Imam dual boot Windows 7 Ultimate 32-bit i Ubuntu 10.04 sve radi ok al na ubuntu nemogu na fejsu igrat one igrice zasto......
Ubuntu 10.04 internet problemi
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.491
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam dual boot Windows 7 Ultimate 32-bit i Ubuntu 10.04 sve radi ok al na ubuntu nemogu na fejsu igrat one igrice zasto......
Jesi li instalirao Flash?
DA
Koji ubuntu si instalirao 32bit ili 64bit ?
Koji ubuntu si instalirao 32bit ili 64bit ?
32-bit
Ovako hmm ja koristim chrome bilo je slucajeva kada mi flash igre nisu radile na njemu pa sam isao na firefox na njemu su radile puno bolje pa prabaj i ti tako. Ako to nejde probaj reinstalirati flash, kako si ga instalirao jesi li ga preko repozitorija provukao ili sa adobeove stranice.
Ovako hmm ja koristim chrome bilo je slucajeva kada mi flash igre nisu radile na njemu pa sam isao na firefox na njemu su radile puno bolje pa prabaj i ti tako. Ako to nejde probaj reinstalirati flash, kako si ga instalirao jesi li ga preko repozitorija provukao ili sa adobeove stranice.
Ja radim na firefoxu
Stara verzija Flasha na Linuxu imala je problem s prikazom nekih igara na Facebooku (Zynga poker nikad nije radila kako treba) te je to problem koji je isključivo vezan uz flash.
Novu verziju flasha nisam probao pa ne mogu reći je li s njom riješen i taj problem.