Linux Ubuntu 8.1

poruka: 7
|
čitano: 1.949
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Linux Ubuntu 8.1

Imam Linux Ubuntu 8.1 i zanima me koje je konfiguracija potrebna da bi kompijuter radio bez neki problema....zastajkivanja i slično

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Linux Ubuntu 8.1
evo, tu ti sve pise.
https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements
s obzirom da imas stariju verziju os-a, racunaj na jos manje zahtjeve. a i sumnjam da imas tak slab komp...
imas gumb hvala. :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
17 godina
neaktivan

gledaj da stavis neki noviji OS, ako si u mogucnosti, ipak je to OS za koji se vise ne daje podrska...

16 godina
neaktivan

a kompijuter mi je malo stariji misli ima 512 mb ram-a 2.8 intelov jednojezgreni procesor i 128 MB grafičku

16 godina
odjavljen

Ako ćeš taj komp koristiti za surfanje i za gledanje filmova / slušanje muzike, bit će ti dobra koja od starijih LTS (long term support) verzija sa LXDE ili XFCE sučeljem koja su manje zahtjevna nego gnome ili kde.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

a kompijuter mi i služi samo tomu..malo surfam gledam filmove i slušam muziku...a drugi kompijuter koristim za igranje igrica i gluposti

16 godina
odjavljen

A onda nađi kako sam ti i rekao - neku LTS inačicu sa LXDE ili XFCE sučeljem.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice