E ovako,
Imao sam windows i pored njega sam install Ubuntu. I tu imam dualboot, i sad tu imam više opcija sa ubuntu, i zadnju da uđem u windows XP. I sad kad idem na "Ubuntu with Linux server" da uđem u njega dođe mi onaj login, da kucam user i pass, i onda koja komanda ide da uđem u sistem?
Napomena*: Nikad prije nisam se susretao sa Linux distribucijom.
[Pomoć] Kako ući u Ubuntu
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.222
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko ja znam Ubuntu server nema GUI.
E ovako,
Imao sam windows i pored njega sam install Ubuntu. I tu imam dualboot, i sad tu imam više opcija sa ubuntu, i zadnju da uđem u windows XP. I sad kad idem na "Ubuntu with Linux server" da uđem u njega dođe mi onaj login, da kucam user i pass, i onda koja komanda ide da uđem u sistem?
Što si ti uopće instalirao. Ubuntu ima hrpu verzija, koju točno si instalirao i dali si instalirao GRUB?
E ovako,
Instalirao si neku od server distribucija, ako si pocetnik predlazem ti neku od desktop distribucija Ubuntu-a.