Problem poko instalacije Ubuntu-e?

poruka: 2
|
čitano: 1.148
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem oko instalacije Ubuntu-e?

Pozdrav svima evo rekoh malo za promjenu za windowsa prec na Linux i jucer krenem instalirat zadnju verziju Ubunte i sve radi za 5 i nije mi htjeo driver za mreznu karticu i ja odustanem i krenem vratit windows 7 i danas citam teme o Linuksima i ajde da ponovo instaliram... I upalim ja da mi se instalira i ono sve ok prodje instalacija i idem restart i poslje biosa mi se pokaze crni ekran i samo trepce ovakva _ (crta)???

Ko zna sta bi to moglo biti??? i kako da popravim da mi normalno radi? inace instalirao sam Ubuntu na laptopu Probook 4710s

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 20:12 (deklok).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Problem oko instalacije Ubuntu-e?
deklok kaže...

Pozdrav svima evo rekoh malo za promjenu za windowsa prec na Linux i jucer krenem instalirat zadnju verziju Ubunte i sve radi za 5 i nije mi htjeo driver za mreznu karticu i ja odustanem i krenem vratit windows 7 i danas citam teme o Linuksima i ajde da ponovo instaliram... I upalim ja da mi se instalira i ono sve ok prodje instalacija i idem restart i poslje biosa mi se pokaze crni ekran i samo trepce ovakva _ (crta)???

Ko zna sta bi to moglo biti??? i kako da popravim da mi normalno radi? inace instalirao sam Ubuntu na laptopu Probook 4710s

pa probaj instalirati linuxMint...on ti po difoltu instalira sve mrežne protokole,codec-e,javu,i ostalo št oti treba za glatki rad...Ubuntu je više verzija linux-a koja je otvorena za podešavanje..uhvati linuxMint,jer je instalacija lakša i od samih windowsa...naravno uzmi cijeli disk za linux i podesi ext4 file sistem..u stvari,on to sam radi..još nešto...nikad ne instaliraj zadnju verziju..dakle.instaliraj linuxMint8 ,ne 9..malo se prvo sa njom upoznaj,a ako sve radi bez beda,možeš ići na noviju...najnovije ne znači i najbolje..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice