pozdrav,imam problem s ubuntuom,tek sam pocetnik,pa da neotvaram drugu temu,samo bih pitao kako ovo rijesiti:...jucer sam si instalirao ubuntu (netbook remix(dual boot s win xp)),imam acer aspire one (to onaj vipov,nesjecam se punog naziva),uglavnom,nemogu se povezati wirelessom na svoju mrezu...tocnije neznam kako....na windowsu sve radi normalno,skeniram,imam oko 15-ak mreza u okolici,i spojim se na vlastitu (jasno podeseno je da se automatski spajam na nju),dok na ubuntuu prvo kliknem na ikonicu za povezivanje na gornjoj traci,odaberem wireless i--nista,sve je prazno,kao da nema nijedne...onda sam guglao i nasao naredbu sudo iwlist scan (koja bi mi trebala scanirati mreze u okolini), no ni ona neradi kaze mi otprilike "interface does not support..."...neradi... :(...
moze li mi netko pomoci,ili cu ocito morati odustati od ubuntua...bez interneta rad na nj nema smisla...
haha...toliko o jednostavnosti korištenja ubuntua...da si na sedmici vrlo bi jednostavno konfigurirao wireless mrežu u par koraka, a sad ćeš morati kopati po internetu i forumima...