Objavljen KDE SC 4.4.0 Caikaku

poruka: 5
|
čitano: 1.284
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

KDE projekt danas je objavio dostupnost KDE Software Compilation 4.4, kodnog imena "Caikaku". Novo izdanje donosi inovativnu kolekciju aplikacija za korisnike besplatnog softvera. Predstavljene su mogućnosti za online kolaboraciju, sudjelovanje u društvenim mrežama, novo sučelje namijenjeno netbook prijenosnicima, te inovacije poput KAuth frameworka. Ispravljeno je preko 7 tisuća bugova i implementirano oko 1400 novih mogućnosti. Ovo je samo kratki uvod u službenu najavu, koja donosi detaljan pregled svih novosti. Više informacija na svježe redizajniranom kde.org.

preuzeto sa: http://www.linuxzasve.com/

Nadam se da su riješili problem sa PPPoE Belji se

looking for job! keys: CakePhp, JQuery, CSS 2/3, web 2.0
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 17:19 (Nix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Objavljen KDE SC 4.4.0 Caikaku

Lijepo su ga uljepšali i pobolšali neke opcije :) Probat ču novi kde kada dođe Kubuntu 10.04 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
looking for job! keys: CakePhp, JQuery, CSS 2/3, web 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sve ljepši sa svakom verzijom. Sviđa mi se, možda ga stavim na laptop :)

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Objavljen KDE SC 4.4.0 Caikaku

Inače samo oduvijek naginjao GNOME sučelju, ali slažem se.. KDE svakom verzijom postaje sve ljepši :-)

Čekam da društvo iz Chakre završi svoje buildove , pa da ga zavrtimo na Arch-u, koji strpljivo čeka svoj novi GUI, pa nek se pokaže što KDE ima za reći u ovoj finalnoj verziji :-)

No ovako iz raznih RC-ova, imam neki predosjećaj da je prilično dobro sve to složeno... no živi bili pa vidjeli.

UTERE SED NE ABUTERE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice