Ljepi pozdrav.
Imam problem s računalom.Računalo je Acer Aspire One.Već duže vrijeme planiram na njega staviti Linux ali nisam imao razloga jer je Win Xp radio normalno.Dobio sam plavi ekran i nisam se više htio s Windowsima zezat jer ionako ih nevolim.Pa sam odličio staviti Ubuntu,nije radilo,krenilo je bootati s USB-a no samo je stajao kursor blipkajući.Ista stvar je bila i s Damn Small Linuxom.Onda sam probao Tinycore Linux i to je jedini koji sam uspio pokrenuti.Sve je radilo normalno,naravno kao live distribucija ali ga nisam uspio instalirati na Hard disk.Uspio sam iz Tinycorea formatirati tvrdi disk na dvije jednake particijie od 60GB ali kažem nisam uspio instalirati jer nije mogao pronaći USB drive.Uglavnom bio bih ja sretan i s tim Live načinom rada ali danas neće ni to.Upalim računalo dođe do boot ekrana i pita me šta dalje.upišem bilo šta i krene učitavati:
Loading /boot/bzImage.... i stoji tako.pustio sam ga da stoji jedno sat vremena i ništa se ne mjenja.tražio sam po netu i nisam našao nikoga s sličnim problemom.Bio bi veoma zahvalan na bilo kakvoj pomoći,npr ako mi netko može savjetovati dobar mali Linux ili pomoći oko ovoga.