Pozdrav svima,
Evo već je pol 5 ujutro i ovo je još jedna od noći bezuspješnog pokušavanja da natjeram Mandrivu da mi se instalira sa USB flash drivea. Stvar je ovakva, imam notebook kojem ne radi DVD pogon, i jedina mi je alternativa instalirat Mandrivu sa USB-a...ali sve metode koje sam pokušao ne šljakaju, pa sve (zadnje) nade polažem u velike umove BOL foruma. Dakle, imam .iso (kolko znam hybrid je) i trebal bi ga na neki način "napržit" na USB, da ga bootam i instaliram Mandrivu. Dakle, probal sam sa Unetbootinom (i to više verzija, od starijih prema novijima), sa Mandriva Seedom (to je zasad jedina stvar koja je i proradila, ali MS napravi live usb, meni to netreba, ja želim instalirat punokrvni OS sa usba), sa BootISO-m, BootMyISOs-om, probal sam stavit grub gore, pa syslinux, isolinux, editiral cfg-ove na sve moguće načine (i naredbe) kojih sam se sjetio, probal sa nekim tamo WinImageom, ma mislim da praktički sve. I ne, i ne, i ne. Najdalje šta sam došel je da se loadala i kad ja fino pokrenem instalaciju, ostane mi taj loading screen, nakon nekog vremena se zacrni i dalje ništa, reko možda je spor samo, ostavim do jutra i dalje je na crnom ekranu... Više stvarno ne znam šta da radim, na netu ima za sve moguće distre instalacija sa usba, samo za Mandrivu ne...eventualno ako ima neki alat u mandrivi, al đabe mi to kad je nemam nigdje, i ne namjeravam ju instaliravat na desktop komp, već tak i tak imam previše OS-ova... Dakle, ima ko kakvih prijedloga, načina, programčića, tutoriala, linkova (možda se potrefi neki koji nisam pogledal), savjeta, bilo šta. Ajde, linuxaši, prosvjetlite me, jer ja stvarno više ne znam šta bi...help