Tri dobra razloga...

poruka: 5
|
čitano: 1.301
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tri dobra razloga...

Da li mi netko može dati 3 dobra razloga zbog čega bi CentOS bio bolji izbor za server od Ubuntu Servera?

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tri dobra razloga...
southy kaže...

Da li mi netko može dati 3 dobra razloga zbog čega bi CentOS bio bolji izbor za server od Ubuntu Servera?

jedan dobar (a i dovoljan) razlog zašto bi ubuntu bio bolji (po mojem iskustvu):

veći community što znači veću podršku, pogotovo ako na tom serveru bude radio/la netko neiskusan pa treba onda guglat stalno ili tražit dokumentaciju kako što podesiti, te kako preuzeti određene podatke ili kako instalirat što.

moram priznat i da centOS nisam koristio puno, tako da moj odgovor nemoj uzet u obzir, no što se tiče ove rečenice iznad, mislim da će se tu večina složiti..

Excellence in Linux since 1993
16 godina
Tri dobra razloga...

Debian server je zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tri dobra razloga...

Ma i meni je Ubuntu server vrlo praktičan, ali volio bih da netko tko se s time bavi svakodnevno podijeli svoja iskustva. Ja budući da sam prilično nov u svemu tome možda neke potencijalne probleme ne vidim, no sa Ubuntu serverom nisam imao nikakvih problema, server je već par mjeseci na netu i sve je za sad uredno.

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tri dobra razloga...

Gle, ak si zadovoljan sa ubuntuom onda valjda nema razloga za prelazak na CentOS.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice