Ubuntu one to xp

poruka: 10
|
čitano: 1.932
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ubuntu one u xp pomoć

pozdrav,,,jedan čovjek mi je dao stariji laptop sa ubuntu sustavom..razumijem se u računala ali nisam imao iskustava sa ovim sustavom..

zanima me kako ću formatirati ubuntu i ubaciti xp sustav..kada palim komp ne prikazuje mi nikakav boot menu niti opciju da uđem u bios,niti išta..pomoć???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ubuntu one u xp pomoć

Možda da probaš odmah nakon paljenja stisnuti neku od tipki: Del ,F2 ,F4 ,F8 ,F9?

Boot meni se ne prikazuje ako je na PC-u samo jedan OS! A i ne bi ti bilo loše prvo malo proučiti Ubuntu ,mogao bi se iznenaditi!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:28 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Ubuntu one to xp

ma znam ali meni uopće nema za ući u bios znakova pri paljenju...lako ću ja namjestiti boot priority kasnije....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ubuntu one to xp

Nema veze što nema neke poruke, sve dok nije obavljen POST ti možeš ući u BIOS, vjerovatno sa DEL ili F2.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
16 godina

Ne mora ih biti ,jel je to vjerojatno isključeno u BIOS-u! Koji je laptop? (proizvođač ,model)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:41 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Ubuntu one to xp

sad ću probati..a laptop je asus stariji malo,  covjek mi ga donio i samo 'bacio' na stol...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je ASUS ,nakon uključivanja klik na Del tipku i u BIOS-u si!

14 godina
neaktivan
Ubuntu one to xp

rješeno,hvala..mislio sam da je sa ubuntom problem,ali rješeno..pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ubuntu one to xp

Šteta što dosta ljudi još uvijek ne zna šta Ubuntu može pa se stalno vraćaju na windows. Sva sreća da sam slomio nogu prije nekih godinu dana pa sam imao vremena isprobati Ubuntu, inače ne bih ni znao za njega.

0 2 hvala 0
14 godina
davorsite kaže...

Šteta što dosta ljudi još uvijek ne zna šta Ubuntu može pa se stalno vraćaju na windows. Sva sreća da sam slomio nogu prije nekih godinu dana pa sam imao vremena isprobati Ubuntu, inače ne bih ni znao za njega.

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice