Linux Nosonja

poruka: 10
|
čitano: 3.966
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Linux Nosonja

Evo jedna domaća verzija

. Odmah, na početku da pohvalim autora, inače mog poznanika. Danas sam čuo na poslu kako je čovjek pustio u slobodnu distribuciju svoj OS pa me je zanimalo kako to izgleda i o čemu se radi. Inače do sada nisam koristio Linux (nikakvu verziju), a bilo mi je predinstalirano na laptopu pa sam ga izbrisao. Što se tiče Nosonje, znam da je trenutno puštena 32bitna verzija sa mogučnošću nadogradnje (updatea) i da je u izradi 64bitna verzija. LINUX NOSONJA MOŽETE SKINUTI TU.

Više pročitajte.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Linux Nosonja
Kud bas 'Nosonja' :D
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina

:) Kakav nos, takav "ponos"?

15 godina
neaktivan
bodija kaže...

Evo jedna domaća verzija

. Odmah, na početku da pohvalim autora, inače mog poznanika. Danas sam čuo na poslu kako je čovjek pustio u slobodnu distribuciju svoj OS pa me je zanimalo kako to izgleda i o čemu se radi. Inače do sada nisam koristio Linux (nikakvu verziju), a bilo mi je predinstalirano na laptopu pa sam ga izbrisao. Što se tiče Nosonje, znam da je trenutno puštena 32bitna verzija sa mogučnošću nadogradnje (updatea) i da je u izradi 64bitna verzija. LINUX NOSONJA MOŽETE SKINUTI TU.

Više pročitajte.....

Da malo pratiš temu Linux Pitanja i Odgovori,znao bi da sam samo prije par postova napisao o njemu,pito jel ga ko probo itd.. -.-'' Mogo si tamo nastaviti tekst..i da,kažu koji su ga isprobali (linux za sve - forum) da je dobra distra....temelji se na Archu,kao služi da nam "približi" Arch nama neiskusnim Linux korisnicima...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Linux Nosonja

Izvini prijatelju ,ali domaći autor je zaslužio da mu se otvori posebna tema..........{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
bodija kaže...

Izvini prijatelju ,ali domaći autor je zaslužio da mu se otvori posebna tema..........{#}

Ova distribucija nije nista posebno, tek jedna u tisucama drugih slicnih distribucija. To sto je autor iz Hrvatske ne cini ju posebnom.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
16 godina
bodija kaže...

-za distru je važan support, ne background slikica ili naziv. 'Svoju distru', napraviš za pola sata od bilo koje postojeće, tako da to ne zanči baš ništa, nema 'posebnih zasluga', nit je pripadnost nekom etnosu bitno za linux filozofiju (nasuprot).

-naravno, za svaki trud (i uvjek potrebno znanje i želju za nesebičnim djeljenjem) pohvale autoru. Slažem se da zavrjeđuje temu (kao pozitivan primjer), nasuprot npr ''Zadarskim hackerima'' ili ''Kaštelanskim piratima'' i sl. koji su na naslovnicima novina.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Ova distribucija nije nista posebno, tek jedna u tisucama drugih slicnih distribucija. To sto je autor iz Hrvatske ne cini ju posebnom.

Koliko znam i koliko sam upučen od samog autora, on se je bazirao na mogućnost ažuriranja (updaeta) samog OS-a. Što isto tako, on sam mi je rekao, da do sada nije bilo moguće.  

I još nešto, autor uopće nije u ovoj struci. Čovjek to radi iz zabave i ljubavi prema kompjuterima, tako da bi to trebalo još više cijeniti....

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 12:11 (bodija).
15 godina
neaktivan
bodija kaže...

Koliko znam i koliko sam upučen od samog autora, on se je bazirao na mogućnost ažuriranja (updaeta) samog OS-a. Što isto tako, on sam mi je rekao, da do sada nije bilo moguće.  

I još nešto, autor uopće nije u ovoj struci. Čovjek to radi iz zabave i ljubavi prema kompjuterima, tako da bi to trebalo još više cijeniti....

Wau,OS se može update-ovat? Isse to neka nova stvar?

Lol,pa to je Gobonja na LZS-u. A inače ljudi rade Linuxe (govorim "obične" distre,ne Ubuntu,Suse,Red Hat koje su sponzorirane) rade to radi para?? Ne,isto radi hobija,isto ko i on. distra se bazira na Archu............

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
bodija kaže...

Wau,OS se može update-ovat? Isse to neka nova stvar?

Lol,pa to je Gobonja na LZS-u. A inače ljudi rade Linuxe (govorim "obične" distre,ne Ubuntu,Suse,Red Hat koje su sponzorirane) rade to radi para?? Ne,isto radi hobija,isto ko i on. distra se bazira na Archu............

covjek je priblizio arch distru ljudima koji sami ne bi znali sloziti ;)

ne kuzim cemu toliki sarkazam..

http://www.debian.org/doc/manuals/debian-reference/index.en.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 7:53 (The Acacia Strain).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice