Problem instalacije Opere na PC Linux OS 2010

poruka: 4
|
čitano: 2.557
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jučer sam instaliro PC Linux OS 2010 bez ikakvih problema. Također, odlično funkcioniše internet veza, gledanje filmova, muzike kao i rad pisača. Međutim, imam problem kod instalacije Opere 10.61 na ovoj distribuciji. Download je OK , ali nemogu da izvršim instalaciju. Naučio sam da koristim Operu a ostali pretraživači mi samo privremeno služe . Kako instalirati Operu 10.61 na PC Linux OS 2010? Zahvaljujem na pomoći.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rešio sam problem preko Synaptica. Tu sam našo Operu , štikliro je i nakon toga je izvršena instalacija. Ova distribucija raspolaže sa ogromnom količinom paketa ( programa).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem instalacije Opere na PC Linux OS 2010
pribon kaže...

Rešio sam problem preko Synaptica. Tu sam našo Operu , štikliro je i nakon toga je izvršena instalacija. Ova distribucija raspolaže sa ogromnom količinom paketa ( programa).

... kao i svaka druga. Zar instalacija nije isla dobro jer na http://www.opera.com/browser/download/?os=linux-i386&ver=10.61&local=y ima verzija za PCLinux...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
15 godina
neaktivan

Naso sam je na toj adresi i podesio za PC Linux OS 2010. Preuzimanje je također OK ali je instalaciju nemoguće sprovesti. Obično se automatski pokrene proces instalacije ili dupli klik na preuzeti paket i izvrsi se instalacija istog. Na nekih oko 15 distri sam tako uradio i nije bilo problema. U Synapticu sam naso Operu poslije vise od 15 minuta ekstra brzog pretrazivanja sa strelicama. PC Linux OS raspolaze sa ogromnim brojem paketa, to nisam primjetio ni u jednoj drugoj distribuciji.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice