Ubuntu Upgrade ili Clean install

poruka: 4
|
čitano: 1.823
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

kao sto naslov govori, bio sam na linucu 10.10 i upgradeao sam na 11.04 (sva sreca sto imaju gnome jer unity je strava). primjetio sam neke stvari da su drugacije (recimo odjednom treba driver za wireless usb dok na 10.10 nije trebao). e sad, mozda manje vezano za prijasnji tekst, da li je pametnije (ili cak reci, bolje) napraviti upgrade ili Clean install i nanovo instalirati sve programe (posto se njihove postavke spremaju u home folderu) ?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ubuntu Upgrade ili Clean install
Bass kaže...

kao sto naslov govori, bio sam na linucu 10.10 i upgradeao sam na 11.04 (sva sreca sto imaju gnome jer unity je strava). primjetio sam neke stvari da su drugacije (recimo odjednom treba driver za wireless usb dok na 10.10 nije trebao). e sad, mozda manje vezano za prijasnji tekst, da li je pametnije (ili cak reci, bolje) napraviti upgrade ili Clean install i nanovo instalirati sve programe (posto se njihove postavke spremaju u home folderu) ?

a vidiš baš naprotiv imam 11.04 oko tri mjeseca i sve je obavio sam tako da... i da ja sam za čistu novu instalaciju jer sve važno spremam "van" na hard.

D.L
13 godina
protjeran

nevezano za linux, uvijek je bolje napraviti clean install jer se tako ocisti disk i komp malo ,,zivne''

R.I.P. Steve Jobs! 1955.-2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

istina ali konkretno, to sam do sad primjetio sam kod windowsa. linux stalno radi "zivlje" :)

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice