Teamviewer LINUX

poruka: 26
|
čitano: 7.324
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

http://www.teamviewer.com/download/index.aspx?os=linux

jos samo da se pojave irfan view i total commander :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Teamviewer LINUX

Mi možeš ukratko reći za što služi ovaj program ?   

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
linuxuser kaže...

Da se spojis na drugi komp, Znaci ja imam instaliran taj program i ti imas instaliran, ukucas moju adresu i spojis se na moj desktop, znaci upravljas mojim kompm

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

do sada sam ga koristio preko winea. služio je svrsi, ali uvijek je bolje imati nativnu verziju.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
linuxuser kaže...

Da se spojis na drugi komp, Znaci ja imam instaliran taj program i ti imas instaliran, ukucas moju adresu i spojis se na moj desktop, znaci upravljas mojim kompm

zgodna stvar, bas sam nesto takvo trazio za upravljanje sa racunalom recimo sa mora. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
linuxuser kaže...
goodye kaže...
linuxuser kaže...

zgodna stvar, bas sam nesto takvo trazio za upravljanje sa racunalom recimo sa mora. 

Samo stavis da ti se autorun kad palim komp i to je to, zapises sebi adresu i sifru i vozis :D

Dobar program

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 14:01 (goodye).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Samo stavis da ti se autorun kad palim komp i to je to, zapises sebi adresu i sifru i vozis :D

Dobar program

Autorun? Misliš startup? Možeš postaviti i stalni password ako želiš. Onda ti se automatski pali s windowsima.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
protjeran
Teamviewer LINUX

Bezveze. Progam koji stvarno nema koristi u linux okružju. Davati nekom kotrolu nad tvojim sustavom znači i davati root access.

A za remote kontrolu vlastitog računala postoje puno bolja rješenja.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...
goodye kaže...

Dobar program

Autorun? Misliš startup? Možeš postaviti i stalni password ako želiš. Onda ti se automatski pali s windowsima.

Da, mislio sam na startup, ali prsti brzi od pameti :D

16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

Bezveze. Progam koji stvarno nema koristi u linux okružju. Davati nekom kotrolu nad tvojim sustavom znači i davati root access.

ja kolko sam ga koristio nikad nisam ga koristio na svojem sustavu  neg sam djeci pomago slozit server za cod 

i tak dosta ljudi radi a ne za kontrolu vlastitog racunala

Death Cube K
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Buffer Overflow kaže...

ja kolko sam ga koristio nikad nisam ga koristio na svojem sustavu   neg sam djeci pomago slozit server za cod

i tak dosta ljudi radi a ne za kontrolu vlastitog racunala

Upravo to , teamviewer je prava stvar ako se sa druge strane nalazi osoba koja nezna sta je to remote desktop ,port forward i sl...

17 godina
Teamviewer LINUX

Samo jedno pitanje...

Kakva je licenca sto se tice TW na linux?

Inace ti prate koliko se cesto spajas pa te nekada znaju izbacit nedat ti da se spajas u koliko ga overjuzas?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Samo jedno pitanje...

Kakva je licenca sto se tice TW na linux?

Inace ti prate koliko se cesto spajas pa te nekada znaju izbacit nedat ti da se spajas u koliko ga overjuzas?

Kako sam ja skužio, nema posebne licence za Linux nego postoji jedna opća licenca za sve korisnike. Što se tiče free korisnika, ograničeni su mogućnostima aplikacije, a ne brojem spajanja. Free korisnici u jednom trenutku mogu kontrolirati maksimalno jedno računalo dok se za se za sve druge potrebe mora plaćati prema OVOME cjeniku.

Osobno smatram da je pojava TeamViewera za Linux veoma dobra stvar. Kao prvo, za pristup njime drugim računalima više ne moram koristiti poluriješenja iz Winea ili preko virtualnih računala, a kao drugo, omogućava manje naprednim korisnicima Linuxa olakšanu udaljenu kontrolu nad računalom.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:52 (cro_blue).
17 godina
Teamviewer LINUX

Ma zna se dogodit da ti se jednostavno neda spojit ili pukne veza ako ga previse koristis prema jednom klijentu.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Ma zna se dogodit da ti se jednostavno neda spojit ili pukne veza ako ga previse koristis prema jednom klijentu.

Vidiš, to nisam primjetio premda se svakodnevno spajam na jedno računalo koje služi kao file server (na Linuxu naravno). U tvom slučaju vjerujem da je problem u nečemu drugome, a ne TeamVieweru.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

Jedno pitanje... Instalirao sam ubuntu i namjestio da mi se sa sustavom diže i teamviewer. Međutim pri pokretanju teamviewer-a on jednostavno ne može uspostaviti konekciju. Ono da se sam automatski upali i pošto mu je dodjeljena lozinka da se na njega može sa udaljenjog računala pristupiti. Ako ga ugasim i ponovno pokrenem teamviewer onda uspostavi konekciju... Ali meni treba automatizam.

Hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bokibm kaže...

Jedno pitanje... Instalirao sam ubuntu i namjestio da mi se sa sustavom diže i teamviewer. Međutim pri pokretanju teamviewer-a on jednostavno ne može uspostaviti konekciju. Ono da se sam automatski upali i pošto mu je dodjeljena lozinka da se na njega može sa udaljenjog računala pristupiti. Ako ga ugasim i ponovno pokrenem teamviewer onda uspostavi konekciju... Ali meni treba automatizam.

Hvala...

Napravi skriptu koja ga pokrece 30 sec nakon dizanja sustava

#!/bin/bash
sleep 30 && /opt/teamviewer/teamviewer/5/bin/teamviewer;

i onda tu skriptu stavi u autorun

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 16:53 (insomniac_cro).
16 godina
Teamviewer LINUX

-osim spajanja na nekog juzera s windowsima koj bi imao problema s kompliciranijim podešavanjima (i to kao run, ne install), TView nema neke posebne svrhe pod linuxom, OpenVNC je tu odavno. Kad se doda ograničenje licence (i dosadno upozorenje) nevidim potrebu, ali pod windowsima je (vrlo) upotrebljiv. Opet, glavna prednost je što nemora biti instaliran, korisnik koji nešto više od tog treba svakako neka razmisli o OpenVNCu i sličnim.

btw, nostalgičarima, ima i 'boljih' NC-a od Krusadera, Midnight Commander npr ako je retro prihvatljiv.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MA da pojednostavim... linux sa jedne i druge strane... treba da prebacim neke manje video file-ove u u udaljeni comp. prebacim u play listu i pokrenem. Linux koristim zbog toga što je besplatan, legalan i manje zahtjevan. Ovu skriptu ne znam napraviti( što mi je predložena)...

Boki

15 godina
neaktivan

Otvori Gedit ili neki drugi tekstualni editor

Zalijepi ovaj kod u njega #!/bin/bash
sleep 30 && /opt/teamviewer/teamviewer/5/bin/teamviewer

I spremi kao skripta.sh

I napravi da se diže sa pokretanjem tvoj distre ovisi koju imaš.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Otvori Gedit ili neki drugi tekstualni editor

Zalijepi ovaj kod u njega #!/bin/bash
sleep 30 && /opt/teamviewer/teamviewer/5/bin/teamviewer

I spremi kao skripta.sh

I napravi da se diže sa pokretanjem tvoj distre ovisi koju imaš.

+ "chmod +x "

ili desni klick na tu skriptu i pod premissions oznaci "Allow executing file as program"

i to je to

15 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

u koji folder ubaciti tu skripti ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u bilo koji (najbolje u svoj home dir)

i onda odes u system - preferences - startup applications

i dodas tu skriptu.

15 godina
neaktivan

uf nešto sam falio, restartao sam kompjuter, ali neide teamviewer. Mogu li kako teamviewer pokrenuti pomoću terminal komandom, budući sam putty-jem spojen na linux ???

16 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

Uspio sam... hvala na pomoći... diže se nakon 30 sekundi i normalno se konektira... HVALA, HVALA, HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teamviewer LINUX

ukoliko nekog zanima usporedba većeg broja aplikacija koje koriste RDP(windows remote desktop) i RFB(VNC) protokol evo link

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice