[Pomoć] Kako ući u Ubuntu

poruka: 4
|
čitano: 2.222
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

E ovako,
Imao sam windows i pored njega sam install Ubuntu. I tu imam dualboot, i sad tu imam više opcija sa ubuntu, i zadnju da uđem u windows XP. I sad kad idem na "Ubuntu with Linux server" da uđem u njega dođe mi onaj login, da kucam user i pass, i onda koja komanda ide da uđem u sistem?
Napomena*: Nikad prije nisam se susretao sa Linux distribucijom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 20:46 (Zeus.pwn).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko ja znam Ubuntu server nema GUI.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [Pomoć] Kako ući u Ubuntu
Zeus.pwn kaže...

E ovako,
Imao sam windows i pored njega sam install Ubuntu. I tu imam dualboot, i sad tu imam više opcija sa ubuntu, i zadnju da uđem u windows XP. I sad kad idem na "Ubuntu with Linux server" da uđem u njega dođe mi onaj login, da kucam user i pass, i onda koja komanda ide da uđem u sistem?

Što si ti uopće instalirao. Ubuntu ima hrpu verzija, koju točno si instalirao i dali si instalirao GRUB?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
neaktivan
Re: [Pomoć] Kako ući u Ubuntu
Zeus.pwn kaže...

E ovako,

Instalirao si neku od server distribucija, ako si pocetnik predlazem  ti neku od  desktop distribucija Ubuntu-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:42 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice