Problemi sa Shockwave flash pluginom i javom

poruka: 38
|
čitano: 9.098
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Problemi sa Shockwave flash pluginom i javom
mirpa kaže...

Dobro, to znam ali kako to rijesiti, na ovom forumu vidim toliko strucnjaka za linux koji pisu tutorijale a nemogu ili nece da pokusaju da rijese ovaj problem. Znam da je sve na dobrovoljnoj bazi, malo dobre volje nebi skodilo, inace koristim Windows 7 Ultimate instaliran na drugom HDD ali eto zelio sam  da naucim nesto malo i o linux-su, mislim da je to malo prekompleksan OS u odnosu na Windows-e, neka mi ne zamjere ljubitelji ovoga OS-a. Srdacan pozdrav. 

Je si li probao pitati na sluzbenom forumu tvoje distribucije? Ili na sluzbenom irc kanalu tvoje distribucije? Tamo bi trebalo biti ljudi koji sudjeluju na razvoju te distribucije i ljudi koji su eksperti za taj os.

Ja ti toplo preporucujem da promijenis distribuciju. Radije uzmi neku tipa fedora, ubuntu, mint, openSuse i sl. Te distribucije imaju puno vecu bazu korisnika i puno bolji support tako da na njima ne bi trebao imati ovakvih problema.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
mirpa kaže...

Dobro, to znam ali kako to rijesiti, na ovom forumu vidim toliko strucnjaka za linux koji pisu tutorijale a nemogu ili nece da pokusaju da rijese ovaj problem. Znam da je sve na dobrovoljnoj bazi, malo dobre volje nebi skodilo, inace koristim Windows 7 Ultimate instaliran na drugom HDD ali eto zelio sam  da naucim nesto malo i o linux-su, mislim da je to malo prekompleksan OS u odnosu na Windows-e, neka mi ne zamjere ljubitelji ovoga OS-a. Srdacan pozdrav. 

Je si li probao pitati na sluzbenom forumu tvoje distribucije? Ili na sluzbenom irc kanalu tvoje distribucije? Tamo bi trebalo biti ljudi koji sudjeluju na razvoju te distribucije i ljudi koji su eksperti za taj os.

Ja ti toplo preporucujem da promijenis distribuciju. Radije uzmi neku tipa fedora, ubuntu, mint, openSuse i sl. Te distribucije imaju puno vecu bazu korisnika i puno bolji support tako da na njima ne bi trebao imati ovakvih problema.

tako je

na nekoj normalnijoj distribuciji, vec prva 2-3 odgovora bi ti pomogla

nije to debian pa da slozimo u par minuta sve ili jos lakse, ubuntu neki..

http://www.debian.org/doc/manuals/debian-reference/index.en.html
15 godina
neaktivan

i jas sam novi na edubuntu i imao problema sa Java.Nisam mogao da gledam filmove na moje-kino.tv.Resio sam problem na sledeci nacin:

1. otvoris Ubuntu Software centar

2.pronagji Open JDK java6 Runtime

3.instaliraj OpenJDK java6Runtime

4.pronadji IcedteaJava plugin

5.instaliraj IcedteaJava plugin

restart

proveri dali je OK.

Nadam se da sam ti pomogao

Kod mene posle ovih instalirani dodataka na Google chromium pocelo je da radi Java i me ne pita da je instalram jer je nema u mome kompjuteru.Prvi put otkad sam instalirao na stranici moje-kino izasao je upitnik dal da samo jednom ukljucim java ili ALWAYS,pritisnuo sam ALWAYS i radi besprekorno.

0 0 hvala 0
14 godina

Prije svega da se zahvalim vama trojici forumasa za ponovno zanimanje u vezi ove teme, kao prvo ja sam djelomicno rijesio ova dva problema ali u Wine emulaciji Windowsa instalirajuci Firefox. Sada mogu pregledati video zapise na Youtube, gledati filmove na filmovizija.com i lud@k.site, itd. ali to nije ono pravo rijesenje. A sada da odgovorim na neka postavljena pitanja vas trojice: 1) Zasto sam odabrao bas ovu distribuciju?, prije svega zbog meni lijepog grafickog sucelja i Cairo dock-a koji je daleko ispred Object dock-a i Rocket dock-a, nazalost ovaj dock nije uradjen za Windowse.Isto tako instalirao sam ja i Mint 12 i jos neke distre i u svima se javlja identican problem. Pitanje br. 2) zasto se nisam obratio tvorcu ovoga software, pretpostavljam da bi pitanja morao postavljat na Engleskom jeziku, na zalost ja posjedujem pasivno znanje istog, mada i to nije nerjesiv problem, i trece pitanje od forumasa Rexi, sve sam to po tisucu puta uradio i nije pomoglo. Jedino ostaje da je problem u mom racunalu koje je poprilicno staro sa procesorom Athlon AX 2500XP. Kao sto sam na pocetku ove teme  napisao koristim Windows 7 Ultimate i procesor mi je naj slabija karika u lancu, inace rejting mi je 2,9. Izvinjavam se na malo duzem izlaganju. Jos jednom hvala za pokazano interesovanja za ovu temu i pozdrav svima vama. 

13 godina
neaktivan

Bok trebam pomoć oko ovog kako riješiti  " could not load the java vm"

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam nepodnosljivih problema sa flash pluginom u chromeu, a ista situacija je bila i u ff. znaci rusi se svake dvije minute, bilo sto god otvorim a da je u flashu. probao sam instalirati najnoviju verziju pa iskljucivati ili chrome flash plugin ili standalone instalaciju ali jednostavno nema rijesenja. uvijeka ista prica, crasha se neprestano i uzasno me to iritira. nemogu video od 10tak minuta pogledat bez barem 3-4 crasha moze li mi itko dati bilo kakav prijedlog, ako se ovako nastavi ne znam vise sta cu, razmisljam o povratku nakon godine dana na windowse (znam blasfemija). koristim linux mint, nisam probao na ostalim distrama

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 11:45 (Bubalo).

0 0 hvala 0
14 godina

Neka vam je bog na pomoci, jedino vam ostaje da u opciji Wine instalirate Firefox kao sto sam vec ranije u ovom postu napisao, u njemu sve radi. Ja sada imam instaliran Zorin OS 6.1 u Chrome radi Java a Flash plugin i dalje se rusi. Srdacan pozdrav.

12 godina
neaktivan

Trebam pomoć u  vezi Shockwavea.

Hoću igrat jednu igricu(Basketball slam) na netu i gore mi izbaci Shockwave for director crashed.Sad sam skinuo poslijednju verziju Shockwave playera i sad to ne piše ali igrica se uopšte neučitava i ponekad mi piše gore: basketball slam-googe chrome(ne reagira)

Help?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice