Ubuntu desktop effects problem

poruka: 2
|
čitano: 1.060
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ubuntu desktop effects problem

Imam instaliran Ubuntu 9.10 sa svim update-ima, sve je radilo super do danas kad sam normalno ugasio racunar. Sledeci put kad sam ga upalio vidio sam da su mi desktop effecti iskljuceni. Isao sam u Appearance Preferences da ih ukljucim i nisam mogao, sve sto sam dobio bilo je Desktop effects could not be enabled. Envy mi pokazuje instalirane drivere za moju graficku radeon 9600Pro...Napominjem da nista nisam dirao, niti skidao nikakve pakete sa neta, samo se odjednom pojavilo.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ubuntu desktop effects problem
malina22 kaže...

Imam instaliran Ubuntu 9.10 sa svim update-ima, sve je radilo super do danas kad sam normalno ugasio racunar. Sledeci put kad sam ga upalio vidio sam da su mi desktop effecti iskljuceni. Isao sam u Appearance Preferences da ih ukljucim i nisam mogao, sve sto sam dobio bilo je Desktop effects could not be enabled. Envy mi pokazuje instalirane drivere za moju graficku radeon 9600Pro...Napominjem da nista nisam dirao, niti skidao nikakve pakete sa neta, samo se odjednom pojavilo.

Probaj ukucati slijedeću naredbu u terminal

compiz-check

Trebao dobiti nekakav status što otprilike (ni)je dobro ili ako ništa nije dobro barem poruku o grešci?

EDIT: Zaboravih dati link na compiz-check alat ako ga nemaš.

Dodatno možeš probati instalirati i advanced manager za compiz... mislim da je naziv paketa compizconfig-settings-manager, ali nisam 100% siguran u novoj verziji.

UTERE SED NE ABUTERE!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 20:05 (Prometej).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice