Instaliro sam Operu 10.60 na Ubuntu 10.04. Međuim, imam problem kada treba u okna da postavim ( uredim forume i dr.). Kad kliknem i treba da unesem tj. zalijepim URL adresu - na oknu mi se pojavi samo Preview. Dakle, ne mogu da unesem URL nekog foruma i sl. i da mi stoji na tom oknu. Kasnije klikom na to okno tj. forum ili sl. trebalo bi da mi se otvori željena adresa. Kako to urediti? Više od dvije godine koristim Operu i do sada nisam imao problema s Operom.
Problem Opera 10.60 na Ubuntu 10.04
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.298
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne razumjem baš što si htjeo reći.
Misliš dodati u kvadrat web stranicu?
dakle kada klikneš desnim mišem na prozor u speed dialu nemaš opciju "uredi"? ako nemaš, stavi stranicu u bookmarkse, pa ju mišem povuci do speed diala kojega želiš.
Ima Edit ali nema rubrike da se nalijepi URL adresa i da tu ostane. Probaću ovo što si mi reko samo moram da se prebacim na Ubuntu.
Ako se ne varam, Opera 1.60 je još u ranoj beti, možda čak i alfi. To je vjerojatno razlog tvojih problema. Skini si zadnju stabilnu inačicu, 1.53, i ne bi trebao imati nikakvih problema.
kada klikneš na prozor u speed dialu, da li onda imaš opciju da odaberš stranicu kao ovdje na slici?
Upravo to nemam. Uspio sam da regulišem za Bug forum ali nisam uspio za ostale kao za e-poštu.
važno da radi i da je bug.hr na prvom mjestu
Pa mogu ti reći da si u pravu. Za Zagreb i Hrvatsku me vežu lijepe uspomene. Od 1974. do 1978. god. sam studiro u Zagrebu. Nosim jako lijepe uspomene i mnogo sam naučio u lijepoj našoj.
Zahvaljujem na pomoći.
Ja sam sad stavio operu na ubuntu i sve radi besprekorno.....
Dali radi youtube kako treba?
kada klikneš na prozor u speed dialu, da li onda imaš opciju da odaberš stranicu kao ovdje na slici?
I ja sam ranije instaliro Operu 10.60 i 10.53 i nisam imo problema do sada. Neznam u čemu je problem te mi nije otvaralo stranicu da samo nalijepim URL. Međutim, uspio sam rješiti pomenuti problem.
Naravno.....samo stavis flash player i sve radi ok...
Naravno.....samo stavis flash player i sve radi ok...
Normalno radi sad i meni.
Izgleda da sam imao neki flash player prilagođen samo za firefox...