Ubuntu 9.10 alpha4

poruka: 11
|
čitano: 2.450
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ubuntu 9.10 alpha4

dali je netko probao ovaj najnoviji ubuntu

ja napravio upgrade(koji je bio brz i bezbolan) i cini se da nema nekih velikih promjena barem nisam primjetio

jedno je booot ultra brz bootanje u 10sec ni manje ni vise sto je fenomenalno

kodno ime je Karmic Koala

novosti:GNOME 2.27.4, Empathy zamjenjuje Pidgin, 2.6.31-5.24 kernel baziran na 2.6.31-rc5, ext4 kao predloženi datotečni sustav itd

link za download

:D be happy i da treba delat
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 4:08 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ubuntu 9.10 alpha4

pidgin zamjenjen? bezveze

Nema potpisa jer egomainiaci odmah polude :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ubuntu 9.10 alpha4
Buffer Overflow kaže...

pidgin zamjenjen? bezveze

ja sam napravio upgrade i nije mi ga zamjenio samo sam ostao bez awn-a i display drivera sve ostalo isto

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

ja napravio upgrade(koji je bio brz i bezbolan) i cini se da nema nekih velikih promjena barem nisam primjetio

novosti:GNOME 2.27.4, Empathy zamjenjuje Pidgin, 2.6.31-5.24 kernel baziran na 2.6.31-rc5, ext4 kao predloženi datotečni sustav itd

link za download

Link ti ne radi.

16 godina
protjeran
dj_Viper kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

link za download

Link ti ne radi.

cini se da ne radi ni na sluzbenoj stranici od ubuntua i ne radi na ubuntu-hr tak da nemogu nac pravi link 

17 godina
Ubuntu 9.10 alpha4

Evo Link za download : Karmic Koala alpha 5 tu se nalaze linkovi za sve verzije Ubuntu-a ( x86, AMD64, Server, UNR...)

Hočemo više Linux tema :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MacChristian kaže...

Evo Link za download : Karmic Koala alpha 5 tu se nalaze linkovi za sve verzije Ubuntu-a ( x86, AMD64, Server, UNR...)

jesi kojim slucajem isprobao?

17 godina

Nisam, sačekat ću dok ne izađe konačna verzija u 10. mjesecu, do tada 9.04 ostaje primarni OS, iako me zanima dali su uključili podršku za Btrfs.

Hočemo više Linux tema :-)
16 godina
protjeran
Ubuntu 9.10 alpha4
We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MacChristian kaže...

Nisam, sačekat ću dok ne izađe konačna verzija u 10. mjesecu, do tada 9.04 ostaje primarni OS, iako me zanima dali su uključili podršku za Btrfs.

pošto 2.6.31 podržava btrfs onda će i ubuntu 9.10 jer ima 2.6.31 kernel. od novosti grub2, default ext4, i "ubuntu one" osobni cloud od 2 Gb . ima toga još

danas bi se trebala pojaviti konačna verzija 9.10

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
protjeran
hrvooje kaže...
MacChristian kaže...

pošto 2.6.31 podržava btrfs onda će i ubuntu 9.10 jer ima 2.6.31 kernel. od novosti grub2, default ext4, i "ubuntu one" osobni cloud od 2 Gb . ima toga još

danas bi se trebala pojaviti konačna verzija 9.10

da odma ju stavljam 

prodajem pozivnice za partis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice