Ubuntu One

poruka: 4
|
čitano: 1.523
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ubuntu One

Kako je izašla nova verzija Ubunta 9.10 tako je aplikacija za sinhroniziranje podataka Ubuntu One sa 2 GB prostora postala deo OS-a. Prilikom korištenja imao sam nekoliko problema kao što su: problemi sa dodavanjem računara za sinhroniziranje, sporo sinhroniziranje foldera, datoteke koje stavim u Ubuntu One mapu iako su označene kao sinhronizovane se ne pojavljuju na serveru...Tada sam prešao na alternativu - DropBox. Isto nudi 2 GB prostora, lako se konfigurira i uredno izlistava sinhronizovane datoteke.

Dali je neko koristio Ubuntu One ili DropBox, i kakvi su utisci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ubuntu One

Koristim Dropbox već od davnih vremena, pa sam tako nastavio i na novom Ubuntuu. Koristim ga za online backup, "cloud" (prijelijepo je ići negdje i znaš da su fileovi koje trebaš kod tebe, a ne nosiš 20 CDova i 5 USB stickova) i file sharing između linuxa i windowsa. To mi je i glavna bit bila zašto sam ostao na dropboxu - da mogu lako izmjenjivati fileove između Windowsa i Linuxa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ubuntu One

Ubuntu One se može koristit samo od verzije Ubunta 9.04, i još je u beti, pa mu se propusti mogu tolerirati, nadam se da će se ispraviti integracija u sam Ubuntu, olakšat konfiguriranje i napravit klijent za Windows.

DropBox koristim samo na Linuxu ali je odlično što je multiplatformski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ubuntu One

Koristim Dropbox i moram reći da je odličan - najbolji servis za hosting koji nudi hotlinking datoteka. Još kad instaliraš aplikaciju na više računala sve je olakšano.

Ako se još nisi registirao, uzmi nekog da ti bude referral (mene, mene! Smijeh) jer onda i ti i referral dobijete 250 MB dodatnog prostora.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice