Mint nadmašio Ubuntu

poruka: 4
|
čitano: 1.832
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mint i Fedora nadmašili Ubuntu

Ukoliko se pogleda statistika na Distrowatchu za prethodnih 30 dana rang distribucija izgleda ovako:

1 Mint 
2 Fedora 
3 Ubuntu

4 openSUSE 
5 Debian 
6 Arch

7 PCLinuxOS 
8 Puppy 
9 CentOS

10 Mageia

3 0 hvala 0
16 godina
Mint nadmašio Ubuntu

Ništa čudno, Mint je veoma dobro složena distra, i nekako mi je ugodnija za rad od Ubuntua. Malo me iznenadila Fedora jer jako dobro kotira, ali po mome mišljenju nije toliko stabilna i dobro ušminkana kao ostale distribucije iz top 5.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mint nadmašio Ubuntu
uss kaže...

Ništa čudno, Mint je veoma dobro složena distra, i nekako mi je ugodnija za rad od Ubuntua. Malo me iznenadila Fedora jer jako dobro kotira, ali po mome mišljenju nije toliko stabilna i dobro ušminkana kao ostale distribucije iz top 5.

Fedora 15 je trenutno najušminkanija od svih distribucija jer sadrži Gnome 3 i Gnome Shell. Unity djeluje nedovršeno i nije privlačan kao Gnome Shell a ni ne donosi neki napredak nego samo unaprijeđeni dock i loše osmišljeni Dash. Mint je ostao za korisnike koji se teže privikavaju na promjene.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:26 (DragonShit).
16 godina
Mint nadmašio Ubuntu

Zanimljivo da Mandriva nije popularnija (barem po ovom popisu) , koja je po meni jako oku ugodna i kvalitetna distribucija. Osobno meni jedna od najdražih distri.

logic sense of no sense.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:26 (Saryne).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice