Ubuntu 9.04 pitanja

poruka: 40
|
čitano: 11.532
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Ubuntu 9.04 pitanja
ivo000 kaže...

Odakle ti ova tema i pozadina. Bi li mi mogao reći odakle da skinem ovu temu i pozadinu sa slike?

Evo ti LINK na temu   i LINK na pozadinu.

Hočemo više Linux tema :-)
15 godina
neaktivan
Ubuntu 9.04 pitanja

Instalacija prosla u redu! Sad cu malo kasnije uc na ubuntu!

Samo jedno pitanje:

Kako ću instalirat mozzilu, jer na windowsima sam imao IE pa bi preko njega, a ode kako?

Hvala

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mozzila je odmah instalirana...
addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Ubuntu 9.04 pitanja

Evo me sa Ubuntu-a , prvi dojmovi su odlični!

Pozdrav svima i hvala jos jednom!

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ubuntu 9.04 pitanja

za one koje zanima, ima jedan krasan članak na www.linuxzasve.com o tome kako transformirati ubuntu 9.04 da nalikuju na Windowse 7

i još jedno pitanje: Zašto ne mogu instalirati ubuntu unutar windowsa kao i svaki drugi program već mi javlja neku grešku( instaliram na d particiju) nego moram bootati i onda tek slagati sve ono?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dominus Johannes kaže...

za one koje zanima, ima jedan krasan članak na www.linuxzasve.com o tome kako transformirati ubuntu 9.04 da nalikuju na Windowse 7

i još jedno pitanje: Zašto ne mogu instalirati ubuntu unutar windowsa kao i svaki drugi program već mi javlja neku grešku( instaliram na d particiju) nego moram bootati i onda tek slagati sve ono?

Zašto bi pobogu to htio netko napraviti? Za to imaš win7.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Dominus Johannes kaže...

pa čisto zanimljivo izgleda iako je komplicirano za napravit...možeš li mi odgovoriti na pitanje?

15 godina
protjeran
Ubuntu 9.04 pitanja

Pa koliko ja znam trebalo bi funkcionirati preko wubi-a. Ali kažu da ne funkcionira u 9.04. Ne znam. Nisam isprobavao.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ubuntu 9.04 pitanja

wubi je užasno bugovit i nepredvidljiv. sačuvaj se nevolje i instaliraj normalno na posebnu particiju/e

ili još bolje, pričekaj još malo, jer za manje od 2 tjedna dolazi finalna verzija 9.10 (karmic koala)

www.abandonia.com

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Dominus Johannes kaže...

Zato jer ako netko želi takav izgled nemora nužno kupiti windowse, već može to napraviti.

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice