Pomoc oko ubunta 10.10

poruka: 6
|
čitano: 1.244
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoc oko ubunta 10.10

evo imam neke probleme oko ubunta.. pa bi vas molio da mi helpate.. btw novi sam u linuxu pa ono malo respecta hahah :D

evo prvi problem je.. sta sve slike na internetu su mi kockaste kada su male i kada ih povecam su normalne... mislim da je problem to do fonta ali nisam siguran.. npr meni bug forum je kockast i onako mutan...

facebook natpis da ne spominjem.. i slike na fejsu sve one male na zidu su mi mutne i kockaste.. ko da ste nesto slikali kamerom VGA i zumirali...

ako sta pomaze oko ovog problema imam lcd ekran 22inch 1680x150 i grafu od nvide.. i stavio sam drivere za nju...

drugo. muci me to sta udem u gnome shell.. i sada kada izlazim van znaci alt + f2 da mi otvori terminal.. i napise compiz --replace

i on meni se vrati u compiz ali izgubim alatnu traku gore... i jedino mi preostaje vratit se u shell i log out napravit i ponovo uci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko ubunta 10.10

Respect.............

Probaj promjenit rezoluciju................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoc oko ubunta 10.10

probo ne pomaze...

meni su sva slova sve normalno osim slikica...

mislim slika  FACEBOOK u gornjem lejvu kutu je mutna i kockasta.. i to

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 20:52 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pomoc oko ubunta 10.10

Koji browser?

15 godina
Pomoc oko ubunta 10.10

firefox... koji dolazi s ubuntom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoc oko ubunta 10.10

heh.. evo ljudi skuzio sta je problem... :) bezveze vas zamaro...

jer ja sam u fire foxu doso i kako imam veliku rezoluciju na monitoru meni je sitno to.. i ja stinsem ctrl i scrool up..  i onda mi se stranice povecaju... ali kako se povecaju i slike razvucu.. i postanu kockaste..

evo rijesio.. samo mi niej jasno zasto se na win7 to ne desava heh.. ma np ce da se snadem nekako :D hvla vam na pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice