pretpostavljam da podrzava samo otvaranje, otpakiranje (sam probao nisam pa mozda i moze stvarati)
svakako mozes koristiti i 7zip preko FileRoller-a, podrzava sve navedeno a 7z format je sve popularniji.
 Da, roller je samo moze otpakirati rar. 7zip ne mogu koristiti jer ga premalo ljudi koristi, jedino za osobnu upotrebu.
16 godina
neaktivan
bnaci kaže...
 Da, roller je samo moze otpakirati rar. 7zip ne mogu koristiti jer ga premalo ljudi koristi, jedino za osobnu upotrebu.
Ne vidim bas zasto bi to bio neki problem jer WinRar i WinZip i svi ostali packager-i koje sam probao podrzavaju rad
s 7zip fajlovima
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
protjeran
drnde kaže...
bnaci kaže...
Ne vidim bas zasto bi to bio neki problem jer WinRar i WinZip i svi ostali packager-i koje sam probao podrzavaju rad
s 7zip fajlovima
 Ok, da ti objasnim sve. Moram na raidshare poslati arhivu koja je razbijena na 100MB, sa zaporkom i kodiranim imenima unutar datoteka a na to sve skupa se bojim da ljudi nece spustati kad vide da je 7z u pitanju. Pokusavam ovo napraviti u sto brzem roku da ne petljam po CLI. Hvala na konstruktivnom prijedlogu, makar i nisam to originalno pitao u prvotnom postu.

(i ako mi se sada pocnu javljati legalisti s svojim pitanjima, ti si kriv Namigiva )
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 16:24 (bnaci).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice